banada yapma dedii bu doktorların bi söylediği bi söylediğini tutsaben 1 2 haftadır yatamıyorum yatsamda uyuyamıyorum bu bitki çaylarının etkisi sanırım fazla enerji patlaması yaşadım bu ay ben hem iyi hem kötü eşim sürekli bırakk geceleri ruh gibi dolaştığım için ben hala devamm ediyorum ama :26: evimde pırılll pırıl hiç böyle olmazdıı bazen akşamları kendime resmen iş çıkarıyorum evde haaa bu arada sabahh ne olduu anlatayım size eşiminn abisi aradıı işe zor geldim hemen anlatmam lazımm dedii rüyasında benii görmüşş sapsarııı bi kız çocuğum olmuş oda korunmayı bıraktığımı bilmiyorr bak bu bi işaret olabilirr artıkk sende düşün bence falan dedii kii yengemm çok temiz kalplidir şaşırdım kaldım bide benim gördüğüm rüyayı sen görseydin kesinlikle düşünürdün öyle güzel bi bebektikii sevmeye doyamıyorduk dedii
:26:
çok şaşkınımm öylede yoğun ki bu hafta yorgunluk hissetmiyorum zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım içinde hoşumada gidiyorr adetim yaklaştıkça saçma sapan şeyler kurmaya başlardım onu yapıcakk vakit bulamıyorum
Neşe kız bu ay bir tutsun şu senin bebiş daha halvet malvet yapmazsın.
hayır olsun cnm:44::44: ayrıca ne içiyorsun söyle bana da zararı yoksa ben de içeyim ondanbulaşıklarım 2 gün beklenip yıkanıyor.evime haftada 1 belki süpürge değiyor. tozlar desen yine haftada 1 anca. nasıl pis nasıl pis anlatamam. eşim yapıyor sağolsun süpürüp siliyorama ayrıntılar benim gözüme çok batıyorr. geçen gün kadın mı çağırsak dedim. güldü. ne varsa gülünecek.
Neşe kız bu ay bir tutsun şu senin bebiş daha halvet malvet yapmazsın.
doktor bana şunu dedi aslında pozitif çıkan günü ve peşindeki 2 günü değerlendir bişey olmaz dedi fakat benim testler 3 gün üst üste pozitif çıkınca çalışma bütün haftaya yayılmış oldu adam komple bütün hafta çalış demedi bana 3 gün kastetti topu topu ama biz nasıl gaz aldıysak 1 hafta hiç boşluk vermeden çalıştık azim hırs tavan yaptı bi an
rüya da çok güzelmiş canım ya belki bişeyler işsarettir gerçekten ahh bi duysam hamiş kaldığını kendim kalmış kadar sevinicem yüz yüze tanışmak nasip kısmet olmadı ama içinin çok temiz olduğunu hissediyorum senin ve burdaki tüm kızların allahım gönlüne göre versin meleğim
ahh neşem inşallah nasipp olurrr hepinizle tanışmakk bende çok isterimAllah hepimizin gönlündeki versin inşallahh sabırsızlanmak istemiyorum yaa Rabbim başka dertt vermesinn
Nülüşş nerelerdesin canım benim :):) özlettin kendini kız :):)
geçmişi okudumda hiç kimse hatırlamamış bile beni..
demek bi süre girmesem unutulup gidicem işte
salı sabah geldim canım günaydın diye yazdım buraya sonra eşim aradı fenalaşmış
eve geldim ki çok kötü durumda hemen hastaneye gittik mide kanaması geçiriyyoruş iki gündür hastaneydik yeni taburcu oldu eve geldik bende ouyurken bi bakayım kızlar napıyo dedim
eve geldim ki çok kötü durumda hemen hastaneye gittik mide kanaması geçiriyyoruş iki gündür hastaneydik yeni taburcu oldu eve geldik bende ouyurken bi bakayım kızlar napıyo dedim
hadi bakalım kolay gelsin canım benim :):):) kereviz bulamazsan enginar al :)
Demek bi süre girmesem unutulup gidicem işte
Salı sabah geldim canım günaydın diye yazdım buraya sonra eşim aradı fenalaşmış
26 yaşındayım canım maşallah annene valla
ben annemle arkadaş gibiyimdir ama bu konuşarı hiç konuşmadım onla hatta istemediğimizi zannediyor kadıncağıza açmadım hiç sonra o da üzülür kendi takıntım yetmiyor bir de onu üzmeyeyim eskiden herşey doğalmış şimdi hayatımızda doğal ne kaldı özlemcim stres desen cabası bunların hepsi bizi etkiliyor işte
ilk hafta gün aşırı ilişki oldu sonraki hafta pazartesi bi başladık pazara kadar devam etti her gün halvet oldu ovulasyon testi 3 gün üst üste pozitif çıktı bende doktoru arayıp sordum test pozitif çıktıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyormuş fakat benim test üst üste 3 günde pozitif çıkınca haftanın her gününü değerlendirdikk tutturmak adına
ondan şimdi belim doğrulmuyo artık yumurtlama da bitti zati eminim çünkü hem ovulasyon testi kullanıyorum hem ateş ölçüyorum eminim o yüzden 3 günde bir filan devam ediyoruz işte zaten 5 gün bişey kaldı artık olmasa da olur
ben iş yoğunluğundan gelemediğini düşündüm canım kıyamam çok geçmiş olsunn şimdi nasıl eşinn??
canım benim çok geçmiş olsun... şimdi nasıl oldu eşin?? Sen nasılsın??
endoskopi yapıldı ülser varmış o kanamış
iki ünite kan verildi ama hala kanı az çıkıyo halsizlik var tabi dinlenecek artık
Kocişe iyi bak canım kocalar lazımunutulurmusun sen hiç aşk olsun
aynen öyle canım rabbim başka dert vermesin sağlığımız yerinde kocacıklarımızı çok seviyoruz herşey yolunda bebişte gelir elbet bi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?