hem daha 10 gün var bacım. belli olmaz bak. yapıyor musun türk kahvesi kocana
valla cnm benim eşim de bir melek sankiinsan hiç mi offff demez hatta sürekli gülüyor. bişey istesem ikiletmiyor çoookkk şükür
Bu arada dünkü konserve bezelye yemeği güzel olmuştu birazdanda pazara gidicem artık dayanamıyorum evden çıkmıyom 4. gün bugün zaten evdede bişey kalmadı , bakiyim neler çıkmış bizlik pazarda ama ağzıma bişeymi kapatsam acaba diyorum polenlerden korunmak için
Yapıcaklar tabii şekerim onlar bitek yapım aşamasında rol alıyo geri kalan herşey bizde , baksana çektiklerine , daha bide büyüyünce görücez bakalım o göbüşleri penguen gibi taşı taşıyabilirsen
haftaya cumaya randevu alıcam 2 li test için ama çok pahalı diolar öylemi gerçekten acaba ?
ben özelde yaptırdım zuhalcim 102 lira idi anlaşmalı olduğumuz için 75 liraya yaptırdım...
Cnm yazdan dolaba koy bezelyeni. konserve kullanmamaya çalış
aynen cnm aynen:)
Cnm yazdan dolaba koy bezelyeni. konserve kullanmamaya çalış
aynen cnm aynen:)
gidiyorum pazarı bi alt üst ediyim geliyim benBakalım kereviz bulabilecekmiyim
nedir bu kereviz enginar aşkııı
hoşgeldin canım içimi rahatlatınız ççouk için herşeye değer ama yinede tedirgin oluyoz biz kadınlar işte
Tedirgin olmana gerek yok şekerim.Herşey olacağına varır.
vallah sorma ya sen kaç yaşındaydın neşecim ne bilem biz beceremniyomuyuz neyiz annemle konuşuyoruz bu konuları annemde ilk ay hamile kalnlardan ve peşpeşe doğurmuş 3 tane peşpeşe doğurmuş sonrakiler arasında6-7 yaş var6 tane yapmış annem diyor ki benim zamanında 3 ay hamile kalmazsa kısır ilan ederlerdi diyor
Kızzz güldürdün benisanada 2 günaşırı halvet dediysek kibar kibar dedik nettinde acıttın sakin sakin kuzum
26 yaşındayım canım maşallah annene valla
ben annemle arkadaş gibiyimdir ama bu konuşarı hiç konuşmadım onla hatta istemediğimizi zannediyor kadıncağıza açmadım hiç sonra o da üzülür kendi takıntım yetmiyor bir de onu üzmeyeyim eskiden herşey doğalmış şimdi hayatımızda doğal ne kaldı özlemcim stres desen cabası bunların hepsi bizi etkiliyor işte
ilk hafta gün aşırı ilişki oldu sonraki hafta pazartesi bi başladık pazara kadar devam etti her gün halvet oldu ovulasyon testi 3 gün üst üste pozitif çıktı bende doktoru arayıp sordum test pozitif çıktıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyormuş fakat benim test üst üste 3 günde pozitif çıkınca haftanın her gününü değerlendirdikk tutturmak adına
ondan şimdi belim doğrulmuyo artık yumurtlama da bitti zati eminim çünkü hem ovulasyon testi kullanıyorum hem ateş ölçüyorum eminim o yüzden 3 günde bir filan devam ediyoruz işte zaten 5 gün bişey kaldı artık olmasa da olur
uhh neşem ben o kadar dayanamam yaben 1 gün ara verdim hep hatta 2 gün verdiğimde oldu peşpeşe olmasın demişti doktor sperm kalitesi açısından ama sen garantiye almışsın işini ne güzel olursa bende gece gündüz maç yaparım artıkk
bende sordum sperm kalitesi düşermi filan diye hiçbişey olmaz dedi hatta bana bi istatistik söyledi gün aşırı ilşikisi olanlarda %30 hamile kalma şansı yumurtlama günlerinde her gün ilişkisi olanlarda % 37 hamile kalma şansı varmış % 7 çok öenmli bi değer benim için diyerekten giriştim hahahahah ama zor oldu yaa yorgunluk bitkinlik saat 8 de yatıyorum artık akşamları o derece:18::18::18:
8 de uyuyor musun :):):) cicim halvete kaçta başlıyorsun ki 8 de uyuyorsun :):):)
bende sordum sperm kalitesi düşermi filan diye hiçbişey olmaz dedi hatta bana bi istatistik söyledi gün aşırı ilşikisi olanlarda %30 hamile kalma şansı yumurtlama günlerinde her gün ilişkisi olanlarda % 37 hamile kalma şansı varmış % 7 çok öenmli bi değer benim için diyerekten giriştim hahahahah ama zor oldu yaa yorgunluk bitkinlik saat 8 de yatıyorum artık akşamları o derece:18::18::18:
halvet yok iki gecedir 8 de uyuyorum yoruldum kız ne halveti
banada yapma dedii bu doktorların bi söylediği bi söylediğini tutsaben 1 2 haftadır yatamıyorum yatsamda uyuyamıyorum bu bitki çaylarının etkisi sanırım fazla enerji patlaması yaşadım bu ay ben hem iyi hem kötü eşim sürekli bırakk geceleri ruh gibi dolaştığım için ben hala devamm ediyorum ama :26: evimde pırılll pırıl hiç böyle olmazdıı bazen akşamları kendime resmen iş çıkarıyorum evde haaa bu arada sabahh ne olduu anlatayım size eşiminn abisi aradıı işe zor geldim hemen anlatmam lazımm dedii rüyasında benii görmüşş sapsarııı bi kız çocuğum olmuş oda korunmayı bıraktığımı bilmiyorr bak bu bi işaret olabilirr artıkk sende düşün bence falan dedii kii yengemm çok temiz kalplidir şaşırdım kaldım bide benim gördüğüm rüyayı sen görseydin kesinlikle düşünürdün öyle güzel bi bebektikii sevmeye doyamıyorduk dedii
:26:
çok şaşkınımm öylede yoğun ki bu hafta yorgunluk hissetmiyorum zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım içinde hoşumada gidiyorr adetim yaklaştıkça saçma sapan şeyler kurmaya başlardım onu yapıcakk vakit bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?