milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Hafisemm çok tatlisin canimcim seni gördüğüme cok sewindim darısı digerlerine insallah

ne demek bebem görmemiştirr neşem yapmazz öle şeyyy sende daha sık gell
akşamları geliyom ben kuzum akşamda sizin topikte kimse olmuyo
görmüştür de özellikle yazmamıştır kıskanıyo ya beni ondan

hem neşe mi ki o karının adı
daha 11.ci haftadayız başak teyzesi ama göbekimiz kocaman darısı başınıza
ayyyyy inşallahhhhh tatlımmmmmmm. benimde kocaman olur inşallahhhhhh
çirkef başak nolcak hemen herşeyi kötüye yorar başka işi gücü yok

beni bi anlarsa meleğim anlar işte

melek miiiii

kız seni seviyom ben seninle tenhada görüşmek istiyom:127::127:

ben bu minik minik olanları varya onlardan alıyorum bi kutu dolusu alıyorum önüme bi tane daha bi tane daha derken bakıyorum bazen kutuyu bitirmişim o kadar seviyorum yanii

Gözlerim yanıyo , kızarık , burnumdan su akıyo sanki kafamada biri tavayla vurmuş gibi , hiç önemli değil aslındada ben bebişimi düşünüyorum o etkileniyormudur acaba bu durumdan yat yat fenalık geldi

zuzucum inşallah etkilenmiyordur sen yatıp dinlenmeye devam et sanırım gebelikle ıhlamur içemiyosun şöyle limonlu iyi gelirdi ama :26:

benii mii seviyosun neşemimii anlamadımama bizde seniii seviyoruzz bebemm ben tenhaya gelmesem korkarım

tam tahmin ettigim gibi bişisin ya sen ne talı bişimişsin ben seni yemeye kıyamam çig çig yutayım valla

havişş kızz bırak kocasıı yutsunn çiğ çiğ :76: delii kızz

kızlarrrrrrr günaydınn

bu arada günaydın canlar.....bugün ankara çok soğuk.. fındıkkurdumla işe gelene kadar üşüdük valla :):)

günaydın ışılcım burası da soğuktu sabah gerçi hala soğuk ama haftasonu 24 derece olucakmış pikniğe gitçez kocacıkla

ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşalım vay vayy

havişş kızz bırak kocasıı yutsunn çiğ çiğ :76: delii kızz

kızlarrrrrrr günaydınn

havi bizi iki ara bi derede götürüyo vallah çiğ çiğ yutuyo nanakları mıncırıyo nolcak bu benim halimm

bu arada günaydın meleğim nasılsın?

Son düzenleme:
Hafisemm çok tatlisin canimcim seni gördüğüme cok sewindim darısı digerlerine insallah
tsk ederim canımcım inşallah inşallah diğerlerinide beklioruz artık
hafisecim bu senmisin yavrum ne tatlı şeysin sen öyle yeyim seni
ayyyhhhh tsk ederim bebeğim ye bni..
tam böyle tahmin ettiğim gibisin... ya rejimi nerene yapıyorsun şekerim anlayamadım :):):)

bu arada günaydın canlar.....bugün ankara çok soğuk.. fındıkkurdumla işe gelene kadar üşüdük valla :):)

hayal kırıklığına uğratmadım yaniii çok sevindim.. valla rejimi yapmazsam ucu kacıyo cok cok cabuk alıyorum ki kış boyunca bu resimlerden bi 5 kg fazlayım

ama açık renk saç sana daha çok yakışıyor şekerim :):)

iyiyimm çok şükürr bebem sen nasılsın burasıda aynı şekilde buzzzz hava karanlık yağdı yağacakk pazar günü buradada güneşli gözüküyor bakalım henüz kesin bi plan yokk bu arada hafizecimm maşallah diyelimm sanada atlamışım kuzum ben resimlerii ışıla katılıyorum öyle çok kilo fazlan yok azıcık balık etli durumu var sankii oda sana yakışmışş ışılcımm sanada günaydınn canım ..

Sen enikonu sifayi kaptin zuzu doktorunu arayıp sorsana gebelikte kullanilacak bi ilac yokmu bebisin için de endiselenme canim allahın izni ile bisey olmaz icini ferah tut corba ic bol bol cok geçmiş olsun

Canım sende söyledinya bahar nezlesi alerjik , ilacda geçirmiyo zaten , dışarı çıkmıyorum pencereleri bile açmıyorum polenlerden , doktora gitsem kesin bi ilaç verir ama oda gereksiz olucak die düşünüyorum

hafizeeee saçlarını sarıya boyaaa :):):)

bu arada kızlar dün bi kereviz pişirmişim ama daha yemedim bugün yiyecem.. kerevizler artık bitmiş amma velakin pişirmeyenlere duyrulurrrr...

zuhalcim günaydın.... nasıl oldun canım benim... ilaç falan kullanma bol kivi ye annem bi de bolca portakal suuyu iç... aman ateşine falanda dikkat et canım...

KIZZZ ZUHAL BİZİM NAZARIMIZ MI DEĞDİ Kİ ENERJİNE BAYILIYORDUK YAAA
GEÇMİŞ OLSUN CNM BNM YAT DİNLEN BOL BOL. ÇORBA İÇ SICAK SICAK. ŞEHRİYE ÇORBASI YAP LİMON SIK İÇİNE İÇ GÜZELCE

zuhalcim günaydın.... nasıl oldun canım benim... ilaç falan kullanma bol kivi ye annem bi de bolca portakal suuyu iç... aman ateşine falanda dikkat et canım...

Aynı canım baya bi şiddetli geçiriyorum ama yatıyorum bütün gün , kocacım gelince çorba yapıyo bana :)) yapmayıda bilemiyo ama deniyo en azından bende tat alamıyorum zaten idare edip gidiyoruz işte , yiyorum canım kivi portakal limon bol bol , ama pazara gidemedim yarın diğer pazar var iyi olursam gidicem inşallah kereviz için

KIZZZ ZUHAL BİZİM NAZARIMIZ MI DEĞDİ Kİ ENERJİNE BAYILIYORDUK YAAA
GEÇMİŞ OLSUN CNM BNM YAT DİNLEN BOL BOL. ÇORBA İÇ SICAK SICAK. ŞEHRİYE ÇORBASI YAP LİMON SIK İÇİNE İÇ GÜZELCE

Nazar yaptınıs banaa yokcanım olacağı varmış zaten baharlarda oluyo hep , siz kendinize dikkat edin şimdiler tam hastalık zamanı , hava değişimi filan

canım boşver pazarı manavı.. yat dinlen toparlan biran evvel... haftasonu eşinle gidersin yorma kendini.. bebeğimize de dikkat et annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…