- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
o kriz bende de var hele şerbetli tatlı sevmeyen ben şerbetli tatlı yiyesim geliyo hadi siz aşeriyonuz bana noluyoo
bizim yüzümüzden olmasın neşecim.. sabahtan aakşama kadar yemek konuşur olduk son günlerde :):)
iyi de portakallı kereviz anlatıyonuz portakallı kerevizden benim canım baklava mı çekmeli hahaahh vay anasını ne can bendekii dee
açık iştahına sebep olalım demiştim ama haklısın... kereviz ve baklava.. sendeki de canmış yani şekerim :):)
ayhh hiç sorma tutuyoruz işte canı da boğazı da yapçak bişe yok meyveyle yetiniyoruz
ayhh hiç sorma tutuyoruz işte canı da boğazı da yapçak bişe yok meyveyle yetiniyoruz
can boğazdan gelir demiş atalar şekerimmm yemene bak boşveerrr :):)
spor yaparken 1 satte ortalama 500-600 kalori kaybediyorum 2 dilim baklava bu kaloriden daha fazla revamı bu insan oğluna ışılım yaaa
vicdan yapıyorum sonra zati çok çabuk kilo alan biriyim
canlarım bende talıyı seven biriyim neşe gibide kiloyu alanım ya kızlar aramızda hamileler var ama dayanamıycam söyleycem ekler varya ona dayanamıyormmmmmmmmmm
ahh bebeğim sormaa bnde diyetisyene basladım baslayalı aldığım herseyin kalorisine bakıpta yiyorum ona göre spor yapıyorum fazla olduysa ona göre çoğalıyo spor.. :18:
canlarım bende talıyı seven biriyim neşe gibide kiloyu alanım ya kızlar aramızda hamileler var ama dayanamıycam söyleycem ekler varya ona dayanamıyormmmmmmmmmm
yaaaaa bende bayılıyorum ama eşim yedirmiyor çikolatada GDO var diyeee :):) ama bu bana haksızlık değil mi :):) hep evde yapılmış süt tatlısı yada helva yiyorummm :):)
yaaaaa bende bayılıyorum ama eşim yedirmiyor çikolatada GDO var diyeee :):) ama bu bana haksızlık değil mi :):) hep evde yapılmış süt tatlısı yada helva yiyorummm :):)
ne güzel kaynatmışsınız ohh ohh nedense topiğin bütün hanımları boğazına düşkün yemek muhabbeti açıldımı salyalarımız akıyor :)) saat ne zaman 5 oldu yahafta çok yoğun başladı havalarda bozmaya başladı yavaş yavaş burada bu arada ekleriii soktunuz aklıma hemen almalıyım bu akşam
Gözlerim yanıyo , kızarık , burnumdan su akıyo sanki kafamada biri tavayla vurmuş gibi , hiç önemli değil aslındada ben bebişimi düşünüyorum o etkileniyormudur acaba bu durumdanyat yat fenalık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?