milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benim kocamda melek gibidir canım kocam onu çok seviyorum yok kahve falan yapmadım vardiyalı çalııyor bazen çok geç oluyor aklıma bile gelmiyor

Cnm yazdan dolaba koy bezelyeni. konserve kullanmamaya çalış

aynen cnm aynen:)

haftaya cumaya randevu alıcam 2 li test için ama çok pahalı diolar öylemi gerçekten acaba ?

ben özelde yaptırdım zuhalcim 102 lira idi anlaşmalı olduğumuz için 75 liraya yaptırdım...

Haftaya cumaya aldım randevuyu 3. doktorum olucak bu inşallah son olur artık kaçsa kaç prof. dan aldım randevuyu çünkü bu 2 li önemli die düşünüyorum daha önceden bu doktora gidecektim aslındada hep dolu randevuları bu sefer tutturdum ama yuppiii

26 yaşındayım canım maşallah annene valla

ben annemle arkadaş gibiyimdir ama bu konuşarı hiç konuşmadım onla hatta istemediğimizi zannediyor kadıncağıza açmadım hiç sonra o da üzülür kendi takıntım yetmiyor bir de onu üzmeyeyim eskiden herşey doğalmış şimdi hayatımızda doğal ne kaldı özlemcim stres desen cabası bunların hepsi bizi etkiliyor işte

Kızzz güldürdün beni sanada 2 günaşırı halvet dediysek kibar kibar dedik nettinde acıttın sakin sakin kuzum

ilk hafta gün aşırı ilişki oldu sonraki hafta pazartesi bi başladık pazara kadar devam etti her gün halvet oldu ovulasyon testi 3 gün üst üste pozitif çıktı bende doktoru arayıp sordum test pozitif çıktıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyormuş fakat benim test üst üste 3 günde pozitif çıkınca haftanın her gününü değerlendirdikk tutturmak adına

ondan şimdi belim doğrulmuyo artık yumurtlama da bitti zati eminim çünkü hem ovulasyon testi kullanıyorum hem ateş ölçüyorum eminim o yüzden 3 günde bir filan devam ediyoruz işte zaten 5 gün bişey kaldı artık olmasa da olur

uhh neşem ben o kadar dayanamam ya ben 1 gün ara verdim hep hatta 2 gün verdiğimde oldu peşpeşe olmasın demişti doktor sperm kalitesi açısından ama sen garantiye almışsın işini ne güzel olursa bende gece gündüz maç yaparım artıkk

bende sordum sperm kalitesi düşermi filan diye hiçbişey olmaz dedi hatta bana bi istatistik söyledi gün aşırı ilşikisi olanlarda %30 hamile kalma şansı yumurtlama günlerinde her gün ilişkisi olanlarda % 37 hamile kalma şansı varmış % 7 çok öenmli bi değer benim için diyerekten giriştim hahahahah ama zor oldu yaa yorgunluk bitkinlik saat 8 de yatıyorum artık akşamları o derece:18::18::18:

8 de uyuyor musun :):):) cicim halvete kaçta başlıyorsun ki 8 de uyuyorsun :):):)

banada yapma dedii bu doktorların bi söylediği bi söylediğini tutsa ben 1 2 haftadır yatamıyorum yatsamda uyuyamıyorum bu bitki çaylarının etkisi sanırım fazla enerji patlaması yaşadım bu ay ben hem iyi hem kötü eşim sürekli bırakk geceleri ruh gibi dolaştığım için ben hala devamm ediyorum ama :26: evimde pırılll pırıl hiç böyle olmazdıı bazen akşamları kendime resmen iş çıkarıyorum evde haaa bu arada sabahh ne olduu anlatayım size eşiminn abisi aradıı işe zor geldim hemen anlatmam lazımm dedii rüyasında benii görmüşş sapsarııı bi kız çocuğum olmuş oda korunmayı bıraktığımı bilmiyorr bak bu bi işaret olabilirr artıkk sende düşün bence falan dedii kii yengemm çok temiz kalplidir şaşırdım kaldım bide benim gördüğüm rüyayı sen görseydin kesinlikle düşünürdün öyle güzel bi bebektikii sevmeye doyamıyorduk dedii
:26:

çok şaşkınımm öylede yoğun ki bu hafta yorgunluk hissetmiyorum zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım içinde hoşumada gidiyorr adetim yaklaştıkça saçma sapan şeyler kurmaya başlardım onu yapıcakk vakit bulamıyorum

halvet yok iki gecedir 8 de uyuyorum yoruldum kız ne halveti

Neşe kız bu ay bir tutsun şu senin bebiş daha halvet malvet yapmazsın.

hayır olsun cnm:44::44: ayrıca ne içiyorsun söyle bana da zararı yoksa ben de içeyim ondan bulaşıklarım 2 gün beklenip yıkanıyor.evime haftada 1 belki süpürge değiyor. tozlar desen yine haftada 1 anca. nasıl pis nasıl pis anlatamam. eşim yapıyor sağolsun süpürüp siliyorama ayrıntılar benim gözüme çok batıyorr. geçen gün kadın mı çağırsak dedim. güldü. ne varsa gülünecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…