hafisemmm napıyosun yawru kuş çalışmalar ne alemde özledim seniii
ben koyacağım fotomu ama daha belli değil ki benim kiakşamları şişiyorum o kadar
ayy canım iyiyim sen napıon nasılsın..?? gecmişi okuyordum yeni gördüm.. çaışmalar yeni baslıcak dün bitti körolasıca kırmızılarsizin devam herhalde tam gazzz
yaa bu hamişler resmini koyana kadar bn koyucam kilodan olma göbeğimi
nasıl uykum var anlatamam yaaa iki gecedir burun tıkanıklığı uyutmuyor beni.. şimdi kafamı koysam yarın sabaha kadar uyurum vallahi :):):)
neşecim bu arada ne yaptın aldın mı kereviz :):):)
dün aldım pazardan canım ama bu akşam yapıcam akşam canım çok zeytinyağlı pırasa çekmişti pırasa yaptım
bu akşam için yemeğim var aslında ciğer sote pırasa bi de sebze çorbası yapmıştım ama kerevizi de pişiricem yarın akşam yirik artık
inşallah severim ya yemeyi çok istiyorum
bat filan yazmıyoruz hiç sana yeni batın ne de hele yazalım
tam olarak başladınızmı çalışmalara ara verdik demiştin orda kaldım ben :26:
ben koydum bile kilodan olma göbeğimi onları hala göremedik
ewet hala tatildeyiz mayısa kadar görüşmeyelim dedi doktorum tabi 3 aylık bi ilaç tedavisi görüyorum ama bu ilacı kullanırken hamile kalma sansımda varmış tabi ben teee tüp bebek bile yaptırıp tutmamısken ummuyorum ama bir mucize olur diede calışmalara devam işte hatta bu ay 3 gün gecikti pek şaşmazdı bn haric herkes umutlandı..batım 20 nisan..
bnm resimlerde flasdiskte bulunca bnde koyucam
nasıl uykum var anlatamam yaaa iki gecedir burun tıkanıklığı uyutmuyor beni.. şimdi kafamı koysam yarın sabaha kadar uyurum vallahi :):):)
neşecim bu arada ne yaptın aldın mı kereviz :):):)
ewet hala tatildeyiz mayısa kadar görüşmeyelim dedi doktorum tabi 3 aylık bi ilaç tedavisi görüyorum ama bu ilacı kullanırken hamile kalma sansımda varmış tabi ben teee tüp bebek bile yaptırıp tutmamısken ummuyorum ama bir mucize olur diede calışmalara devam işte hatta bu ay 3 gün gecikti pek şaşmazdı bn haric herkes umutlandı..batım 20 nisan..
bnm resimlerde flasdiskte bulunca bnde koyucam
bana biraz müsade eşim aradı bankada biraz işim var halledip geliyim görüşürüz sonra..
mutlaka limonlu suda beklet ama bi 20 dk-30 dk. bak o zaman kokusunu asla almayacaksın :):):)
benim bugün hiç yemeğim yok. ne pişireceğimi de bilmiyorum ufff ufff annemin piişirmesine öyle alıştım ki iş başa düşünce zorlanıyorum böyle :):):)
benim de yok bugün. dün dolaptan taze fasulye çıkarmıştım pirinç pilavı yapmıştım onu yedik.
akşama da sebzeli bulgur pilavı cacık çoerba yapayım diyorum ama sebze istemiyor bugün cnm:)
bende taze fasulyeyi bugün yapayım bari yanınada cacık ve eşim içinde azıcık makarna :):)
cacık güzel oluyor yaaa bol sarımsaklı ve birazcıkda soğucak :):):)
ayyy evet cacık süper bişey
bi de yine iki gündür bende bir tatlı krizidir sorma gitsin canım yaaa.. inanılmaz canım çekiyor :):)
bi de yine iki gündür bende bir tatlı krizidir sorma gitsin canım yaaa.. inanılmaz canım çekiyor :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?