melekcim inşallah canım en az kendim kadar sevinicem inanki , umarım bu ay seninde yüzün güler , güzel haberlerini bekliyorum
günaydın kızlar........
Ben de gece çok delikli uyudum. çok rahatsızlandım. karnım çatlayacak gibiydi. ben de resmen nefes alamıyordum. ne tarafa dönüp yatacağımı bilemedim
Sabah zaten malum bulantılar falan...daha ilk aylar benim bile böyle ise sonaylar nasıldır kim bilir
inşallah zuzucum bende bu müjdeli haberi size ve eşime vermeyi o kadar istiyorumkii hayırlısıı Allahtann ..
Günaydın canım ben son gittiğim hastanenin sitesinde okumuştum normalde sağımıza yatmak iyidir ama gebeyken sola yatılırmış aklında olsun
Görüşürüz fıstıklar öğlene doğru gelirim yine
neşecim günaydın
Günaydın şekerler
günaydın canlar.. nasılsınız bakalım....ben dün gece hiç uyuyamadım nefesim kesildi nefes alamadım bi daraldım bi daraldım ki anlatamam... ama sabaha karşı biraz rahatlamışım ve dalmışım uykuya... işe de koştur koştur geldim.. kereviz getirecektim öğlen yemek için onu hazırlamaktan kendimi alıkoyamadım ve de geç kaldım :):):) pis boğaz olmak ne kötü yaaaa :):)
günaydınn kızlarrr ..
herkese günaydınn dünn güzel kaynatılmışş vaLLahi buralarda kaçırıyorum hep umarım sakin bigün olurrbu arada yumurtlama dönemimin son günleri umarım iyi değerlendirebilmişimdir
günaydın kızlar........
Ben de gece çok delikli uyudum. çok rahatsızlandım. karnım çatlayacak gibiydi. ben de resmen nefes alamıyordum. ne tarafa dönüp yatacağımı bilemedim
Sabah zaten malum bulantılar falan...daha ilk aylar benim bile böyle ise sonaylar nasıldır kim bilir
günaydın havvacım
günaydın zu zuuukeman resitali çok güzelmiş bu arada dinliyorum şu an sakinleştirdi beni iyi geldi
günaydın prenses annesi bende yaptım akşam kerevizi güzel oldu yenesi bi sebze afiyetle yedik inşallah yapmaya devam edicem saolun tarifler için
günaydın meleğim inşallah hayırlı haberler veririz sen ya da ben ya da ikimiz birden (anam şarkı sözü gibi oldu)
günaydınn ayçacııkkk aman tıkanın çatlayın boşverin kızlar göbişinizde melekler var kıymetini bilin hiçbişeycik olmaz bikaç ayınız kaldı
günaydın prenses annesi bende yaptım akşam kerevizi güzel oldu yenesi bi sebze afiyetle yedik inşallah yapmaya devam edicem saolun tarifler için
günaydınn ayçacııkkk aman tıkanın çatlayın boşverin kızlar göbişinizde melekler var kıymetini bilin hiçbişeycik olmaz bikaç ayınız kaldı
kızlar günaydın neşecim napıon benimde bugün 20. günüm bel ağrısı falan olurdu göğüs ağrısı hiç biri yok kırmızlar bu ay sesiz sedasız mı gelcek acep yoksa bir sürpriz olur mu ya neyse kendimi kırmızılar gelicekmiş gibi düşüneyim sonra hayal kırıklığı olmasın dimi nedsesek boş allah nezaman nasip ederse ama biz kullar aceleciğiz okadar.........
melek annenin melek bebişi gelecek inşallaaahhh :):):)
kızlar günaydın neşecim napıon benimde bugün 20. günüm bel ağrısı falan olurdu göğüs ağrısı hiç biri yok kırmızlar bu ay sesiz sedasız mı gelcek acep yoksa bir sürpriz olur mu ya neyse kendimi kırmızılar gelicekmiş gibi düşüneyim sonra hayal kırıklığı olmasın dimi nedsesek boş allah nezaman nasip ederse ama biz kullar aceleciğiz okadar.........
benimde 22. günüm bugün tatlım çok belim ağırdı yumurtlamadan sonra bu gün daha iyiym göğüslerim felaket işte o yüzen halvete de dur dedik hiç halim yok canım acıyo zaten ovulasyon testi de kople silikleşmiş o yüzden tatil verdim kendime yoksa belim çatlıycak biraz daha devam edersekk bakalım kısmet ne olur bilinmez özlemcim kimi tek ilişkide hamile kalıyo kimiz biz gibi peş peşe durmuyo yine de olmuyo doğru zaman ne zaman olur bizim için bilmiyorum bekleyip görücez
inşallah bu ay bizim olsun be neşe
benimde 22. günüm bugün tatlım çok belim ağırdı yumurtlamadan sonra bu gün daha iyiym göğüslerim felaket işte o yüzen halvete de dur dedik hiç halim yok canım acıyo zaten ovulasyon testi de kople silikleşmiş o yüzden tatil verdim kendime yoksa belim çatlıycak biraz daha devam edersekk bakalım kısmet ne olur bilinmez özlemcim kimi tek ilişkide hamile kalıyo kimiz biz gibi peş peşe durmuyo yine de olmuyo doğru zaman ne zaman olur bizim için bilmiyorum bekleyip görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?