milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Kızlar bana konserve bezelyeyi nasıl pişiricem tarif edermisiniz acil lütfen bide pilav yapiyim yanına kendimi iyi hissetmeye başladım sanki

amann kuzum ne uğraşıcan ya al dolmambiber doldur hem içini hem dışını ye bana sıkıntı geliyor böyle işlerle uğraşırken

aynen şekerim valla banada sıkıntı geliyor :):):)

oldu üstüne kuş da konduralım mı sor bakalım hamile hamile kek yaptıracak kadına

ayyy bu adam beni öldürecek canım yaa dereotu alırmısın marketten eve geçerken dedim ben o hangisi bilemem kimseyede soramam sen al dedi :):):)

Kızlar bana konserve bezelyeyi nasıl pişiricem tarif edermisiniz acil lütfen bide pilav yapiyim yanına kendimi iyi hissetmeye başladım sanki

canım konserveyi iyice süz.bir tncerede 1 tane soğanı iyice kavur.bir havuç bir tane patates doğra küp küp.kavurduğun soğanın üstüne ekle.biraz daha çevir öyle.1 kaşık salça ekle.tuz kimyon ekle.en son bezelyeyi ve üstünü biraz örtecek kadar su ekle.kaynadıktan sonra altını kıs ocağın.yaklaşık 25 dk da pişer

Saol canım teşekkür ederim , patates ve havuç çiğden olacağı için onlar sert kalırmı die düşündüm ama onları erken atıyormuşuz , hemen denicem şimdi

cnm bezelye haşlanmış oluyor zaten ben onu sonra ilave ediyorum o yüzden.
patates ve havucu ekleyip salça ve soğanla çeviriyorsun ya sonra sıcak su ekliyorum.
patatesler ve havuçlar piştikten sonra bezelyeyi ekliyorum bir 5 dk da öyle pişirip altını kapatıyorum
bu arada bezelyeyi mutlaka sudan geçir

İlk kez pişiricem konserve olarakta merak etme yıkamadan yapmam zaten canım ben yumurtaları bile yıkarım haşlicak olsamda öyle bi gıcık huyum var

AAA sende bendensin geri kalan herkes çalışıyo , bizim kızlar çok hamarat çocukta yapıyolar kariyerde

:126:
ben aslında evde olmayı özledim. ama diyorum okadar okudum ettim.ailemin beklentileri falan filan....çalışmasam vicdanen çok rahatsız olurum. bir de tabii maddi durum var.Bize ailelerden ev, araba yok. çalışırsak beraber yapacağız herşeyi ve bir ev almayı çok istiyoruz.düğün borcumuzu anca toparladık işte

ayyy bu adam beni öldürecek canım yaa dereotu alırmısın marketten eve geçerken dedim ben o hangisi bilemem kimseyede soramam sen al dedi :):):)

puhahahahaha ayyy yaaaaa koptum burdaa ışılım dışı yeşil içi kırmızı kocaman kaşı gözü var desen adam kapıp getirecek

kızlar öpüyorum hepinizi yarın sabaha görüşürüzzz... :):):):)

görüşürüz sen beni güldürüdün allahta seni güldürsün emii

AAA sende bendensin geri kalan herkes çalışıyo , bizim kızlar çok hamarat çocukta yapıyolar kariyerde

hadi iyisin buldun bi yoldaş kendine beni de aranıza alırmısınız sizin kervana katılmak istiyorum

hadi iyisin buldun bi yoldaş kendine beni de aranıza alırmısınız sizin kervana katılmak istiyorum[/QUOTE]

almazmıyız canım :)))) sen gel yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…