milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Haklısın canım ama napcaz , bu dünyaya getirmeye karar verdik riskleride almış olduk böylece , artık elimizden geldiğince koruyup kollicaz başka bişey yapamayız

cnm parça parça izin alamıyorum ki ben öyle. haftaya üçlü için gideceğim. o zaman inşallah gösterirse doktor da görürse öğreneceğim. çok heyecanlıyım ama

hmmm anladım canım oda kötü ama yaa biraz esnek olmalı bence özel zamanlarda izin işi :44:

Haklısın canım ama napcaz , bu dünyaya getirmeye karar verdik riskleride almış olduk böylece , artık elimizden geldiğince koruyup kollicaz başka bişey yapamayız

evet canım bende olumsuzlukları görünce kendimi kötü hissediyorum ama yine de hayatına onu da katmak istiyosun herşeye rağmen

allahım akıllı uslu kendini bilen evlatlar etsin hepsini biz annemizi babamızı hiç üzmedik inaşallah çoluğumuz çocuğumuz da öyle olur

kovalar çok zeki ve entellektüeldir öyle teferruatlarla uğraşmayı sevmez birazda ağırcanlıdır :))

akşam bir demet rokayı limonlayıp tv karşısında çerez gibi yedim akşam yemeği niyetine şimdi yine canım çektii yaaa iyice manyaklaştım ben

evet cnm takılıoyrum işte ben de. neyse kocamı geçtiğimiz h.sonu uyardım.önümüzdeki hafta perdeler yıkanacak asılacak diye

abovv adam yandı desene

bizdede bendedir faturalar herzaman dosyalamam ama evrak çantam var hepsi onun içerisindedir 1 yıl dolduğunda atılır, bu konuda titizliğimi babamdan almışım

15 li yaşlarını düşün istersen hemen vazgeçersinn

ayyy bi düşündümde dişlerimde teller yüzümde sivilceler zayıfmıı zayıfımmm tam bir çirkin ördek yavrusuu

ayyy bana çok cici hediyeler geldi emzik, biberon, mama kaşığı çatalı, diş kaşıyıcı.Aman ya rabbimmmm
gözlerim doldu bakamadım bile.
çok tuhaf bir duygu.....

ayy ne güzeldir şimdi onlarr biblo gibi insan kullanmaya kıyamaz be

akşam bir demet rokayı limonlayıp tv karşısında çerez gibi yedim akşam yemeği niyetine şimdi yine canım çektii yaaa iyice manyaklaştım ben

ayyy otgillerden bi yemediğim roka var , tadı çok kötü , nasıl yiyosun canım yaaa , buralarda balığın yanında yerler meşhurdur ama ben hiçççççç sevmem

Ot dedğinn an akan sular durur benim içi. ot manyağıyım. ben de kocaman bir kayık tabak salatayı akşam kendim yedim.içinde tüm otkar, havuç

selam kızlar nasılsınız özledim valla sizleri

hoşgeldin cnm. bizler aynı. sende ne var ne yok?

Ot dedğinn an akan sular durur benim içi. ot manyağıyım. ben de kocaman bir kayık tabak salatayı akşam kendim yedim.içinde tüm otkar, havuç

hoşgeldin cnm. bizler aynı. sende ne var ne yok?

buara hava güzel olunca hep dışardaydık eşimle.tam mide bulantılarım geçti derken dün bütün gün çıkardım ama bugün yine iyiyim.cuma günü kontrolüm var.bakalım bizimki nasıl oralarda :)))

buara hava güzel olunca hep dışardaydık eşimle.tam mide bulantılarım geçti derken dün bütün gün çıkardım ama bugün yine iyiyim.cuma günü kontrolüm var.bakalım bizimki nasıl oralarda :)))

13. haftadan sonra baya bi rahatlarsın canım , pazarda benim kontrol var ikili sonucu için ama ultrasona alırmı bilmiyorum daha geçen hafta girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…