milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Ayyy kocişlerinede kıyamazlarmışşş al bendende o kadar , güniçinde en az 10 kere ararım , Allahtan işyeri rahatta konuşabiliyoruz , önceki işyerinde hele online kamera sistemi vardı evdeki netten bağlanıp bakıyordum kocişim napıyo die oyyyyyy aşığım ben kocama beee

ne güzel eşin yardımm ediyo işte sıkıntı yapma canım bu arada bende başak burcuyum seni anlayabiliyorum temizlik olayınıı takıntııı haline getirebiliyoruz

evet cnm takılıoyrum işte ben de. neyse kocamı geçtiğimiz h.sonu uyardım.önümüzdeki hafta perdeler yıkanacak asılacak diye

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

neşecim slm geçmişe dönemiyorum ışıla bişi mi oldu

haftabaşından beri gelmedi merak ettik bişey mi oldu diye havvacım bizde bilmiyoruz:18:

ben ocak ayına kadar çok huzurluydum canım ya nasıl ki terfi oldu işler daha da büyüdü ortaklar eklendi bütün huzur gitti allaha şükür iş arkadaşlarım hepsi mükemmel insanlar zaten hepsi mühendis, doktor, hemşire, mümessil öyle kaypak kendini bilmez insanlar yok olsaydı daha da çekilmez hale gelirdi 4 aydır mahvettiler yeniler bizi çiğerimiz sökücekler eğitim toplantı eğitim toplantı durmadan rapor rapor rapor dakka başı mail bombardımanı telefon bombardımanı en zoru da biri anya derken ötekinin konya demesi okadar birbirleri ile alakaları yokki bu da bizi yordu patronun eleman gibi çalışıp sürekli işim içinde olması çok kötü bişey sadece yönetimde kalsalar belki yine ortalık bukadar karışmıycak neyse ben kararımı verdim artık 1-2 ay daha burdayım yıllık iznimi kullanıp ayrılcam

bu arada başak burcu insanları mükemmeldir de temizlik takıntınız feci yaa benim eşim de başak burcu 10 eylül doğum tarihi

vucut temizliği kıyafet temizliği konusunda özellikle acaip takıntılı su kurbağası gibi hergün duşta genellikle beyaz spor ayakkabı giyer benimkiler gri olur onunkiler hep ilk günkü yeni alınmış gibi bembeyaz pırıl pırıldır arada benimkilere de laf söyler fırçalar filan gayette düzenli tertiplidir.evdeki fatura ödeme olayları hep ondandır.notsuz iş yapmaz her iş için ayrı ayrı klasörleri vardır mutlaka arşivler düzenler hepsi zımbalıdır tarihine göre dizilmiştir allahtan o öyle bana kalsa çantamda daha çok dolaşır makbuzlar faturalar

anam adama işte de rahat vermemiş

maşallah aşkınıza nazar değmesin meyveniz de geliyo hep birlikte bütün ömür böyle mutlu olun

evet cnm takılıoyrum işte ben de. neyse kocamı geçtiğimiz h.sonu uyardım.önümüzdeki hafta perdeler yıkanacak asılacak diye

neyseki ütü yok

Ayyy tam başak tam tam tam

neyseki ütü yok

Aslında ütülenecekler de var da neyse onuben yaparım iyi kötü:) olmadı yoruldum derim onu da ona kakalarım
perdeleri ütülemeyeceğim ama yıkayıp asacağım.o kadar da üstüne gitmeyeyim

Son düzenleme:
anam adama işte de rahat vermemiş

maşallah aşkınıza nazar değmesin meyveniz de geliyo hep birlikte bütün ömür böyle mutlu olun

neyseki ütü yok

Aminnnn canım hepimiz inşallah , mutluluklarımız daim olsun bebişlede taçlansın

Son zamanlarda daha çok gözlemlemeye başladımda kız bebekler bi ayrı tatlı oluyo beee kendini sevdiriyo , erkekte o yok sanki çok istisna erkek bebeklerde tatlı oluyo ama kızlar gibi değil , kızım olsun istiyorum artık , son kararım

dimi aynı seni özetledim yine de güzel özellikleriniz var yani benim işime çok yarıyo onun sayesinde evde her aradığı hemen buluyorum

düzenim bozulmuyo hep temiz geziyo mis gibi kokuyo filan güzel şeyler bunlar birinin böyle olması gerek evde yoksa herşey tepetaklak olur

15 li yaşlarını düşün istersen hemen vazgeçersinn

15 li yaşlarını düşün istersen hemen vazgeçersinn

aman canım yaa kızlarda ne var asıl erkeklerin ergenlik dönemini gör sen kardeşim var benim çocuk evrim geçirdi resmen , tipleri filan bi kayıyo , gene kıza söz geçiriyorsun ama erkek öle değil ,,, offff anneciğime çok çektiriyo çokkk

evet cnm planlı programlı tertipli düzenli birinin olması gerekiyor evde

ben de kız çocukalrını çok severim.gönlümden geçen de kız yani ne yalan söyleyeyim ama hamile kaldığımdan beri erkekmiş gibi hissediyorum. eşimde öyle. hatta bu duruma çok alıştık. erkekmiş gibi konuşuyoruz.erkek isimleri aklımıza geliyor falan. ben iyice alıştırdım kendimi yani kız olursa çok şaşıracağım.
gelin görün ki bütün belirtilerim ( eskilere göre) kızı gösteriyor. o yüzden kafam çok karışık Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin de gerisi boş işte

valla senle aynı fikirde değilim zuzu ya

biz tam çarşının göbeğinde oturuyoruz burda sokak arasında bi cafe açıldı

okadar çirkin şeyler dönüyo ki 13-15 yaşında kızlar okul kıyafetleriyle cafedeler okul saati üstelik

sigara içmeler belki başka bişey de içiyolar bilemiyorum

geçen çöp atmak için indim aşağıya daha asansördeyken bir gürültü koptu kaza filan olud heralde dedim çığlık çığlığa ortalık

indim ki ne göreyim saç başa girmişler birbirlerine kızlar yerlerde sürünüyolar kavga dövüş küfürler havada uçuyo

ortalık çok fena çokk kız erkek olayı kalmadı ergenlik çağı birçok tehlikeye açık
:18::18::18::18:

senin zamanın geldi artık kesin bellidir cinsiyeti ama gidip bi öğrenmiyosun , doğunca öğrenirsiniz artık

senin zamanın geldi artık kesin bellidir cinsiyeti ama gidip bi öğrenmiyosun , doğunca öğrenirsiniz artık

cnm parça parça izin alamıyorum ki ben öyle. haftaya üçlü için gideceğim. o zaman inşallah gösterirse doktor da görürse öğreneceğim. çok heyecanlıyım ama

canım neşem sana katılıoyrum gençlik çok tehlikeli sularda yüzüyor bende tanık olyurum ve üzülüyorum ya benimde oğlum kızm böyle olursa diye neyse benim kocişte senin koccişe benziyor özellik faturalar dosyalama filan dedin ya aynı benimki dedim yani ama benimki
kova burcu özelliklerini bilmiyorum ama öyle işte

ayyy bana çok cici hediyeler geldi emzik, biberon, mama kaşığı çatalı, diş kaşıyıcı.Aman ya rabbimmmm
gözlerim doldu bakamadım bile.
çok tuhaf bir duygu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…