milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

o da iki kere kullandı ama sonuç alamamıştı tedaviyi kesmişti kısmet işte doğal yoldan hamile kaldı bu iş kader kısmet gerçekten her hamile haberi yeni bir doğuş yeni bi umut oluyo bende çok çok sevindim darısı başımıza meleğim inşallah

canım öyle bi makarna salatası çekti ki anlatamam aayyy eve koşa koşa gidip yapıcam hemen

Son düzenleme:
Kaç yaşında sizin bu çılgın kız Başak? Bende kutlamak isterim

24 yaşında şimdi topikte değil gerçi 31 martta haber vermiş kendi topiğindekilere ankarada annesinin yanında tatilde şu an sonra görür mesajlarınızı hemen topiğinin linkini atayım

canım öyle bi makarna salatası çekti ki anlatamam aayyy eve koşa koşa gidip yapıcam hemen

aminnn neşemm inşallahh insan böyle haberlerrr alınca dahada hevesleniyorrr nasıll sevindim anlatamam başağınn ne kadarr olmuştuu bebiş için beklemesiii :26:

makarnaa salatasımııı bende bayılırımmm benim yerimede yiyinnn

24 yaşında şimdi topikte değil gerçi 31 martta haber vermiş kendi topiğindekilere ankarada annesinin yanında tatilde şu an sonra görür mesajlarınızı hemen topiğinin linkini atayım

bende seneler sonra filan diyince 40 filan sandım Allahın mucizesi dicekdim ii gidip pot kırmadım ayyy

Kızlar bir brokoli yaptım valla ağzınıza layık tam bizlik ekşi, ekşi yazıyorum tarifi

brokoliyi yıkayıp elinizle parçalayın , yıkayın bi güzel
ben buharda pişiriyorum ama aparat yoksa haşlayın
diğer taraftan 5-6 ceviz kırıp dövün, 2-3 diş sarımsak , zeytinyağı ve yarımda limon sıkın talaturu için
brokolileri tabağa alıp hafif tuz ekleyin
talaturuda üzerine gezdirin
afiyet olsun , minişlere vitamin olsun

Son düzenleme:

Bayilirim brokoliye dogal folik asit tarifte cok guzel de talatur ne onu annamadim:26:

kıslarrrr bu hafta bal çörek otu yapıyorum bakalım nelr olacak kızlar belki bir kaç ay snra hamiş kalırım buna inanıyorum sizi cocaman öptüm

ay agzım sulandı brokoli deyince orçun gibi saldırıya geçecem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…