hadi bakalım canlarım bu ay hepinizden güzel haberler bekliyorum.. :):):)
Hamileler çirkinleşirse kız bebek güzelliğini alıyo derler , güzelleşirse erkek bebek olurmuşhangisi ? hangisi ?
Hamileler çirkinleşirse kız bebek güzelliğini alıyo derler , güzelleşirse erkek bebek olurmuşhangisi ? hangisi ?
selam kızlar napıyonuz sbh sbh çeneler düşmüş maaşallahdemekki bu ikili test hastaneye göre değişiyor onu anladım ve size bir süpriz 11 haftadan sonra bende artık yemeklerden sonra kusuyorum ve başım dönüyor ve karnım cok ağrıyo :)
valla benim cildim falan bi güzelleşti ki sormayın.. etrafımdaki herkeste bi güzelleştin senin bebiş gerçekten kız mı diye soruyorlar :):):):)
Ayyyy sibel nasıl zor di mi
kızzz bu arada bişey diyeceğim. sen hamile kaldıktan sonra az uğramaya başladın buraya neden söyle bakalım
sen zati türünün son örneğisin bütün iddiaları çürüttün helva yedin kız olcek cildin güzelleşit kız olcek sana oğlan son anda sürpriz yapmasın da dikkat et
lise dönemindeyken sınıftan bi arakdaşımın yeğeni olmuştu kız dediler son zamana kadar herşeyi pembiş pembiş almışlar ee haliyle isim filanda düşünmemişler erkek için ecem ecem diye seviyodu arkadaş sürekli anlatıyodu doğum oldu pazartesi okula geldi erkek olmuş ne gülmüştük
Senin kaç gün kaldı adete canım ?
yok canım erken gebelik belirtisi değil öğrenmeye çalıştığım hamile kalındıktan sonra adet belirtilerini her ay yaşıyolarmı 2. ayda 3. ayda filan her ay bi döngü yaşıyoruz ya bu hamilelikte de oluyomu bunu merak etmiştim
aynı hisler bende de var tatlım ama ben bunları her ay yaşıyorum regl belirtilerim böle benim o yüzden başka tarafa çekemiyorum
sen zati türünün son örneğisin bütün iddiaları çürüttün helva yedin kız olcek cildin güzelleşit kız olcek sana oğlan son anda sürpriz yapmasın da dikkat et
lise dönemindeyken sınıftan bi arakdaşımın yeğeni olmuştu kız dediler son zamana kadar herşeyi pembiş pembiş almışlar ee haliyle isim filanda düşünmemişler erkek için ecem ecem diye seviyodu arkadaş sürekli anlatıyodu doğum oldu pazartesi okula geldi erkek olmuş ne gülmüştük
valla bu gidişimde bi süprizle karşılaşacağım diye aklıma gelmiyıor desem yalan olur :):):)
valla bu gidişimde bi süprizle karşılaşacağım diye aklıma gelmiyıor desem yalan olur :):):)
bende hamileliğin ilk 3 ayında adet döneminde gene böyle sancılar olur diye duymuştum doğrumudur bilmem ama:26:
valla benim kuzenim de doğuma kadar kız diye gitti. küpeleri bile alınmıştı yani o derece
nur topu gibi oğlu oldu
ayyyy çok gülmeyeyim başıma gelir de sonra
ayyy tam yıkım heee düşünsene herşey alınmış kurdeleli incikli boncuklu bi doğuyo ki tosun paşa olmuş allahım onca masraf ve tam sürpriz isim düşünmüşlermiydi bari ne koydular benim arkadaşımın yeğenine saçma sapan bi isim koymuşlardı o şaşkınlıktan
valla benim cildim falan bi güzelleşti ki sormayın.. etrafımdaki herkeste bi güzelleştin senin bebiş gerçekten kız mı diye soruyorlar :):):):)
oğlum olursa adı belli zaten şekerler ama kızıma çok alıştım ben :):):)
Sen zaten tatlıyıda yemişsin ama Ela geliyo :)) hamilelik hurafelerini alt üst ettin canımartık hiç umut yok 16. haftadan önce desene mecbur beklicez zaten bende hiçbi güzelleşme filan yok aksine kulak ve çene arasında sivilceye benzer bişeyler çıktı
sivilcelenme ve uçuk kız bebek der annanem :):):)
ne olacak????
sivilcelenme ve uçuk kız bebek der annanem :):):)
oğluşum olsaydı ali ege olacaktı ismi :):):):):):)
bu arada ne olacak diye sormuşsun ne olacaktı diye değil :):):) bunlar bi işaret mi acaba.. ama doktorum ultrason konusunda çok başarılı bi hekim.. yanılma payının olmadığını düşünüyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?