aa bak bişey daha öğrenmiş oldum bu yöresel bi isim mi?
bu arada herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum hepinizeee
günaydın kısssslar
yokcanım yöresel filan değil herkes bilir ben talatur diyorum ama asıl ismi talator , kalamarın yanında filan yaparlar hani bandırmak için
nilüşe bakhele hemen kaçtı :))
kıııııııııııııııııııızzz nülüş sen nasıl tutturdum bu çocuuuuuu anlat heleeeeebenim bu ayda olmadı galibaa
günaydın canımmm nasılsın minik nasıl
ben kalamarın yanında yoğurtlu mayonezli sarımsaklı olan sostan yerim hani bayat ekmekle yapılan sostan cevizli sostan yemedim hiç ondan duymadım heraldee canım
kıııııııııııııııııııızzz nülüş sen nasıl tutturdum bu çocuuuuuu anlat heleeeeebenim bu ayda olmadı galibaa
Bugün pazar var gidip bişeyler aliyim bari ekşi ekşi , geçen gün semiz otu almıştım ilk defa yemeğini yaptım tadı damağımda kaldı , soğan salçayla azcık kavurup 1 kaşıkta pirinç ekleyip üzerinede limon sıktım , biliyorsunuz semiz otu en zengin omega 3 kaynaklarından , gidip alcam şimdi gene hem bakiyim bizlik bişeyler çıkmışmı yeni yeni
şimdi önce bir bardek sütle 3 yumurtayı çırpıyosunbende bilsem nasıl olduğunu hemen anlatıveririm ama pek farklıda bişi yapmadık
sen ümitsizliğe kapılma genede kırmızıları gömeden bende adet olucam sanmıştım.. senn bat ne zaman
bayat ekmek , sirke mayonez gibi şeylerde katılabiliyo canım ama hepsinin genel ismi talator işte aklında olsun zeytinyağı , limon sarımsak anamaddesinoldu bizim makarna salatası?
canım herşey yolunda olsa, yumurtlama günü beraber olunsa bile her ay hamiş kalma şansı % 30 muş doğal yoldan , dur acele etme , hem nie öyle düşündünkü hemen?
günaydın kızlar herkesin günü aydın göbişi bebişli olsun
Bugün pazar var gidip bişeyler aliyim bari ekşi ekşi , geçen gün semiz otu almıştım ilk defa yemeğini yaptım tadı damağımda kaldı , soğan salçayla azcık kavurup 1 kaşıkta pirinç ekleyip üzerinede limon sıktım , biliyorsunuz semiz otu en zengin omega 3 kaynaklarından , gidip alcam şimdi gene hem bakiyim bizlik bişeyler çıkmışmı yeni yeni
ben buna cevap yazdım sandım ama yazamamışım ya tekrar yazayım
bizim burda daha o kadar semiz yok ya geçen aldım bi bağ bi tabak salata anca oldu yani ekşi ekşi bende pek severim
ooyyy saram ne güzel dilekler saolasın bizim çatlak başak hamişmiş dün gördüm nasıl sevindim anlatamam darısı başımıza canım sen nasılısın??
sende tam pazarcısın hee bende evde olup pazarı talan etmek isterdim ancak akşam saatlerinde yakalıyorum pek bişey kalmamış oluyoo
semiz otunun yemeği yerine bence sarımsaklı yoğurtlu salatasını yiyim hem semiz otunu öldürmemiş olursunuz hem de yoğurt ve sarımsak takviyesiyle daha vitaminli olur diye düşünüyorum
sağol canım bende iyiyim işte annemlere gittim geldim bi 10 gün kadar moral depoladım yani onun dışında değişiklik yok inşallah seninde kırmızılar gelmez de yerine bebek gelir başak hamişmiş evet duyunca bende çok sevindim her hamile haberi bi umur oluyo zaten inşallah başakda ayağını iyi sürerde peşinden hepimiz hamiş kalırız.
1-2 yil oldu sanirim canim bana süre uzun geldiği icin bi de heyecandan sanırım öyle yazmisim
kıslarrrr bu hafta bal çörek otu yapıyorum bakalım nelr olacak kızlar belki bir kaç ay snra hamiş kalırım buna inanıyorum sizi cocaman öptüm
Biz talatur dioruz üzerine dökülen sarımsaklı cevizli sosa :)))
aa bak bişey daha öğrenmiş oldum bu yöresel bi isim mi?
bu arada herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum hepinizeee
Günaydın fıstıklar
günaydın kısssslar
günaydın kızlar herkesin günü aydın göbişi bebişli olsun
sağol canım bende iyiyim işte annemlere gittim geldim bi 10 gün kadar moral depoladım yani onun dışında değişiklik yok inşallah seninde kırmızılar gelmez de yerine bebek gelir başak hamişmiş evet duyunca bende çok sevindim her hamile haberi bi umur oluyo zaten inşallah başakda ayağını iyi sürerde peşinden hepimiz hamiş kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?