milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

valla umutluayım yumurtlama gününe bakmaksızın gün aşırı çalıştık bilemiyom ki artık sen nedersin bu konuya

valla gün aşırı süper olmuş cnm daha ne olsun. sonuçta spermler 72 saat canlı kalabiliyor.gerisi Rabbimin bileceği iş.ol derse olacak inşallah.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşşllah .hep söylerim Rabbim kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla sınamasın diye

aminnnn canımmmm :):)

kızlarr yaaa ben inanılmaz hazımsızlık yaşıyorum. peynir domates yedim sadece. ağır bişey de yemedim.
resmen nefes alamıyorum.:26::26:

inşallah bu ay bizim olsun be neşe

kısmet canım allah bilir inşallah

neşecim millet ilk geceden hamiş oluyor bende anlamadım benden sonra evlenenler hep hamile geçen gün bi haber daha aldım onlar için sevindim kendimde buruldum tabi belli etmedim insan öle oluyor yane

valla nasıl beceriyolar bende bilmiyorum geçen yaz tatilinde tanıştığımız bi çift vardı onlar balayındaydı tabi yeni evlenmişlerdi çok iyi muhabbet kurduk filan almanyada yaşıyolar hala görüşüyoruz kız 6 aylık evli 5 aylık hamiş oğluşu olcak üstelik daha 21 ya da 22 yaşında yaş ilerledikçe mi zorlaşıyor bu işler anlamadım yaa:26:

amiin canım

aminnnn canımmmm :):)

hamişler bugün size neoldu böyle hepinizin sıkıntısı aynı hayırlısı olsun canlar şimdi benim 20 günüm. bügün günaşırı çalışmaya devam edeyim mi yoksa olayı akışına mı bırakayım sonuçta bana güre yumurta çatlamış olması lazım bilirkişileden cevap bekliyom hayde akılverin şekerler:18::18::18::18:

çalışmaya taakaatin varsa bence devam et bu yumurtaalaranı ne zaman çatlayacağı belli olmayabiliyor :):):):)

cnm gerçekten halin varsa devam et. çünkü biliyorsun neşenin geçen ay son günlerde çatlamıştı yumurtası

Kızzz güldürdün beni sanada 2 günaşırı halvet dediysek kibar kibar dedik nettinde acıttın sakin sakin kuzum

kızlarr yaaa ben inanılmaz hazımsızlık yaşıyorum. peynir domates yedim sadece. ağır bişey de yemedim.
resmen nefes alamıyorum.:26::26:

Bende tam tersi ne yesem doymuyorum sürekli aklım fikrim yemekte bide hastayım yani insanın birazcık iştahı kesilmezmi yahu Allahtan hazmetme sorunu yok benim sindirim sistemi normal çalışmasına geri döndü

cnm gerçekten halin varsa devam et. çünkü biliyorsun neşenin geçen ay son günlerde çatlamıştı yumurtası

ya canım grip falandım ama yine de devam ettim çoçuk için herşeye değer dedim şimdi biraz daha iyileştim o zaman bende seniin sözünü dinleyerek devam edeyim belli mi olur çatlıyı verir belkimmmmm

Kızzz güldürdün beni sanada 2 günaşırı halvet dediysek kibar kibar dedik nettinde acıttın sakin sakin kuzum

Bende tam tersi ne yesem doymuyorum sürekli aklım fikrim yemekte bide hastayım yani insanın birazcık iştahı kesilmezmi yahu Allahtan hazmetme sorunu yok benim sindirim sistemi normal çalışmasına geri döndü

cnm ben de de yoktu. diyorum yaa dün geceden beri böyle bişey yediğimde yok. niye oldu anlamadım.

ya canım grip falandım ama yine de devam ettim çoçuk için herşeye değer dedim şimdi biraz daha iyileştim o zaman bende seniin sözünü dinleyerek devam edeyim belli mi olur çatlıyı verir belkimmmmm

hem daha 10 gün var bacım. belli olmaz bak. yapıyor musun türk kahvesi kocana

Yat valla canım fırsat bu fırsat bende çok naz yapıyom eşime ama kıyamam yaaa offf bile demiyo

valla cnm benim eşim de bir melek sanki insan hiç mi offff demez hatta sürekli gülüyor. bişey istesem ikiletmiyor çoookkk şükür

Bu arada dünkü konserve bezelye yemeği güzel olmuştu birazdanda pazara gidicem artık dayanamıyorum evden çıkmıyom 4. gün bugün zaten evdede bişey kalmadı , bakiyim neler çıkmış bizlik pazarda ama ağzıma bişeymi kapatsam acaba diyorum polenlerden korunmak için

Yapıcaklar tabii şekerim onlar bitek yapım aşamasında rol alıyo geri kalan herşey bizde , baksana çektiklerine , daha bide büyüyünce görücez bakalım o göbüşleri penguen gibi taşı taşıyabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…