milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aa bak bişey daha öğrenmiş oldum bu yöresel bi isim mi?

bu arada herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum hepinizeee

yokcanım yöresel filan değil herkes bilir ben talatur diyorum ama asıl ismi talator , kalamarın yanında filan yaparlar hani bandırmak için

günaydın kısssslar

günaydın canımmm nasılsın minik nasıl

yokcanım yöresel filan değil herkes bilir ben talatur diyorum ama asıl ismi talator , kalamarın yanında filan yaparlar hani bandırmak için

ben kalamarın yanında yoğurtlu mayonezli sarımsaklı olan sostan yerim hani bayat ekmekle yapılan sostan cevizli sostan yemedim hiç ondan duymadım heraldee canım

kıııııııııııııııııııızzz nülüş sen nasıl tutturdum bu çocuuuuuu anlat heleeeee benim bu ayda olmadı galibaa

kıııııııııııııııııııızzz nülüş sen nasıl tutturdum bu çocuuuuuu anlat heleeeee benim bu ayda olmadı galibaa

şimdi önce bir bardek sütle 3 yumurtayı çırpıyosun bende bilsem nasıl olduğunu hemen anlatıveririm ama pek farklıda bişi yapmadık
sen ümitsizliğe kapılma genede kırmızıları gömeden bende adet olucam sanmıştım.. senn bat ne zaman

günaydın canımmm nasılsın minik nasıl

ben kalamarın yanında yoğurtlu mayonezli sarımsaklı olan sostan yerim hani bayat ekmekle yapılan sostan cevizli sostan yemedim hiç ondan duymadım heraldee canım

bayat ekmek , sirke mayonez gibi şeylerde katılabiliyo canım ama hepsinin genel ismi talator işte aklında olsun zeytinyağı , limon sarımsak anamaddesi noldu bizim makarna salatası?

canım herşey yolunda olsa, yumurtlama günü beraber olunsa bile her ay hamiş kalma şansı % 30 muş doğal yoldan , dur acele etme , hem nie öyle düşündünkü hemen?

günaydın kızlar herkesin günü aydın göbişi bebişli olsun

Bugün pazar var gidip bişeyler aliyim bari ekşi ekşi , geçen gün semiz otu almıştım ilk defa yemeğini yaptım tadı damağımda kaldı , soğan salçayla azcık kavurup 1 kaşıkta pirinç ekleyip üzerinede limon sıktım , biliyorsunuz semiz otu en zengin omega 3 kaynaklarından , gidip alcam şimdi gene hem bakiyim bizlik bişeyler çıkmışmı yeni yeni

ben buna cevap yazdım sandım ama yazamamışım ya tekrar yazayım
bizim burda daha o kadar semiz yok ya geçen aldım bi bağ bi tabak salata anca oldu yani ekşi ekşi bende pek severim

benim bat bu gün yarın işte batlıyacam batta hahahaha hiç hamiş kalmış gibi hissetmiyorum kendimi

bayat ekmek , sirke mayonez gibi şeylerde katılabiliyo canım ama hepsinin genel ismi talator işte aklında olsun zeytinyağı , limon sarımsak anamaddesi noldu bizim makarna salatası?

hıımmm ben bu ismi ezberleyene kadar yüzyıl geçer

makarna salatası çok kolay kız makarnayı haşla süz içine istediğin sebzelerden koy havuç mısır patates bezelye turşu salatalık sosis salam zeytin aklına ne gelirse mayonez yoğurt tuz al işte oldu bitti akşam yaptım afiyetle koca bi tabak yedimm

canım herşey yolunda olsa, yumurtlama günü beraber olunsa bile her ay hamiş kalma şansı % 30 muş doğal yoldan , dur acele etme , hem nie öyle düşündünkü hemen?

hani derler ya hamile olanlar hisseder diye hiç öyle bişey hissetmiyorum ayrıca regl ağrılarım başladı bu gün yarın eli kulağında canım

ooyyy saram ne güzel dilekler saolasın bizim çatlak başak hamişmiş dün gördüm nasıl sevindim anlatamam darısı başımıza canım sen nasılısın??

sende tam pazarcısın hee bende evde olup pazarı talan etmek isterdim ancak akşam saatlerinde yakalıyorum pek bişey kalmamış oluyoo

ben buna cevap yazdım sandım ama yazamamışım ya tekrar yazayım
bizim burda daha o kadar semiz yok ya geçen aldım bi bağ bi tabak salata anca oldu yani ekşi ekşi bende pek severim

semiz otunun yemeği yerine bence sarımsaklı yoğurtlu salatasını yiyim hem semiz otunu öldürmemiş olursunuz hem de yoğurt ve sarımsak takviyesiyle daha vitaminli olur diye düşünüyorum

ooyyy saram ne güzel dilekler saolasın bizim çatlak başak hamişmiş dün gördüm nasıl sevindim anlatamam darısı başımıza canım sen nasılısın??

sağol canım bende iyiyim işte annemlere gittim geldim bi 10 gün kadar moral depoladım yani onun dışında değişiklik yok inşallah seninde kırmızılar gelmez de yerine bebek gelir başak hamişmiş evet duyunca bende çok sevindim her hamile haberi bi umur oluyo zaten inşallah başakda ayağını iyi sürerde peşinden hepimiz hamiş kalırız.

bende öyle ya sirkeli zeytinyağlı salatasını yapıyorum birazda sarmısak iyi oluyo
yemeğini hiç yapmadım

canım neşecim kırmızlar gelmeden üzülmek yok bu yolda hep beraberiz dimi canım ben de çok duygusal biriyim ama burda sizinle paylaşınca içim rahatlıyor yani bu ay bizim olmasa bile diğer bir ayda inşallah olacak yani ölümüne kankayız sağlık olsun allah büyüktür zamanınıda herşey o bilir

inşallah kız ne güzel dilekte bulnmuşsun şekerim ağzın bal yesin

1-2 yil oldu sanirim canim bana süre uzun geldiği icin bi de heyecandan sanırım öyle yazmisim

uzunn tabii birde bana sorr benimde 1 senemm dolduu o yüzden çok sevindimm

kıslarrrr bu hafta bal çörek otu yapıyorum bakalım nelr olacak kızlar belki bir kaç ay snra hamiş kalırım buna inanıyorum sizi cocaman öptüm

aferinn kızz havişş çokk çalışmakk lazımm çok

Biz talatur dioruz üzerine dökülen sarımsaklı cevizli sosa :)))

bende birşey daha öğrendim burda

aa bak bişey daha öğrenmiş oldum bu yöresel bi isim mi?

bu arada herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum hepinizeee

günaydınn bebemm

Günaydın fıstıklar

günaydın kısssslar

günaydınn kızlarrrr

formüll istiyoruzz formüllll neşemm daha erken ya bu adet belirtileriyle hamilelik belirtilerii çok benziyorr kırmızıları görene kadar hiç birr belirtiye kafanıı yorma

canımm sanada günaydınn nasılsınn bende çok sevindim başağınn hamiş olmasına o yüzden en kısa zamanda şehir değiştiriyorum var bi keramet bu iştee

herkesee günaydınnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…