milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sağol canım myhos cvp bilem vermedisen verdiğin için tşk ederimm

sizin topikte bi kaçgün sessiz oluyo birden coşuyooo. bugün döktürmüşünüz yine

ne demek bebem görmemiştirr neşem yapmazz öle şeyyy sende daha sık gell

ahh canım c vitamini al bolbol yat dinlen terlet azıcık kendinii :26:

amanııınn başağım bana kırılırmış ver bi yanak öpiim

görmedim kuzum bişeyler yazdığını ay em sori

nassınnn
:26:

ben didimm ben didiimm neşemm yapmass didimm

aminnn tatlım benim ya kardeş topikteki hatuncuklarımın da göbişleri böyle olsun inşallah darısı tembel senle bana olsun

bide ben varımm tembel aşkk olsunn

günaydın canlarrr

günaydınn nülüşş ..

günaydınn kızlarrrr

Son düzenleme:
günaydın cnm:) ben yine bulantı ve kusmalarla devam. anca kendime geldim işte

sen nasılsın?

valla canım benim nasıl olayım bende iyiyim ama gündür uyku sorunu yaşıyorum... burnum çok tıkanıyor gecelerii ve uyutmuyor.. boğazım kuruyor.. nefes ihtiyacımız artıyor ya zaman ilerledikçe sanırım ondan bi de hava kuruyor ondan da olabilir dedi eşim akşama su koyacağım peteğin üzerine...

onun dışında minik kızım artık annesine o küçük ayakları ile tepmecikler atıyor sanırım.. ama öyle bir duygu ki ayça anlatamam ya... hareketi hissettiğin an hissettiğin yerden kalbine elektrik akımı gidiyor resmen... öylesihe muhteşem bir duygu ki.. Allahım isteyen herkese nasip etsin :):):)

ayyy cnm benim yaaa maşallh hareketlerini hissettikten sonra herşey daha güzel diyorlar zaten amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin. kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

cnm nefes darlığı ben de de var. evim 5. kat asansör de yok. nefes nefese çıkıyorum. yolda yürürken çabuk yoruluyorum. burnum yetmiyor artık ağzımı da açmak zorunda kalıyorum nefes alabilmek için burun tıkanmasını ben de yaşıyorum bi kaç haftadır. sabahları tıkalı uyanıyorum. ama kusunca geçiyor
senin bebiş yukarı çıkmaya başlıyor artık. bundan sonra da mide şikayetleri başlayacak... aman sağlıklı olsunlar da sayılı gün işte

sağlıcakla alalım kucaklarımıza da bunlar güzel şeyler :):):):)

bugün en sakin günlerimizden birini yaşıyoruz :):):)

siboşcum bu arada göbeğine de bebğine de maşallah kocaman olmuş kız artık mercimekyusluktan çıkmış bizim bebiş :):):)

Merhaba, günde 2 tane sabah ve akşam içebilirsin.Kilo yapmasından korkma bişi olmaz şekerim.Eeee çocuk istiyorsak bazı şeylere de katlanacağız değil mi?

Merhaba, yan etkisi yok kilo yapsada fazla yapmaz korkma.

Merhaba, günde 2 tane sabah ve akşam içebilirsin.Kilo yapmasından korkma bişi olmaz şekerim.Eeee çocuk istiyorsak bazı şeylere de katlanacağız değil mi?
hoşgeldin canım içimi rahatlatınız ççouk için herşeye değer ama yinede tedirgin oluyoz biz kadınlar işte

ne demek bebem görmemiştirr neşem yapmazz öle şeyyy sende daha sık gell

ben didimm ben didiimm neşemm yapmass didimm

bide ben varımm tembel aşkk olsunn

çirkef başak nolcak hemen herşeyi kötüye yorar başka işi gücü yok

beni bi anlarsa meleğim anlar işte

kız seni ben tembeller kategorisine sokmak istemediydim ama neyse istekliysen gel alalım seni de aramıza

topikim de bugün herkes yoğun herhalde. kimsecikler yok:))))))

ben bi yoğunlaştım bi yoğunlaştım sorma ayçam yaa sabahtan beri kızlarla kahvaltı fasılları türk kahveleri fallar şimdi de öğlen yemeğimizi yedik anca iş başına oturduk

sakiniz maşallah

günaydın canlar... nasılsınız bakalım :):):)

ışılııımmm ben iyiyim bu gün çok enerjik başladım sen nasılsın

ahhhhhhh ahhhhhhh buna ağlarım işte allahın mucizesi yavruna iyi bak kıymetini bil o sana gönderilmiş bi emanet ışılım darısı başımıza

hafisemmm napıyosun yawru kuş çalışmalar ne alemde özledim seniii

kızlaaaaaaarr nerdesiniz bu gün sizi boşlamaya gemiyo he tüyüyonuz hemencikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…