akşamları geliyom ben kuzum akşamda sizin topikte kimse olmuyo
ne demek bebem görmemiştirr neşem yapmazz öle şeyyy sende daha sık gell
ayyyyy inşallahhhhh tatlımmmmmmm. benimde kocaman olur inşallahhhhhhdaha 11.ci haftadayız başak teyzesi ama göbekimiz kocaman darısı başınıza
çirkef başak nolcak hemen herşeyi kötüye yorar başka işi gücü yok
beni bi anlarsa meleğim anlar işte
beeeeeeeeeeennnnnnnnnn
Ayyy ekler demeyin nolur , içindeki beyaz krema kısmı midemi bulandırıyo ,sen hamiş değilken ye canım bak benim gibi olursan ekler filan yiyemezsin, gerçi iyiki bulanıyo bide tatlı yesem aldığım kilo 2 ye katlardı
Gözlerim yanıyo , kızarık , burnumdan su akıyo sanki kafamada biri tavayla vurmuş gibi , hiç önemli değil aslındada ben bebişimi düşünüyorum o etkileniyormudur acaba bu durumdanyat yat fenalık geldi
görmüştür de özellikle yazmamıştır kıskanıyo ya beni ondan
hem neşe mi ki o karının adı
ayyyyy inşallahhhhh tatlımmmmmmm. benimde kocaman olur inşallahhhhhh
melek miiiii
kız seni seviyom ben seninle tenhada görüşmek istiyom:127::127:
tam tahmin ettigim gibi bişisin ya sen ne talı bişimişsin ben seni yemeye kıyamam çig çig yutayım valla
bu arada günaydın canlar.....bugün ankara çok soğuk.. fındıkkurdumla işe gelene kadar üşüdük valla :):)
görmüştür de özellikle yazmamıştır kıskanıyo ya beni ondan
hem neşe mi ki o karının adı
melek miiiii
kız seni seviyom ben seninle tenhada görüşmek istiyom:127::127:
havişş kızz bırak kocasıı yutsunn çiğ çiğ :76: delii kızz
kızlarrrrrrr günaydınn
tsk ederim canımcımHafisemm çok tatlisin canimcimseni gördüğüme cok sewindim darısı digerlerine insallah
ayyyhhhh tsk ederim bebeğim ye bni..hafisecim bu senmisin yavrum ne tatlı şeysin sen öyle yeyim seni
tam böyle tahmin ettiğim gibisin... ya rejimi nerene yapıyorsun şekerim anlayamadım :):):)
bu arada günaydın canlar.....bugün ankara çok soğuk.. fındıkkurdumla işe gelene kadar üşüdük valla :):)
tsk ederim canımcımInşallah inşallah diğerlerinide beklioruz artık
ayyyhhhh tsk ederim bebeğim ye bni..
Hayal kırıklığına uğratmadım yaniii çok sevindim..Valla rejimi yapmazsam ucu kacıyo cok cok cabuk alıyorum ki kış boyunca bu resimlerden bi 5 kg fazlayım
günaydın ışılcım burası da soğuktu sabah gerçi hala soğuk ama haftasonu 24 derece olucakmış pikniğe gitçez kocacıkla
ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşalım vay vayy
havi bizi iki ara bi derede götürüyo vallah çiğ çiğ yutuyo nanakları mıncırıyo nolcak bu benim halimm
bu arada günaydın meleğim nasılsın?
ama açık renk saç sana daha çok yakışıyor şekerim :):)
cevremdeki kimsede beğenmiyo.. :26: eşimde dahil yazın bi hevesle ilk defa (ve son kez) yaptırmıstım amaaaa..
Sen enikonu sifayi kaptin zuzu doktorunu arayıp sorsana gebelikte kullanilacak bi ilac yokmu bebisin için de endiselenme canim allahın izni ile bisey olmaz icini ferah tut corba ic bol bol cok geçmiş olsun
Canım sende söyledinya bahar nezlesi alerjik , ilacda geçirmiyo zaten , dışarı çıkmıyorum pencereleri bile açmıyorum polenlerden , doktora gitsem kesin bi ilaç verir ama oda gereksiz olucak die düşünüyorum
Canım sende söyledinya bahar nezlesi alerjik , ilacda geçirmiyo zaten , dışarı çıkmıyorum pencereleri bile açmıyorum polenlerden , doktora gitsem kesin bi ilaç verir ama oda gereksiz olucak die düşünüyorum
zuhalcim günaydın.... nasıl oldun canım benim... ilaç falan kullanma bol kivi ye annem bi de bolca portakal suuyu iç... aman ateşine falanda dikkat et canım...
KIZZZ ZUHAL BİZİM NAZARIMIZ MI DEĞDİ KİENERJİNE BAYILIYORDUK YAAA
GEÇMİŞ OLSUN CNM BNMYAT DİNLEN BOL BOL. ÇORBA İÇ SICAK SICAK. ŞEHRİYE ÇORBASI YAP LİMON SIK İÇİNE İÇ GÜZELCE
Aynı canım baya bi şiddetli geçiriyorum ama yatıyorum bütün gün , kocacım gelince çorba yapıyo bana :)) yapmayıda bilemiyo ama deniyo en azından bende tat alamıyorum zaten idare edip gidiyoruz işte , yiyorum canım kivi portakal limon bol bol , ama pazara gidemedim yarın diğer pazar var iyi olursam gidicem inşallah kereviz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?