valla umutluayım yumurtlama gününe bakmaksızın gün aşırı çalıştık bilemiyom ki artık sen nedersin bu konuya
valla gün aşırı süper olmuş cnm daha ne olsun. sonuçta spermler 72 saat canlı kalabiliyor.gerisi Rabbimin bileceği iş.ol derse olacak inşallah.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşşllah .hep söylerim Rabbim kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla sınamasın diye
inşallah bu ay bizim olsun be neşe
neşecim millet ilk geceden hamiş oluyor bende anlamadım benden sonra evlenenler hep hamile geçen gün bi haber daha aldım onlar için sevindim kendimde buruldum tabi belli etmedim insan öle oluyor yane
valla gün aşırı süper olmuş cnm daha ne olsun. sonuçta spermler 72 saat canlı kalabiliyor.gerisi Rabbimin bileceği iş.ol derse olacak inşallah.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşşllah .hep söylerim Rabbim kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla sınamasın diye
kızlarr yaaa ben inanılmaz hazımsızlık yaşıyorum. peynir domates yedim sadece. ağır bişey de yemedim.
resmen nefes alamıyorum.:26::26:
ya smoda iç hayatım iyi geliyor soda...
sağol cnm ya dur alıp geleyimAllah razı olsun cnm bnm yaa inşallah geçer. valla benim müdürün koltuklarına uzandım yatıyorum:)))
aminnnn canımmmm :):)
hamişler bugün size neoldu böyle hepinizin sıkıntısı aynı hayırlısı olsun canlar şimdi benim 20 günüm. bügün günaşırı çalışmaya devam edeyim mi yoksa olayı akışına mı bırakayım sonuçta bana güre yumurta çatlamış olması lazım bilirkişileden cevap bekliyom hayde akılverin şekerler:18::18::18::18:
kısmet canım allah bilir inşallah
valla nasıl beceriyolar bende bilmiyorum geçen yaz tatilinde tanıştığımız bi çift vardı onlar balayındaydı tabi yeni evlenmişlerdi çok iyi muhabbet kurduk filan almanyada yaşıyolar hala görüşüyoruz kız 6 aylık evli 5 aylık hamiş oğluşu olcak üstelik daha 21 ya da 22 yaşında yaş ilerledikçe mi zorlaşıyor bu işler anlamadım yaa:26:
vallah sorma ya sen kaç yaşındaydın neşecim ne bilem biz beceremniyomuyuz neyiz annemle konuşuyoruz bu konuları annemde ilk ay hamile kalnlardan ve peşpeşe doğurmuş 3 tane peşpeşe doğurmuş sonrakiler arasında6-7 yaş var6 tane yapmış annem diyor ki benim zamanında 3 ay hamile kalmazsa kısır ilan ederlerdi diyor
sen nasıl oldun cnm daha iyi misin?
hamişler bugün size neoldu böyle hepinizin sıkıntısı aynı hayırlısı olsun canlar şimdi benim 20 günüm. bügün günaşırı çalışmaya devam edeyim mi yoksa olayı akışına mı bırakayım sonuçta bana güre yumurta çatlamış olması lazım bilirkişileden cevap bekliyom hayde akılverin şekerler:18::18::18::18:
benimde 22. günüm bugün tatlım çok belim ağırdı yumurtlamadan sonra bu gün daha iyiym göğüslerim felaket işte o yüzen halvete de dur dedik hiç halim yok canım acıyo zaten ovulasyon testi de kople silikleşmiş o yüzden tatil verdim kendime yoksa belim çatlıycak biraz daha devam edersekk bakalım kısmet ne olur bilinmez özlemcim kimi tek ilişkide hamile kalıyo kimiz biz gibi peş peşe durmuyo yine de olmuyo doğru zaman ne zaman olur bizim için bilmiyorum bekleyip görücez
kızlarr yaaa ben inanılmaz hazımsızlık yaşıyorum. peynir domates yedim sadece. ağır bişey de yemedim.
resmen nefes alamıyorum.:26::26:
cnm gerçekten halin varsa devam et. çünkü biliyorsun neşenin geçen ay son günlerde çatlamıştı yumurtası
Kızzz güldürdün benisanada 2 günaşırı halvet dediysek kibar kibar dedik nettinde acıttın sakin sakin kuzum
Bende tam tersi ne yesem doymuyorumsürekli aklım fikrim yemekte bide hastayım yani insanın birazcık iştahı kesilmezmi yahu Allahtan hazmetme sorunu yok benim sindirim sistemi normal çalışmasına geri döndü
sağol cnm ya dur alıp geleyimAllah razı olsun cnm bnm yaa inşallah geçer. valla benim müdürün koltuklarına uzandım yatıyorum:)))
ya canım grip falandım ama yine de devam ettim çoçuk için herşeye değer dedim şimdi biraz daha iyileştim o zaman bende seniin sözünü dinleyerek devam edeyim belli mi olur çatlıyı verir belkimmmmm
Yat valla canım fırsat bu fırsat bende çok naz yapıyom eşime ama kıyamam yaaa offf bile demiyo
hem daha 10 gün var bacım. belli olmaz bak. yapıyor musun türk kahvesi kocana
valla cnm benim eşim de bir melek sankiinsan hiç mi offff demez hatta sürekli gülüyor. bişey istesem ikiletmiyor çoookkk şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?