milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

doktor bana şunu dedi aslında pozitif çıkan günü ve peşindeki 2 günü değerlendir bişey olmaz dedi fakat benim testler 3 gün üst üste pozitif çıkınca çalışma bütün haftaya yayılmış oldu adam komple bütün hafta çalış demedi bana 3 gün kastetti topu topu ama biz nasıl gaz aldıysak 1 hafta hiç boşluk vermeden çalıştık azim hırs tavan yaptı bi an

rüya da çok güzelmiş canım ya belki bişeyler işsarettir gerçekten ahh bi duysam hamiş kaldığını kendim kalmış kadar sevinicem yüz yüze tanışmak nasip kısmet olmadı ama içinin çok temiz olduğunu hissediyorum senin ve burdaki tüm kızların allahım gönlüne göre versin meleğim

bitki çayı içiyorum canım 1 aydır hergün 4 5 fincan neredeyse tadınıda sevdimm kahve ve çaya da hasret kaldım bu arada içinde ( civanperçemi,melisa,rezene,nane,çakşır ) var .. netten tek tek araştır bitkilerii doktoruna bi sor bakalım bitki çayının zararıı olurmuu

ahh neşem inşallah nasipp olurrr hepinizle tanışmakk bende çok isterim Allah hepimizin gönlündeki versin inşallahh sabırsızlanmak istemiyorum yaa Rabbim başka dertt vermesinn

ahh neşem inşallah nasipp olurrr hepinizle tanışmakk bende çok isterim Allah hepimizin gönlündeki versin inşallahh sabırsızlanmak istemiyorum yaa Rabbim başka dertt vermesinn

aynen öyle canım rabbim başka dert vermesin sağlığımız yerinde kocacıklarımızı çok seviyoruz herşey yolunda bebişte gelir elbet bi gün

Nülüşş nerelerdesin canım benim :):) özlettin kendini kız :):)

geçmişi okudumda hiç kimse hatırlamamış bile beni..
demek bi süre girmesem unutulup gidicem işte
salı sabah geldim canım günaydın diye yazdım buraya sonra eşim aradı fenalaşmış
eve geldim ki çok kötü durumda hemen hastaneye gittik mide kanaması geçiriyyoruş iki gündür hastaneydik yeni taburcu oldu eve geldik bende ouyurken bi bakayım kızlar napıyo dedim

ben iş yoğunluğundan gelemediğini düşündüm canım kıyamam çok geçmiş olsunn şimdi nasıl eşinn??

cnm bnm yaaaa çoook geçmiş olsun şimdi nasıl??

canım benim çok geçmiş olsun... şimdi nasıl oldu eşin?? Sen nasılsın??

Kocişe iyi bak canım kocalar lazım unutulurmusun sen hiç aşk olsun

normalde bende anneme söyleme taraftarı değildim olmaz falan üzülmesin diye ancak çok sıkıştırdı beni mecbur kaldım. şimdi bişi olursa ya beraber sevineceğiz yada beraber üzüleceğiz

canım alınganlığın hamilelikten olsa gerek böyle şeyleri kafana takma hepimiz yoğun çalışyoruz dikkatsizliğimize ver eşinede acil şifa versin allahım tatlom hem biz seni niye unutalım ki

ben iş yoğunluğundan gelemediğini düşündüm canım kıyamam çok geçmiş olsunn şimdi nasıl eşinn??

endoskopi yapıldı ülser varmış o kanamış
iki ünite kan verildi ama hala kanı az çıkıyo halsizlik var tabi dinlenecek artık

Kocişe iyi bak canım kocalar lazım unutulurmusun sen hiç aşk olsun

eşimin migreni var çok fazla ağrı kesici içiyodu muhtemelen ilaçlar zarar verdi die düşünüyoruz yaa yoks ben bakmazmıyım hiç
yaa sorma hakkaten lazımlar bize çok üzüldüm böyle olunca

aynen öyle canım rabbim başka dert vermesin sağlığımız yerinde kocacıklarımızı çok seviyoruz herşey yolunda bebişte gelir elbet bi gün

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn bebemm

çok geçmişş olsunn nülüşş bende iş yoğunluğundan sandım malum bu ara nedense herkes aynıı mart ayındanmıdır nedendir yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…