oğluşum olsaydı ali ege olacaktı ismi :):):):):):)
bu arada ne olacak diye sormuşsun ne olacaktı diye değil :):):) bunlar bi işaret mi acaba.. ama doktorum ultrason konusunda çok başarılı bi hekim.. yanılma payının olmadığını düşünüyorum :):)
Ya kız deyipte erkek doğan bebeklerin bamyalarmı minik oluyoda gözükmüyo acaba :))
kızlar gönül koymayın arada girip yazısmalarınızı okuyorum sadece cvp veremıyorum birde ben ciddi bir sigara kullanan insanım sigara içmemek için internette aptal saptal oyunlar oynayıp ızlemedığım dizileri izleyip zaman geçirmeye çalışıyorum yoksa öbür türlü sürekli sigara geliyo aklıma
offf daral geliyo yaa kimse bişey yazmıyogidiyorum bende
aynen yaa bende battaniye modellerine bakıyorum. var mı senin örgü battaniyen??
bebiş battaniyesi mi???
annem ela hanıma dikmiş üç tane ama öyle güzel olmuş ki... haa bi de görümcemin inada mavi beyaz ördüğü (5 aydır devam eden bir örme hali!!!) o var sanırım ama onu kullanmayı düşünmüyorum :):):):)
evet cnm:)
valla topiklere baktım en az 3 tane battaniye şart diyorlar. 1 adet penye ( ilk doğduğu zamanlar sarmak için. ilk zamanlar altına sık yapıyor ve çok sıvı oluyor ya dışarı geçiyormuş hep. hatta 2 tane bile alabilirseniz alın diyorlar.) 1 adet örme, 1 adette peluşlardan.
annem örmek istiyormuş ben de bişey demedim. hevesi varsa yapsınbeşiğin üstüne falan örterim
örme güzel oluyor ya.. annem bir tane almış öyle güzel öyle yumuşacık ki.. CA kidsten almış sanırım beyaz... örme... çok güzel tavsiye ederim...
ben daha birşey almaya başlamadım yaa açıkçası korku var bende biraz. çok hevesim var içim gidiyor herşeye ama ne bileyim sonradan üzülmek falan geliyor aklıma..... anlatabiliyor muyum
bende daha üç tane çorap iki tane eldiven dışında hiçbirşey almadım... ama bende bir kardeş var dostlarımın başına eli hiç durmuyor sürekli alışverişte :):):) hevesini kırmak istemiyorum alma deyipte.. onun aldıkları bizim eloşu ilkokula kadar götürür :):):):)
o kadar yani:)))ben de haziran gibi havalar çok fazla ısınmadan ve ben çok fazla ağırlaşmadan toplu bir alışverişe giderim diyorum tamam
evet o şaşkınlıkla dedesinin adını koydular "dursun":))))
kızlar gönül koymayın arada girip yazısmalarınızı okuyorum sadece cvp veremıyorum birde ben ciddi bir sigara kullanan insanım sigara içmemek için internette aptal saptal oyunlar oynayıp ızlemedığım dizileri izleyip zaman geçirmeye çalışıyorum yoksa öbür türlü sürekli sigara geliyo aklıma
ben daha birşey almaya başlamadım yaa açıkçası korku var bende biraz. çok hevesim var içim gidiyor herşeye ama ne bileyim sonradan üzülmek falan geliyor aklıma..... anlatabiliyor muyum
selcen naber
iyidir senden naber... eski yazıları okuyodum.muhabbet yine almış başını gitmiş :)))
iyidir senden naber... eski yazıları okuyodum.muhabbet yine almış başını gitmiş :)))
melekk başak hamileymişşşş yıllar sonra gözü aydı kızın nasıl sevindim anlatamam yaaa bizim çatlak teneke anne olacak inanamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?