milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım hoş geldin öncelikle teşekkürler bilgin için herhangi bir yan etkisi yok dimi kullanmış biri olarak sana kilo filan yaptımı
çünkü kiloyla problemli biriyim daha yeni 8 kilo verdim de ondan dolayı korkularım var

canım hoş geldin öncelikle teşekkürler bilgin için herhangi bir yan etkisi yok dimi kullanmış biri olarak sana kilo filan yaptımı
çünkü kiloyla problemli biriyim daha yeni 8 kilo verdim de ondan dolayı korkularım var

wowww çok güzel olacağa benziyor ama tek eksik ortada henüz enginar yok :)) hemen alıcam çıkınca , yarın alışverişe çıkıcam tabii daha fena olmazsam önce kerevizi deniycem sonrada enginar inşallah

bencede önce kerevizi pişir çünkü kereviz sezonu bitiyor sitmeden yakala ve ye :):)

Kızlar siz bide çalışıyorsunuz yaa bu ne hamaratlık? Bizde haftada en az 3 kez dışarda yeriz veya eşim bişeyler alır yada pizza söyleriz , Ben severim aslındada eşimin pek arası yok sebzelerle

selcen hoşgeldin canımm bilgiler için sağol sen hala kullanıyormusun bide kullandığın sürede sana bi yan etkisioldumu kilo gibi yani
bende biraz kilo problemi var ondan korkuyorum

Kızlar öncelikle folic plus hamile kalmadan 3 ay önce başlanıyor , hamile kalıpta 8 haftalık olana kadarda kullanılıyor , bebekte oluşabilecek omurilik açıklıklarını büyük ölçüde engelliyormuş o yüzden bence alacağın bikaç kilodan çok daha önemli ama bende kilo filan yapmadı aksine 8. haftada bıraktıktan sonra ben kilo almaya başladım , ama ikiz ihtimalini artırıyor folic plus

bu hazır garnitürlerdenmi kullanıyorsunuz canım?

acil durumlarda hazır garnitür vakit varsa kendim yapıyorum minik minik kesip

heeyyyttt bee budur işte benim cesur hatuşummm ötekilerinde iş yok nülüşüm yaa

:82::82:

off inanılmaz belim ağrıyo yine

ahh neşem bi günümüzz var boş oda pazar gezelimmiii alışverişmii yapalım büyüklerimize gidelim temizlikmi yapalım şaşırıyorum sonraa pazartesii bell ağrısıyla başlamak cabasııı

hoşbulduk.sonunda neşeli bir topik bulabildim : )))

hoşgeldinnn selcen

bende şuan yumurtlama dönemindeyim neşem çok çalışmam lazımm çook :78:

Kızlar siz bide çalışıyorsunuz yaa bu ne hamaratlık? Bizde haftada en az 3 kez dışarda yeriz veya eşim bişeyler alır yada pizza söyleriz , Ben severim aslındada eşimin pek arası yok sebzelerle

zuzum ağzımdan aldın yani bizdede durumlar aynı eşimde sebze ağzına sürmez hele kerevizdi enginardıı hayatta yediremem haliylede pişirmiyorum kendimede hep dışarda yada aperatiff bazen eşime diyorumki bi hamile kalayım düzene sokalım artık bu yemek işlerimizi sağlıklı beslenelim adam kıyamıyor resmen çalıştığım için evde yemek pişirip bişeylere uğraşmama :78:

hiç sorma meleğim yaa bi yandan uyumak istiyorum yorgunluk oluyo bi yandan ev üstüme üstüme geliyo temizlik yapasım geliyo bi yandan arkadaşlar arıyo bi yere çıkalım bi yadan kayınvalidemler arıyo pikniğe gidelim kaça bölünelim biz çalışan kadınlar kaçaaaaaa

ben baya çalıştım bu ay ama bakalım durum neyi gösterecek hala da devam hakkımızda hayırlısı olsun

Ben çok fena oldum kızlar yaa duş aldım ama bi faydası olmadı tabii kapmışım şifayı , artık mevsimdenmi yoksa gripmi anlayamadım ortaya karışık yani , akşama sıcacık bir tarhana çorbası yapayım en iyisi

Senden güzel haberler alırız inşallah canım benim :):)

valla yanında da yeşil soğan yee bak sabaha biirşeyin kalmaz Allahın izniyle :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…