törkişş kayfee vakti
gelicem birazdan canlar kahvemi içeyim kızlarla iki laklak yapayım burdayımm
canım hoş geldin öncelikle teşekkürler bilgin için herhangi bir yan etkisi yok dimi kullanmış biri olarak sana kilo filan yaptımı
çünkü kiloyla problemli biriyim daha yeni 8 kilo verdim de ondan dolayı korkularım var
taze soğanım kalmamış canım yaa taze sarımsak yerim artık , yarın iyi hissedersem alırım pazardan kerevizle birlikte
yok canım.ben hiç kilo almadım.üstelik ben şuan hem folikplus hemde elevit kullanıyorum.ama hiç kilo almadım daha
bak kerevizi portakallı yap. bayılacaksın
Aldım zaten tarifleri canım ilk seninkini yapıcam , ama portakallı ve tuzlu bi yemek nasıl olur açıkçası merak ediyorum :44:
sağlık ocağının hemşiresi aradı , çok iyi takip ediyorlar kızlar sizde bağlı olduğunuz yerdekine gidip gebelik takibi kaydı yaptırın , aşı zamanında filan haber vermeleri için
78 kiloyla canımcnm sen kaç kiloyla hamile kaldın?
ve aleyküm selamm başakcımm sen nasılsınn
hadi bakalım kızlar sabah sabah beni görün bakayım ben kociş ve koca göbek mercimekyusEki Görüntüle 375335 Eki Görüntüle 375334
hadi bakalım kızlar sabah sabah beni görün bakayım ben kociş ve koca göbek mercimekyusEki Görüntüle 375335 Eki Görüntüle 375334
sağol canım myhos cvp bilem vermedisen verdiğin için tşk ederimm
sizin topikte bi kaçgün sessiz oluyo birden coşuyooo. bugün döktürmüşünüz yine
ayyyy kaç aylık kızz göbeğin kocalak olmş maaşallahhh çok tatlısınız Allah burdaki herkese bu resmi nasip etsin
Ben mahfoldum kızlar çok berbatım , senelerdir böyle ağır hasta olduğumu hatırlamıyorum , bebiş olmasa hiç dert etmicemde , eşim tutturdu doktora gidelim die , bende ilaç kullanamam diorum gerçi hoş kullansan 1 hafta kullanmasan 7 günde geçer derler , napıcam benbebişime üzülüyorum
sanada günaydın nilüfer , gidip yatıcam kafamı bile kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?