amann kuzum ne uğraşıcan ya al dolmambiber doldur hem içini hem dışını yebana sıkıntı geliyor böyle işlerle uğraşırken
oldu üstüne kuş da konduralım mı sor bakalım hamile hamile kek yaptıracak kadına
cnm sen izmir demi oturuyorsun??? ozaman sen ne güzel enginar dolması yapıyorsundur
Kızlar bana konserve bezelyeyi nasıl pişiricem tarif edermisiniz acil lütfen bide pilav yapiyim yanına kendimi iyi hissetmeye başladım sanki
kızlar öpüyorum hepinizi yarın sabaha görüşürüzzz... :):):):)
canım konserveyi iyice süz.bir tncerede 1 tane soğanı iyice kavur.bir havuç bir tane patates doğra küp küp.kavurduğun soğanın üstüne ekle.biraz daha çevir öyle.1 kaşık salça ekle.tuz kimyon ekle.en son bezelyeyi ve üstünü biraz örtecek kadar su ekle.kaynadıktan sonra altını kıs ocağın.yaklaşık 25 dk da pişer
Saol canım teşekkür ederim , patates ve havuç çiğden olacağı için onlar sert kalırmı die düşündüm ama onları erken atıyormuşuz , hemen denicem şimdi
Kızlar bana konserve bezelyeyi nasıl pişiricem tarif edermisiniz acil lütfen bide pilav yapiyim yanına kendimi iyi hissetmeye başladım sanki
canım konserveyi iyice süz.bir tncerede 1 tane soğanı iyice kavur.bir havuç bir tane patates doğra küp küp.kavurduğun soğanın üstüne ekle.biraz daha çevir öyle.1 kaşık salça ekle.tuz kimyon ekle.en son bezelyeyi ve üstünü biraz örtecek kadar su ekle.kaynadıktan sonra altını kıs ocağın.yaklaşık 25 dk da pişer
yok canım onlar kavrılmuş oluyor o sırada.o yüzden çabuk pişiyor
cnm bezelye haşlanmış oluyor zaten ben onu sonra ilave ediyorum o yüzden.
patates ve havucu ekleyip salça ve soğanla çeviriyorsun ya sonra sıcak su ekliyorum.
patatesler ve havuçlar piştikten sonra bezelyeyi ekliyorum bir 5 dk da öyle pişirip altını kapatıyorum
bu arada bezelyeyi mutlaka sudan geçir
Sen çalışmıyormusun canım?
hayır çalışmıyorum canım.
AAA sende bendensingeri kalan herkes çalışıyo , bizim kızlar çok hamarat çocukta yapıyolar kariyerde
ya evet hepsi çalışıyor.bizlerden çok az kaldı galiba :))))yakında neslimiz tükenir
AAA sende bendensingeri kalan herkes çalışıyo , bizim kızlar çok hamarat çocukta yapıyolar kariyerde
ayyy bu adam beni öldürecek canım yaa dereotu alırmısın marketten eve geçerken dedim ben o hangisi bilemem kimseyede soramam sen al dedi :):):)
Hahahaha türünün son örnekleri olarak tadını çıkaralım bizde o zamanbende Antalyada yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?