inanmıyorum ya resmenn gözlerim dolduu biliyomusunn çok sevindim oda uzun süredir bekliyordu dimii bende klomen falan kullandım ama o hap tırtt bişe çıkmadıı :))))) darısı başımızaa bebişş
aminn ışılımm inşallah böyle güzell haberler duyunca insan dahada umut doluyorr
Kaç yaşında sizin bu çılgın kız Başak? Bende kutlamak isterim
o da iki kere kullandı ama sonuç alamamıştı tedaviyi kesmişti kısmet işte doğal yoldan hamile kaldı bu iş kader kısmet gerçekten her hamile haberi yeni bir doğuş yeni bi umut oluyo bende çok çok sevindim darısı başımıza meleğim inşallah
canım öyle bi makarna salatası çekti ki anlatamam aayyy eve koşa koşa gidip yapıcam hemen
canım öyle bi makarna salatası çekti ki anlatamam aayyy eve koşa koşa gidip yapıcam hemen
24 yaşında şimdi topikte değil gerçi 31 martta haber vermiş kendi topiğindekilere ankarada annesinin yanında tatilde şu an sonra görür mesajlarınızı hemen topiğinin linkini atayım
bende seneler sonra filan diyince 40 filan sandım Allahın mucizesi dicekdim ii gidip pot kırmadım ayyy
1-2 yil oldu sanirim canim bana süre uzun geldiği icin bi de heyecandan sanırım öyle yazmisim
Kızlar bir brokoli yaptım valla ağzınıza layıktam bizlik ekşi, ekşi yazıyorum tarifi
brokoliyi yıkayıp elinizle parçalayın , yıkayın bi güzel
ben buharda pişiriyorum ama aparat yoksa haşlayın
diğer taraftan 5-6 ceviz kırıp dövün, 2-3 diş sarımsak , zeytinyağı ve yarımda limon sıkın talaturu için
brokolileri tabağa alıp hafif tuz ekleyin
talaturuda üzerine gezdirin
afiyet olsun , minişlere vitamin olsun
Bayilirim brokoliye dogal folik asit tarifte cok guzel de talatur ne onu annamadim:26:
Biz talatur dioruz üzerine dökülen sarımsaklı cevizli sosa :)))
zuhal slm canım
Biz talatur dioruz üzerine dökülen sarımsaklı cevizli sosa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?