milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Hamileler çirkinleşirse kız bebek güzelliğini alıyo derler , güzelleşirse erkek bebek olurmuş hangisi ? hangisi ?

ben aynıyım daha:) hafta sonu kuzenim fal baktı. erkek çıktı:)))))

Ayyyy sibel nasıl zor di mi
kızzz bu arada bişey diyeceğim. sen hamile kaldıktan sonra az uğramaya başladın buraya neden söyle bakalım

valla benim cildim falan bi güzelleşti ki sormayın.. etrafımdaki herkeste bi güzelleştin senin bebiş gerçekten kız mı diye soruyorlar :):):):)

sen zati türünün son örneğisin bütün iddiaları çürüttün helva yedin kız olcek cildin güzelleşit kız olcek sana oğlan son anda sürpriz yapmasın da dikkat et

lise dönemindeyken sınıftan bi arakdaşımın yeğeni olmuştu kız dediler son zamana kadar herşeyi pembiş pembiş almışlar ee haliyle isim filanda düşünmemişler erkek için ecem ecem diye seviyodu arkadaş sürekli anlatıyodu doğum oldu pazartesi okula geldi erkek olmuş ne gülmüştük

Ayyyy sibel nasıl zor di mi
kızzz bu arada bişey diyeceğim. sen hamile kaldıktan sonra az uğramaya başladın buraya neden söyle bakalım

evet aynen katılıyorum sana canım bir de topikteyken hamiş kalıp gelmeyenlere isyan ederdi hamiş kaldılar da gelmiyolar filan diyee

Son düzenleme:

valla bu gidişimde bi süprizle karşılaşacağım diye aklıma gelmiyıor desem yalan olur :):):)

Senin kaç gün kaldı adete canım ?

14 nisann beklemedeyizzzz canım ..

bende hamileliğin ilk 3 ayında adet döneminde gene böyle sancılar olur diye duymuştum doğrumudur bilmem ama:26:

ahh ışılım inşallahh bekliyoruz sabırla

valla bu gidişimde bi süprizle karşılaşacağım diye aklıma gelmiyıor desem yalan olur :):):)

valla benim kuzenim de doğuma kadar kız diye gitti. küpeleri bile alınmıştı yani o derece
nur topu gibi oğlu oldu
ayyyy çok gülmeyeyim başıma gelir de sonra

sen yedekten bi erkek ismi de düşün bence

bende hamileliğin ilk 3 ayında adet döneminde gene böyle sancılar olur diye duymuştum doğrumudur bilmem ama:26:

kişiden kişiye değişiyo heralde canım anladığım kadarı ile
:26:

valla benim kuzenim de doğuma kadar kız diye gitti. küpeleri bile alınmıştı yani o derece
nur topu gibi oğlu oldu
ayyyy çok gülmeyeyim başıma gelir de sonra

ayyy tam yıkım heee düşünsene herşey alınmış kurdeleli incikli boncuklu bi doğuyo ki tosun paşa olmuş allahım onca masraf ve tam sürpriz isim düşünmüşlermiydi bari ne koydular benim arkadaşımın yeğenine saçma sapan bi isim koymuşlardı o şaşkınlıktan

evet o şaşkınlıkla dedesinin adını koydular "dursun":))))

valla benim cildim falan bi güzelleşti ki sormayın.. etrafımdaki herkeste bi güzelleştin senin bebiş gerçekten kız mı diye soruyorlar :):):):)

Sen zaten tatlıyıda yemişsin ama Ela geliyo :)) hamilelik hurafelerini alt üst ettin canım artık hiç umut yok 16. haftadan önce desene mecbur beklicez zaten bende hiçbi güzelleşme filan yok aksine kulak ve çene arasında sivilceye benzer bişeyler çıktı

Azcık iyileştimya hemen temizliğe verdim kendimi , ohhh evim misss oldu ama yoruldum şimdi kahve ısmarladım kendime biraz dinlenim dimi sonra devam ederim artık

sivilcelenme ve uçuk kız bebek der annanem :):):)

sivilcelenme ve uçuk kız bebek der annanem :):):)

Eşim hep erkek ister die biliyodum ama kızım die seviyo bende kızıyorum belli değil daha bebişin cinsel kimliğini etkileme die ne bilim canım yaa ilk bebek olduğu için hiç farketmez aslında sağlıklı olsunda Rabbimden tek dileğimiz o , 2. olsaydı insan tabii ister istemez kızı varsa erkek erkek varsada kız geçirir gönlünden

Eşimde erkek olursa babasının ismini koymak istiyo ama cemal değilde cem ali olarak , sizce cemalmi iyi cem ali mi? 2 isim problem olur gibi geliyo bana varmı 2 ismi olan kızlar? kötü tarafları veya artıları varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…