milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yaa neşee bende evde olmak istiyorumm artıkkk hayali bile güzell :))))

bikaç ay dinlensen sende maddi kaygılarınız yoksa belki evde olmak iyi gelicek bebiş de gelir bakarsın farkında değiliz ama stres yapıyoruz canım

gerçekten psikolojik olarak burdaki sorunlar beni çok etkiliyor hep gerginim eve bir gidiyorum rahatladığım için hemen uykum geliyoo beynim çok yoruldu

Benimde tek eşim çalışıyor hem kredi ödüyoruz hem geçiniyoruz hemde hiçbişeyimiz eksik değil Hamdolsun fazlasıyla yetiyo sen hiç korkma

allah yardım eder ya baktım gördüm olmuyo yine iş bulurum o konuda korkum yok sağlığım daha önemli şimdi yoksa depresyona giricem sinyal veriyo yavaş yavaş

asabiyet tahammülsüzlük sürekli uyku isteği ağlak bi hal hiçbişeyden tat alamıyorum olmıycak bu böyle

hiçbişeyi düşünmeden öyle boş boş yatıp tv izlemek bile yeter bana bikaç ay başka bişey istemiyorum

Eşime kızıyordum çalışmamı istemiyo die ama şimdi o kadar rahatımki , çalışıyo olsaydım kesinlikle böyle olmazdı , halsizlik oluyo sık sık hooooppp yatıyorum , canım ne istedi gidip alıyorum taze taze , çalışınca hem vaktin olmuyo hemde adamlar anlamazki senin halinden o yüzden çalışan hamişlere Allah kolaylık versin

dün özdileğe baktım istediğimden yoktu yatak örtüsü alıcam , biraz dinlendimya akşamdan beri kaşıntım tuttu gene çarşıya gitsemmi die düşünüyorum :26:

demek ki patron müsveddesi bunlardan yüz buluyo ozaman onlara kızıyorum yalaka şeyler

canım doğum zini doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra da 8 haftdadır yani toplamda 16 hafta

çoğul gebelikleride doğum öncesi 10 hafta izin veriliyo 1 yıl boyunca da her gün 1,5 saat süt izni oluyo canım bunlar yasal haklar

evet cnm aynen. akşam eve gidip bişeyler atıştırıp hemen uyuyorum 9 gibi ev desen her yer pis yardımcı olacak kimsem yok.sağolsun eşim çok titiz elinden de her iş gelir, yapıyor ama işte insanın içine de sinmiyor. perdelerim grileşti. kışlıklar kaldırılacak. buzdolabı leş gibi olmuş
bir kendime gelemiyorum ki az az temizleyeyim. canımdan bebişimden önemli değil kesinlikle ama insanın gözüne de takılıp duruyor işte

dün özdileğe baktım istediğimden yoktu yatak örtüsü alıcam , biraz dinlendimya akşamdan beri kaşıntım tuttu gene çarşıya gitsemmi die düşünüyorum :26:

yaw sen ne gezenti oldun başımıza yatıp dinlensene canımm hoppala yarim yaz geldi her gün çarşı pazar noluyoo

yaw sen ne gezenti oldun başımıza yatıp dinlensene canımm hoppala yarim yaz geldi her gün çarşı pazar noluyoo

hehheee haklısın canım ama napim lazımmmm mecbur alıcam haftasonu misafirim var şehirdışından zaten ihtiyacımda var alim bi an önce , bide benim koca zayıfladı evlendikten sonra onun yüsüğünüde bi ayarlatıcam yoksa düşücek parmağından

cnm kendine mi bakıyorsun yatak örtüsü?

evet kendime canım öle süslü püslü değilde sade şık bişey istiyorum , ama nasıl taşicam bilmiyorum ağırsa bide akşama doğrumu gitsem acaba kocişte gelir alır beni ordan die düşündüm , bakalım :26:

kızlar tünaydın neşemm sağol cnm bu arada tarihleri unutmaman gözümden kaçmadı yani akıl küpüm benim bugün kocişimin doğum günüsü ben bu ışılı çok merak ettım yanlız inşallah herşey yolundadır

kocişine nice yıllar diliyoruz milat topiği olaraktan

ışılı bende inanılmaz merak ettim bu hafta hiç gelmedi sanırım dimi yaa ışıııııııııııııll nerdesinn

ana sayfada yazdığım ilk mesaj üzerinde değişiklik yapamıyorum artık ee ben güncellemeleri nerden yapçammm

ışılın cep nosuda yok demi arkadaşlar hiçbirinizde arasak bari
gündüz yoğun olsada akşam girerdi yani nedense yok

canım zuhalim hamiş kalıyımda performans varsın düşsün be arkaşım yani allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize canım ana baba hakkı bilen evlatlarımız osun inşallah hepimiz amin diyelimarkadaşlar

canım zuhalim hamiş kalıyımda performans varsın düşsün be arkaşım yani allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize canım ana baba hakkı bilen evlatlarımız osun inşallah hepimiz amin diyelimarkadaşlar

bende attım işe geldikten sonra :))) aklı bende kalsın istemedim bütün gün sabah beni öyle gördü ya

aminn canım benimm Rabbimm sağlıkk huzurr versinn sevdiğim yanımda çok şükürr bebişimizde bigün gelicek inşallah inanıyorum bu konuda taviz veren kadınları hiç anlamıyorum çocuk sahibi olmakk ona bakmakk çok kolay sanıyolar sanırım 2 hafta sonra işe başlamak ta ne demek ona en çok ihtiyacı olduğu zamanda bırakılırmıı

bende aynı durumdayım bırakmayı düşünmedim evet yoğun çalışıyoruz ama hiç iş arkadaşlarım ve müdürlerimizle ilgili Allaha şükür bi sıkıntım yok sadece psikolojik olarak yorgun hissediyorum kendimi yaşlandım bi senede her ay oldumu olmadımıı üzerine iş yerinin yoğunluğu eve git koşturr koştur yemekk hazırla toparla sankii hiçbişeye yetişemiyorum helede bi misafir aldıysam akşam yemeğine ertesi gün hayır bekleme benden uyukluyorum resmen oturduğum yerde ne bileyim azıcıkk ev hanımıı olmak iyi gelirr gibi geliyo banada neşemm denemekten bişe çıkmass

zuzucum kıymetini bil valla en iyisini yapıyosun ihtiyaç yoksa hiç gerekk yokk oturr evdee hamileliğinin tadınıı çıkarr bebeğinii büyüt kafan rahat bi şekilde sana özeniyoruzz

ne güzel eşin yardımm ediyo işte sıkıntı yapma canım bu arada bende başak burcuyum seni anlayabiliyorum temizlik olayınıı takıntııı haline getirebiliyoruz

Aminnn öle canım katlanıcaz artık , bunlar tatlı şikayetler aslında hamişlik çok güzel be canım , en yakın zamanda sana ve tüm kızlarada nasip olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…