canım boşver pazarı manavı.. yat dinlen toparlan biran evvel... haftasonu eşinle gidersin yorma kendini.. bebeğimize de dikkat et annesi...
benim bugün boğazımdan kan geldi artık kusmaktan
canım dikkat et kendine...eşimin abiside doktor benim.. Bulantılarım olduğu zaman bastırmam gerektiğini kendimi çok zorlamamam gerektiğini o zorlama sırasında allah göstermesin yemek borusunu yırtılmaları olduğunu ve bebeğin içeride kusma esnasında basınca maruz kaldığını söylemişti... Onun için sakın kuru kuru kusma... Birşeyler ye mutlaka....
benim bugün boğazımdan kan geldi artık kusmaktan
Bende 1 gün oldu o kusma sadece su içsem bile çıkardım , kusunca biraz bekle havuç ye , havuç kalıyo çıkmıyo , artık hafiflemesi lazım seninde yavaştan ama nie böyle oluyoki :44:
evet bende 12 den sonra azalır hatta biter diyordum ama bitmedi. Eşimde gün sayıyordu 3 haftan kaldı 1 haftan kaldı diye. Yazık
Dur havuç yiyeyim bak aklıma geldi
selam kızlar2 gündür kötüydüm bugün sabah bir kalktıp bulantım yok çok mutlu oldum.buarada bayaa kaynatmışsınız :)))
merhaba hoşgeldin canım.. topik bugün sakin... bulantılar artık yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor sevin canım :):)
evet umarım bundan sonrada böyle gider.annem gelecek onu bekliyorum şimdi.bir yandan da çilek reçeli yapıyorum.ilk defa denedim umarım güzel olur.gerçi pek tatlıyla aram yok ama nedense çilğin kokusu hoşuma gidiyor.sen nasılsın canım.neler yapıyorsun?
selam kızlar napıyonuz
bende iyiyim valla canım işe git gel koşturmaca artık bende bulantı vs.. gibi sıkıntılar kalmadı çok şükür...ohh ben bayılırım çilek reçeline.. ama reçel için erken değil mi çilekler çıktımı yaaa :):):)
selam kızlar napıyonuz
izmirde yaz geldi canım yaa..biz şimdiden eşimle tatil planları yapmaya bile başladık :))))
hoşgeldin güzel annecik.. ne yapalım kimsecikler yok sakin bugün burası bizde selcen ile takılıyoruz.. sen nasılsın???
yav su hamışlere 3 gun calısma 2 gun ızın verseler 2 de hafta sonu ohh mıs gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?