sen de huzurlu sağlıklı mutlu sevdiklerinlde beraber güle güle otur cnm
galiba ben de çalışmayacağım cnm bir süre bebişten sonrabenim bebeğime bakacak kimse yok burada.eşimin akrabaları var ama bakan olmaz herhalde. eee bakıcıya da emanet edemem ki o minnacık yavrumu
eğer imkanınız olursa en güzeli canım.hem bu şekilde bebişinede doyarsın
bende 31 yaşındayım eşim 30.
herkes kaçmış , yaptım yemeği pişiyo bakalım güzel olacağa benziyor
AAA sende bendensingeri kalan herkes çalışıyo , bizim kızlar çok hamarat çocukta yapıyolar kariyerde
ya evet hepsi çalışıyor.bizlerden çok az kaldı galiba :))))yakında neslimiz tükenir
Bende kerevizi pisirorum neye benzicek bakalım
yok zaten myhoşu çağırdım tenhayabenii mii seviyosun neşemimii anlamadımama bizde seniii seviyoruzz bebemmben tenhaya gelmesem korkarım
ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşalım vay vayy
tsk ederim canımcıminşallah inşallah diğerlerinide beklioruz artık
ayyyhhhh tsk ederim bebeğim ye bni..
nihayet sen bari izin verdin gel agzımda sulanıyodu yiyim seni
bnde evde olanlar grubundayım canlar...ayrıca bnde antalyadayım hakkaten sahil insanı olmaktan mıdır acaba.. :44:
günaydın canlar.. nasılsınız bakalım....ben dün gece hiç uyuyamadım nefesim kesildi nefes alamadım bi daraldım bi daraldım ki anlatamam... ama sabaha karşı biraz rahatlamışım ve dalmışım uykuya... işe de koştur koştur geldim.. kereviz getirecektim öğlen yemek için onu hazırlamaktan kendimi alıkoyamadım ve de geç kaldım :):):) pis boğaz olmak ne kötü yaaaa :):)
AAA sende bendensingeri kalan herkes çalışıyo , bizim kızlar çok hamarat çocukta yapıyolar kariyerde
ya evet hepsi çalışıyor.bizlerden çok az kaldı galiba :))))yakında neslimiz tükenir
:126:
ben aslında evde olmayı özledim. ama diyorum okadar okudum ettim.ailemin beklentileri falan filan....çalışmasam vicdanen çok rahatsız olurum. bir de tabii maddi durum var.Bize ailelerden ev, araba yok. çalışırsak beraber yapacağız herşeyi ve bir ev almayı çok istiyoruz.düğün borcumuzu anca toparladık işte
hayalimdeki iş:)))) evden çalışmak
yok zaten myhoşu çağırdım tenhayao da türkü söölemiş bana beni tiiye almış. istersen sen gel tenhaya
günaydın kızlarrrr
Günaydın şekerler
Geçmiş olsun canım o duyguyu iyi biliyorum , bana şimdiden oluyo ilerleyen günlerde nolcak bakalımaldığımız nefes bile ne kadar kıymetli değilmi? Böyle zamanlarda anlıyoruz işte
aynen öyle.. valla şimdiden böyle tıkanıyorsam ileriki ayları düşünemiyorum dedim gece gece kendime... Allahım bana ve tüm hamilelere yardım et diye dua ettim tüm gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?