sağol canım myhos cvp bilem vermedisen verdiğin için tşk ederimm
sizin topikte bi kaçgün sessiz oluyo birden coşuyooo. bugün döktürmüşünüz yine
Ben mahfoldum kızlar çok berbatım , senelerdir böyle ağır hasta olduğumu hatırlamıyorum , bebiş olmasa hiç dert etmicemde , eşim tutturdu doktora gidelim die , bende ilaç kullanamam diorum gerçi hoş kullansan 1 hafta kullanmasan 7 günde geçer derler , napıcam benbebişime üzülüyorum
amanııınn başağım bana kırılırmış ver bi yanak öpiim
görmedim kuzum bişeyler yazdığını ay em sori
nassınnn:26:
aminnn tatlım benim ya kardeş topikteki hatuncuklarımın da göbişleri böyle olsun inşallah darısı tembel senle bana olsun
günaydın canlarrr
günaydın canlar... nasılsınız bakalım :):):)
günaydın cnm:) ben yine bulantı ve kusmalarla devam. anca kendime geldim işte
sen nasılsın?
valla canım benim nasıl olayım bende iyiyim ama gündür uyku sorunu yaşıyorum... burnum çok tıkanıyor gecelerii ve uyutmuyor.. boğazım kuruyor.. nefes ihtiyacımız artıyor ya zaman ilerledikçe sanırım ondan bi de hava kuruyor ondan da olabilir dedi eşim akşama su koyacağım peteğin üzerine...
onun dışında minik kızım artık annesine o küçük ayakları ile tepmecikler atıyor sanırım.. ama öyle bir duygu ki ayça anlatamam ya... hareketi hissettiğin an hissettiğin yerden kalbine elektrik akımı gidiyor resmen... öylesihe muhteşem bir duygu ki.. Allahım isteyen herkese nasip etsin :):):)
ayyy cnm benim yaaa maşallhhareketlerini hissettikten sonra herşey daha güzel diyorlar zaten amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin. kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
cnm nefes darlığı ben de de var. evim 5. kat asansör de yok. nefes nefese çıkıyorum. yolda yürürken çabuk yoruluyorum. burnum yetmiyor artık ağzımı da açmak zorunda kalıyorum nefes alabilmek içinburun tıkanmasını ben de yaşıyorum bi kaç haftadır. sabahları tıkalı uyanıyorum. ama kusunca geçiyor
senin bebiş yukarı çıkmaya başlıyor artık. bundan sonra da mide şikayetleri başlayacak... aman sağlıklı olsunlar da sayılı gün işte
kızlar günaydın kimseler yok bugün hayırdır
kızlar günaydın kimseler yok bugün hayırdır
ayyyy kaç aylık kızz göbeğin kocalak olmş maaşallahhh çok tatlısınız Allah burdaki herkese bu resmi nasip etsin
canım hoş geldin öncelikle teşekkürler bilgin için herhangi bir yan etkisi yok dimi kullanmış biri olarak sana kilo filan yaptımı
çünkü kiloyla problemli biriyim daha yeni 8 kilo verdim de ondan dolayı korkularım var
canım hoş geldin öncelikle teşekkürler bilgin için herhangi bir yan etkisi yok dimi kullanmış biri olarak sana kilo filan yaptımı
çünkü kiloyla problemli biriyim daha yeni 8 kilo verdim de ondan dolayı korkularım var
hoşgeldin canım içimi rahatlatınız ççouk için herşeye değer ama yinede tedirgin oluyoz biz kadınlar işteMerhaba, günde 2 tane sabah ve akşam içebilirsin.Kilo yapmasından korkma bişi olmaz şekerim.Eeee çocuk istiyorsak bazı şeylere de katlanacağız değil mi?
daha 11.ci haftadayız başak teyzesi ama göbekimiz kocaman darısı başınıza
ne demek bebem görmemiştirr neşem yapmazz öle şeyyy sende daha sık gell
ben didimm ben didiimm neşemm yapmass didimm
bide ben varımm tembel aşkk olsunn
topikim de bugün herkes yoğun herhalde. kimsecikler yok:))))))
günaydın canlar... nasılsınız bakalım :):):)
valla canım benim nasıl olayım bende iyiyim ama gündür uyku sorunu yaşıyorum... burnum çok tıkanıyor gecelerii ve uyutmuyor.. boğazım kuruyor.. nefes ihtiyacımız artıyor ya zaman ilerledikçe sanırım ondan bi de hava kuruyor ondan da olabilir dedi eşim akşama su koyacağım peteğin üzerine...
onun dışında minik kızım artık annesine o küçük ayakları ile tepmecikler atıyor sanırım.. ama öyle bir duygu ki ayça anlatamam ya... hareketi hissettiğin an hissettiğin yerden kalbine elektrik akımı gidiyor resmen... öylesihe muhteşem bir duygu ki.. Allahım isteyen herkese nasip etsin :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?