folik asit le folik plus farklı.bende folik plus kullanıyorum.hamile kalmadan öncede kullanıyordum.günde 3 tane içiyosun canım onu.içindeki folik miktarı sadece folik asite göre daha az çünkü.mutlaka kullan ama ihmal etme canım
o yapraklı enginardan yapıcan ama sözmüüQUOTE]
tamam cnm . yanına da cacık sana
ben tam bir sebze canavarıyımayrıca inanılmaz yeşillik yerim.tere, roka , marul ne bulursam.
folik asit le folik plus farklı.bende folik plus kullanıyorum.hamile kalmadan öncede kullanıyordum.günde 3 tane içiyosun canım onu.içindeki folik miktarı sadece folik asite göre daha az çünkü.mutlaka kullan ama ihmal etme canım
wowww çok güzel olacağa benziyor ama tek eksik ortada henüz enginar yok :)) hemen alıcam çıkınca , yarın alışverişe çıkıcam tabii daha fena olmazsamönce kerevizi deniycem sonrada enginar inşallah
canım hoş geldin öncelikle teşekkürler bilgin için herhangi bir yan etkisi yok dimi kullanmış biri olarak sana kilo filan yaptımı
çünkü kiloyla problemli biriyim daha yeni 8 kilo verdim de ondan dolayı korkularım var
o yapraklı enginardan yapıcan ama sözmüüQUOTE]
ben tam bir sebze canavarıyımayrıca inanılmaz yeşillik yerim.tere, roka , marul ne bulursam.
Sen hiç kilo almazsın o zaman , yanlız semiz otunuda ekle bunlara zira omega 3 var onda
bu hazır garnitürlerdenmi kullanıyorsunuz canım?
ohhh canım çekti valla
bende yeşillik delisiyim sabah kahvaltılarda roka yemeye bayılırım tatile gittiğimizde benim aradığım şey roka
eşim bazen der önüne yeşillik koy gıkı çıkmaz yer bütün gün diye hatta espirisini de yapar koca otelde yiye yiye roka yedin senin için %50 iskonto istiycem der
Sen hiç kilo almazsın o zaman , yanlız semiz otunuda ekle bunlara zira omega 3 var onda
evet cnm zayıfım zaten. semiz otunun da yoğurtlu salatasını yaparım. bazen de ıspanak gibi pirinçle yemeğini
evet cnm zayıfım zaten. semiz otunun da yoğurtlu salatasını yaparım. bazen de ıspanak gibi pirinçle yemeğini
AYY BENDE BAYILIYORUM SEMİZOTU YEMEĞİNE :):):)
heeyyyttt bee budur işte benim cesur hatuşummm ötekilerinde iş yok nülüşüm yaa
off inanılmaz belim ağrıyo yine
hoşbulduk.sonunda neşeli bir topik bulabildim : )))
evet benim hatuşlarımın allah neşesini bozmasın çok tatlılar sende hamişsin ne güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
benim yumurtlama dönemim geçti nülüşüm yaa regl periyoduna girince bel ağrım ve göğüs ağrım oluyo çok
Kızlar siz bide çalışıyorsunuz yaa bu ne hamaratlık? Bizde haftada en az 3 kez dışarda yeriz veya eşim bişeyler alır yada pizza söyleriz , Ben severim aslındada eşimin pek arası yok sebzelerle
ahh neşem bi günümüzz var boş oda pazar gezelimmiii alışverişmii yapalım büyüklerimize gidelim temizlikmi yapalım şaşırıyorum sonraa pazartesii bell ağrısıyla başlamak cabasııı
bende şuan yumurtlama dönemindeyim neşem çok çalışmam lazımm çook :78:
hiç sorma meleğim yaa bi yandan uyumak istiyorum yorgunluk oluyo bi yandan ev üstüme üstüme geliyo temizlik yapasım geliyo bi yandan arkadaşlar arıyo bi yere çıkalım bi yadan kayınvalidemler arıyo pikniğe gidelim kaça bölünelim biz çalışan kadınlar kaçaaaaaa
ben baya çalıştım bu ay ama bakalım durum neyi gösterecek hala da devam hakkımızda hayırlısı olsun
Ben çok fena oldum kızlar yaa duş aldım ama bi faydası olmadı tabii kapmışım şifayı , artık mevsimdenmi yoksa gripmi anlayamadım ortaya karışık yani , akşama sıcacık bir tarhana çorbası yapayım en iyisi
Ben çok fena oldum kızlar yaa duş aldım ama bi faydası olmadı tabii kapmışım şifayı , artık mevsimdenmi yoksa gripmi anlayamadım ortaya karışık yani , akşama sıcacık bir tarhana çorbası yapayım en iyisi
Senden güzel haberler alırız inşallah canım benim :):)
valla yanında da yeşil soğan yee bak sabaha biirşeyin kalmaz Allahın izniyle :):)
aman dikkat et zuzu ya olucak iş mi şimdi:18:
Olucak iş değil ama oldu işte canım , çabuk atlatırım inşallah , gerçekten bu ay hayırlı haberler duyarız inşallah sendende , kaç gün kaldı regliye?
aman dikkat et zuzu ya olucak iş mi şimdi:18:
Olucak iş değil ama oldu işte canım , çabuk atlatırım inşallah , gerçekten bu ay hayırlı haberler duyarız inşallah sendende , kaç gün kaldı regliye?
inşallah canım bende bilmiyom aslında kaç gün kaldı 5-6 nisan gibi gelir heralde öyle düşünüyorum 10 gün filan:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?