milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

eğer imkanınız olursa en güzeli canım.hem bu şekilde bebişinede doyarsın

AAA sende bendensin geri kalan herkes çalışıyo , bizim kızlar çok hamarat çocukta yapıyolar kariyerde

ya evet hepsi çalışıyor.bizlerden çok az kaldı galiba :))))yakında neslimiz tükenir

bnde evde olanlar grubundayım canlar... ayrıca bnde antalyadayım hakkaten sahil insanı olmaktan mıdır acaba.. :44:

Bende kerevizi pisirorum neye benzicek bakalım

ya son 3 senedir kereviz yemedim nerdeyse evlendim evleneli koçiş sağolsun evde pişirtmiyo bnde aksine cokk seviorum yaa oda pırasaya bayılır bn sevmem hıhhh bnde onu pişirmiorum

bnde evde olanlar grubundayım canlar... ayrıca bnde antalyadayım hakkaten sahil insanı olmaktan mıdır acaba.. :44:

Bencede açık renk seni daha bi çıtırrr göstermiş koyu ifadeni sertleştirmiş , sarı tonları olmasada açık kumral tonları sana çok yakışır

günaydın canlar.. nasılsınız bakalım....ben dün gece hiç uyuyamadım nefesim kesildi nefes alamadım bi daraldım bi daraldım ki anlatamam... ama sabaha karşı biraz rahatlamışım ve dalmışım uykuya... işe de koştur koştur geldim.. kereviz getirecektim öğlen yemek için onu hazırlamaktan kendimi alıkoyamadım ve de geç kaldım :):):) pis boğaz olmak ne kötü yaaaa :):)

Geçmiş olsun canım o duyguyu iyi biliyorum , bana şimdiden oluyo ilerleyen günlerde nolcak bakalım aldığımız nefes bile ne kadar kıymetli değilmi? Böyle zamanlarda anlıyoruz işte

AAA sende bendensin geri kalan herkes çalışıyo , bizim kızlar çok hamarat çocukta yapıyolar kariyerde

zuzucum kariyer kısmında ilerliyoruz sorun yokta bebiş gelmiyor ısrarla keşke gelsede iş güç umrumda değill

ya evet hepsi çalışıyor.bizlerden çok az kaldı galiba :))))yakında neslimiz tükenir

bende sizin kervana katılmak istiyorummm benide alın aranıza benidee

bizimde çok fazla düğün borcumuz olmadı evimizde yok ama ilk önce arabamızı değiştirdikk kaldı 22 ayy ama biter bitmez ilk işim eve girmek olucakk en azından bende çalıştığım süre içinde birşeylerin sahibi olmak istiyorumm

hayalimdeki iş:)))) evden çalışmak

benimde partt time hayalimdeki iş sabah 10 akşam 4

yok zaten myhoşu çağırdım tenhaya o da türkü söölemiş bana beni tiiye almış. istersen sen gel tenhaya

ben üstüme almışım başakcım ya

günaydın kızlarrrr

Günaydın şekerler

günaydınn kızlarrr ..

herkese günaydınn dünn güzel kaynatılmışş vaLLahi buralarda kaçırıyorum hep umarım sakin bigün olurr bu arada yumurtlama dönemimin son günleri umarım iyi değerlendirebilmişimdir

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım o duyguyu iyi biliyorum , bana şimdiden oluyo ilerleyen günlerde nolcak bakalım aldığımız nefes bile ne kadar kıymetli değilmi? Böyle zamanlarda anlıyoruz işte

aynen öyle.. valla şimdiden böyle tıkanıyorsam ileriki ayları düşünemiyorum dedim gece gece kendime... Allahım bana ve tüm hamilelere yardım et diye dua ettim tüm gece...

melekcim inşallah canım en az kendim kadar sevinicem inanki , umarım bu ay seninde yüzün güler , güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…