milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aynen yaa bende battaniye modellerine bakıyorum. var mı senin örgü battaniyen??

örgü annem evlendiğimden beri örüyo canım yeşiller , sarılar , pembeler , kukuletalı takımlar :)) ama battaniye yok bence örgü battaniye iyi olmaz yaa yumoş gibi çok cicişler var onlardan alırız

ben daha birşey almaya başlamadım yaa açıkçası korku var bende biraz. çok hevesim var içim gidiyor herşeye ama ne bileyim sonradan üzülmek falan geliyor aklıma..... anlatabiliyor muyum

Anlıyorum seni canım bende ilk gebeliğimde çok heveslenmiştim hatta beşiğini bile beğenmiştim aynı nilüş gibi herkesede söyledik bi hevesle ama 8 haftalık kalbi durdu ama korkma artık 11. haftadan sonra eğer bi problem yoksa düşük tehlikesi %1 kadar düşük bir oran o yüzden için rahat etsin

daha duymadım desem...aslında şöyle oldu 5.haftada doktora gittiğimizde kalp atışları yoktu ama dr bana kalp atışını izletti.yani duymadım ama gördüm bebişimin kalbini

en erken 6. haftada başlıyo die biliyorum kalp atışı eee sonra bidaha gitmedinizmi doktora ayyy jinekologdan nefret eden ben bile gidiyorum minişim için kızzz bu hafta cumada gidicem , merak etmiyormusun hiç?

en erken 6. haftada başlıyo die biliyorum kalp atışı eee sonra bidaha gitmedinizmi doktora ayyy jinekologdan nefret eden ben bile gidiyorum minişim için kızzz bu hafta cumada gidicem , merak etmiyormusun hiç?

bende gelecek salıya aldım randevu acaba duyabilir miyim die düşünüyorum :26:

ışılım bebişin kocaman olmuş bu hafta yarın sana dil bile çıkarır zilli kızımız

Bende onu düşünüyordum :)) bebiş olmuş 26 cm ama ışılda göbiş yok bu nasıl iş? Benimki daha 5 cm ama 10 cm de öncen çıktı şimdiden hemde böyle göğüs altından başlıyo şişmeye

bende gelecek salıya aldım randevu acaba duyabilir miyim die düşünüyorum :26:

Her doktorun dinletecek aleti yok canım paraya kıymış olanların var onlara gidersen dinletiyolar onun dışında gösteriyolar pıt pıt pıt atıyo zaten ultrasonda , 7 haftaya girmiyormusun salıya görmen lazım hem gebelik takvimine girsen gününü ordada yazıyo bebeğin kalp atışının başladığı gün die , Işıl vermiştiya sana adresi

valla bende anlamadım bu ışılın göbişinden bişey çocuk yürüycek artık bizimki hala yok diyor

anne adayları trt 1 de süper dadı diye bi program başladı izliyormusunuz??

kesin izleyin acaip faydalı bi program

melekk başak hamileymişşşş yıllar sonra gözü aydı kızın nasıl sevindim anlatamam yaaa bizim çatlak teneke anne olacak inanamıyorummm

inanmıyorum ya resmenn gözlerim dolduu biliyomusunn çok sevindim oda uzun süredir bekliyordu dimii bende klomen falan kullandım ama o hap tırtt bişe çıkmadıı :))))) darısı başımızaa bebişş

darıısı başınıza güzeller :):):):)

aminn ışılımm inşallah böyle güzell haberler duyunca insan dahada umut doluyorr

Kaç yaşında sizin bu çılgın kız Başak? Bende kutlamak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…