milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

törkişş kayfee vakti

gelicem birazdan canlar kahvemi içeyim kızlarla iki laklak yapayım burdayımm

yok canım.ben hiç kilo almadım.üstelik ben şuan hem folikplus hemde elevit kullanıyorum.ama hiç kilo almadım daha

sağlık ocağının hemşiresi aradı , çok iyi takip ediyorlar kızlar sizde bağlı olduğunuz yerdekine gidip gebelik takibi kaydı yaptırın , aşı zamanında filan haber vermeleri için

Aldım zaten tarifleri canım ilk seninkini yapıcam , ama portakallı ve tuzlu bi yemek nasıl olur açıkçası merak ediyorum :44:

çok tuz koyma cnm hatta bir çimdik şeker at tuzu damak zevkine göre atarsın
ben sebze yemeklerine biraz şeker atarım mutlaka

sağlık ocağının hemşiresi aradı , çok iyi takip ediyorlar kızlar sizde bağlı olduğunuz yerdekine gidip gebelik takibi kaydı yaptırın , aşı zamanında filan haber vermeleri için

evet yaa ben de gidip kaydımı yaptıracağım takip için iyi oluyor hemen arıyorlar

ve aleyküm selamm başakcımm sen nasılsınn

sağol canım myhos cvp bilem vermedisen verdiğin için tşk ederimm

sizin topikte bi kaçgün sessiz oluyo birden coşuyooo. bugün döktürmüşünüz yine

Ben mahfoldum kızlar çok berbatım , senelerdir böyle ağır hasta olduğumu hatırlamıyorum , bebiş olmasa hiç dert etmicemde , eşim tutturdu doktora gidelim die , bende ilaç kullanamam diorum gerçi hoş kullansan 1 hafta kullanmasan 7 günde geçer derler , napıcam ben bebişime üzülüyorum

sağol canım myhos cvp bilem vermedisen verdiğin için tşk ederimm

sizin topikte bi kaçgün sessiz oluyo birden coşuyooo. bugün döktürmüşünüz yine

amanııınn başağım bana kırılırmış ver bi yanak öpiim

görmedim kuzum bişeyler yazdığını ay em sori

nassınnn
:26:

ayyyy kaç aylık kızz göbeğin kocalak olmş maaşallahhh çok tatlısınız Allah burdaki herkese bu resmi nasip etsin

aminnn tatlım benim ya kardeş topikteki hatuncuklarımın da göbişleri böyle olsun inşallah darısı tembel senle bana olsun

ayy canım yaa bol bol dinlen c vitamini al sen inşallah bi an önce iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…