yaa neşee bende evde olmak istiyorumm artıkkk hayali bile güzell :))))
Benimde tek eşim çalışıyor hem kredi ödüyoruz hem geçiniyoruz hemde hiçbişeyimiz eksik değil Hamdolsun fazlasıyla yetiyo sen hiç korkma
aynen öyle cnm. asıl ben diğer haftasında dönen delilere takılıyorum. ve hepsinin durumuda çoookkkk iyi bu arada.ihtiyacı olan insanlar falan değil
valla dediğim gibi hakkımı alırım çatır çatır.sonuçta kanunlar benden yana. gider evimde kuzumu da mis gibi büyütürüm.
Canım bizim komşunun gelini turkcell de çalışıyo , özel sigortası bütün doğum masraflarını karşıladı 3 aydırda bebeğine bakıyo demekki en az var 3 ay kadar yasal hak süt izni diolar sanırım birde yıllık izin filanda ekleniyo istersen ohhhhhhhh
Eşime kızıyordum çalışmamı istemiyo die ama şimdi o kadar rahatımki , çalışıyo olsaydım kesinlikle böyle olmazdı , halsizlik oluyo sık sık hooooppp yatıyorum , canım ne istedi gidip alıyorum taze taze , çalışınca hem vaktin olmuyo hemde adamlar anlamazki senin halindeno yüzden çalışan hamişlere Allah kolaylık versin
dün özdileğe baktım istediğimden yoktu yatak örtüsü alıcam , biraz dinlendimya akşamdan beri kaşıntım tuttu gene çarşıya gitsemmi die düşünüyorum :26:
dün özdileğe baktım istediğimden yoktu yatak örtüsü alıcam , biraz dinlendimya akşamdan beri kaşıntım tuttu gene çarşıya gitsemmi die düşünüyorum :26:
yaw sen ne gezenti oldun başımızayatıp dinlensene canımm hoppala yarim yaz geldi her gün çarşı pazar noluyoo
cnm kendine mi bakıyorsun yatak örtüsü?
kızlar tünaydın neşemm sağol cnm bu arada tarihleri unutmaman gözümden kaçmadı yani akıl küpüm benim bugün kocişimin doğum günüsü ben bu ışılı çok merak ettım yanlız inşallah herşey yolundadır
ışılın cep nosuda yok demi arkadaşlar hiçbirinizde arasak bari
gündüz yoğun olsada akşam girerdi yani nedense yok
evet canım iyi oldu aslındada kendimi kocakarı gibi hissettim 2 kez bacaklarımı uzattım bööööyyyle dinlendim , kocişte işten yanıma geldi , uzansaydın bide diosende hamiş olunca görürsün performans düşüyo baya , hemen yoruluyo insan ama bende öğlen 3 te gittim 10 da çıktık abarttım galiba biraz
yok canım telefonu keşke olsaydı bende çok merak ettim umarım kötü bişey yoktur
evet canım iyi oldu aslındada kendimi kocakarı gibi hissettim 2 kez bacaklarımı uzattım bööööyyyle dinlendim , kocişte işten yanıma geldi , uzansaydın bide diosende hamiş olunca görürsün performans düşüyo baya , hemen yoruluyo insan ama bende öğlen 3 te gittim 10 da çıktık abarttım galiba biraz
yok canım telefonu keşke olsaydı bende çok merak ettim umarım kötü bişey yoktur
sıkma canını meleğim hayırlısı değil demek ki...
kocalarımız hakikatten saolsun onlar olmasa naparız meleğim ya allah başımızdan eksik etmesin annemize babamıza söyleyemiyoruz ama eşlerimiz her zorumuzda yanımızdalar
hayat arkadaşı denmiyor boşuna can dostumuz onlar bizim
ayy kocacıığım yavrııımmm benim yirim onu ben bi mesaj atım hele aşka geldimm yaww
cnm benm yaa kıyamam sanaama çok iyi anlayabiliyorum o hayal kırıklığını. bir tarafın hep ya bu ay tuttuysa diye geçiriyor tabii ki.Rabbim tez zamanda seni de tüm isteyenlerle beraber kavuştursun bebişine inşallahhhh
aynen öyle cnm. asıl ben diğer haftasında dönen delilere takılıyorum. ve hepsinin durumuda çoookkkk iyi bu arada.ihtiyacı olan insanlar falan değil
valla dediğim gibi hakkımı alırım çatır çatır.sonuçta kanunlar benden yana. gider evimde kuzumu da mis gibi büyütürüm.
bikaç ay dinlensen sende maddi kaygılarınız yoksa belki evde olmak iyi gelicek bebiş de gelir bakarsın farkında değiliz ama stres yapıyoruz canım
gerçekten psikolojik olarak burdaki sorunlar beni çok etkiliyor hep gerginim eve bir gidiyorum rahatladığım için hemen uykum geliyoo beynim çok yoruldu
allah yardım eder ya baktım gördüm olmuyo yine iş bulurum o konuda korkum yok sağlığım daha önemli şimdi yoksa depresyona giricem sinyal veriyo yavaş yavaş
asabiyet tahammülsüzlük sürekli uyku isteği ağlak bi hal hiçbişeyden tat alamıyorum olmıycak bu böyle
hiçbişeyi düşünmeden öyle boş boş yatıp tv izlemek bile yeter bana bikaç ay başka bişey istemiyorum
Eşime kızıyordum çalışmamı istemiyo die ama şimdi o kadar rahatımki , çalışıyo olsaydım kesinlikle böyle olmazdı , halsizlik oluyo sık sık hooooppp yatıyorum , canım ne istedi gidip alıyorum taze taze , çalışınca hem vaktin olmuyo hemde adamlar anlamazki senin halindeno yüzden çalışan hamişlere Allah kolaylık versin
evet cnm aynen. akşam eve gidip bişeyler atıştırıp hemen uyuyorum 9 gibiev desen her yer pis yardımcı olacak kimsem yok.sağolsun eşim çok titiz elinden de her iş gelir, yapıyor ama işte insanın içine de sinmiyor. perdelerim grileşti. kışlıklar kaldırılacak. buzdolabı leş gibi olmuş
bir kendime gelemiyorum ki az az temizleyeyim. canımdan bebişimden önemli değil kesinlikle ama insanın gözüne de takılıp duruyor işte
canım zuhalim hamiş kalıyımda performans varsın düşsün be arkaşım yani allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize canım ana baba hakkı bilen evlatlarımız osun inşallah hepimiz amin diyelimarkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?