darıısı başınıza güzeller :):):):)
inşallah ışılım yaaaa kız okadar uğraştı didindi 2 kez klomen tedavisi gördü aylarca uğraştı fakat doğal yolla hamile kaldı allahım çok büyük ya vakti zamanını bekliyor kesinliklee
aynen yaa bende battaniye modellerine bakıyorum. var mı senin örgü battaniyen??
ben daha birşey almaya başlamadım yaa açıkçası korku var bende biraz. çok hevesim var içim gidiyor herşeye ama ne bileyim sonradan üzülmek falan geliyor aklıma..... anlatabiliyor muyum
selcen sen bebeğin kalp atışlarını ne zaman duydun ?
kesinlikle canım benim... Allahım en doğrusunu biliyor...
daha duymadım desem...aslında şöyle oldu 5.haftada doktora gittiğimizde kalp atışları yoktu ama dr bana kalp atışını izletti.yani duymadım ama gördüm bebişimin kalbini
daha duymadım desem...aslında şöyle oldu 5.haftada doktora gittiğimizde kalp atışları yoktu ama dr bana kalp atışını izletti.yani duymadım ama gördüm bebişimin kalbini
ışılım bebişin kocaman olmuş bu hafta yarın sana dil bile çıkarır zilli kızımız
en erken 6. haftada başlıyo die biliyorum kalp atışı eee sonra bidaha gitmedinizmi doktoraayyy jinekologdan nefret eden ben bile gidiyorum minişim için kızzz bu hafta cumada gidicem , merak etmiyormusun hiç?
ışılım bebişin kocaman olmuş bu hafta yarın sana dil bile çıkarır zilli kızımız
bende gelecek salıya aldım randevu acaba duyabilir miyim die düşünüyorum :26:
Bende onu düşünüyordum :)) bebiş olmuş 26 cm ama ışılda göbiş yok bu nasıl iş? Benimki daha 5 cm ama 10 cm de öncen çıktı şimdiden hemde böyle göğüs altından başlıyo şişmeye
anne adayları trt 1 de süper dadı diye bi program başladı izliyormusunuz??
kesin izleyin acaip faydalı bi program
Hiç denk gelmedim ama aklımda olsun
melekk başak hamileymişşşş yıllar sonra gözü aydı kızın nasıl sevindim anlatamam yaaa bizim çatlak teneke anne olacak inanamıyorummm
darıısı başınıza güzeller :):):):)
çocuklara nasıl davranmanız gerektiğiyle ilgili bilgiler var sabır törpüsü olursunuz izleyin
inanmıyorum ya resmenn gözlerim dolduu biliyomusunn çok sevindim oda uzun süredir bekliyordu dimii bende klomen falan kullandım ama o hap tırtt bişe çıkmadıı :))))) darısı başımızaa bebişş
aminn ışılımm inşallah böyle güzell haberler duyunca insan dahada umut doluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?