:126:
ben aslında evde olmayı özledim. ama diyorum okadar okudum ettim.ailemin beklentileri falan filan....çalışmasam vicdanen çok rahatsız olurum. bir de tabii maddi durum var.Bize ailelerden ev, araba yok. çalışırsak beraber yapacağız herşeyi ve bir ev almayı çok istiyoruz.düğün borcumuzu anca toparladık işte
Du bakalım canım siz daha küçüksünüz onlarda olur bikaç sene içinde inşallah , bizim düğünden filan hiç borcumuz yoktu o açıdan şanslıydık 6 ay kadar öncede aldık evimizi krediyle kira ödeyeceğimize dedik kendimizin olsun , Allah kocişime güç kuvvet versin artık
Du bakalım canım siz daha küçüksünüz onlarda olur bikaç sene içinde inşallah , bizim düğünden filan hiç borcumuz yoktu o açıdan şanslıydık 6 ay kadar öncede aldık evimizi krediyle kira ödeyeceğimize dedik kendimizin olsun , Allah kocişime güç kuvvet versin artık
deniz kenarında yaşıyoruz diyemi rahatımıza düşkünüz acaba :))).benim izmirdeki çoğu arkadaşım evlendikten sonra çalışmamaya başladı
kaç yaşındasınız canım siz
Belkide canım güneş deniz hava güzel olunca insanın işyerine kapanası gelmez tabii ama ben istedim çalışmayı hatta hala daha sıkılıyorum evde ama eşim gerek yok karıcım , hanımlar narindir onlar çalışmak için yaratılmamış diyince yelkenleri suya indiriyorum
ben 26 kocam 32 cnm:) şimdi daha kolay alınır gibi geliyor ama bana. çocuklar büyümeden falan. sonrasını biliyorsun bir dünya masraf. bir de dediğin gibi kira yerine kredi ödemek daha mantuklı geliyor. Rabbim sana da hayırlısıyla sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin
:126:
ben aslında evde olmayı özledim. ama diyorum okadar okudum ettim.ailemin beklentileri falan filan....çalışmasam vicdanen çok rahatsız olurum. bir de tabii maddi durum var.Bize ailelerden ev, araba yok. çalışırsak beraber yapacağız herşeyi ve bir ev almayı çok istiyoruz.düğün borcumuzu anca toparladık işte
Neşecim hamiş olunca bırakırmısın işi bilmem ama bence bebişine bakmak için bırak derim eğerki özel sektördeysen tabii resmiyse onuda bırakamazsın , çünkü teyzem kamuda çalıştığı için bebeğini kendi büyütemedi hala üzülüyor
Ben 31 eşim 32 canım ama biz geç evlendik 5 sene flörtten sonra 3 senedirde evliyiz 4 e yeni girdik
o sözlere kim dayanır :))).bizim biraz daha farklı durum.biz üniversite evlendik.eşim yurtdışıyla internetten çalışıyor yani zaten hep evde.bende ona yardım ediyorum gerektiğinde.
o sözlere kim dayanır :))).bizim biraz daha farklı durum.biz üniversite evlendik.eşim yurtdışıyla internetten çalışıyor yani zaten hep evde.bende ona yardım ediyorum gerektiğinde.
bana da bazen o his geliyo ayçacım ama bebiş olmadan sıkılırım bunalırım diye vazgeçiyorum hamiş kalınca inşallah bikaç sene çalışmıycam diye düşünüyorum
bizim düğün borcumuz olmadı allahtan eşimin ailesi mobilyalarımızı aldı biz de ev aldık kendimize bi onun borcu var işte az kaldı o da darısı başınıza canım
ben annesiz bi çocukluk geçirdim hep çalıştı canım annem hala da çalışıyor onun eksilkiğiini çok yaşadım
benim saçımı tarayıp kimse okula göndermedi mesela ya da öğlen yemeğinde hiç eve gelemedim yemeğe (ay küçük emrah gibi hissettim kendimi)
bilmiyorum ne kadar önemli bunlar ama içimde kaldı işte kendi çocuğuma yaşatmak istiyorum tabi durum neyi gösterir bilinmez
hayalimdeki iş:)))) evden çalışmak
Ohhh ikinizde evde olunca bebişede beraber bakarsınız artık ne şanslısın
bende 31 yaşındayım eşim 30.
bana da bazen o his geliyo ayçacım ama bebiş olmadan sıkılırım bunalırım diye vazgeçiyorum hamiş kalınca inşallah bikaç sene çalışmıycam diye düşünüyorum
bizim düğün borcumuz olmadı allahtan eşimin ailesi mobilyalarımızı aldı biz de ev aldık kendimize bi onun borcu var işte az kaldı o da darısı başınıza canım:
3 kişi olduk o zaman 31 yaşında ben yakın zamana kadar 32 die biliyordummeğerse öyle hesaplanmıyormuş . Mayısta 32 nasipse az kaldı doğumgünüme , seneler ne çabuk geçiyor anlamadım gitti heleki 20 li yaşlar çok hızlı geçiyo
ay az kalmış doğumgününe.mayısın kaçı?benim temmuz23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?