http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/518606-gec-gelen-itiraf.html
kızlar ışılı bulamadım ama gözdeyi buldum işten çıkartılmış konusunu paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/518606-gec-gelen-itiraf.html
kızlar ışılı bulamadım ama gözdeyi buldum işten çıkartılmış konusunu paylaştım
valla senle aynı fikirde değilim zuzu ya
biz tam çarşının göbeğinde oturuyoruz burda sokak arasında bi cafe açıldı
okadar çirkin şeyler dönüyo ki 13-15 yaşında kızlar okul kıyafetleriyle cafedeler okul saati üstelik
sigara içmeler belki başka bişey de içiyolar bilemiyorum
geçen çöp atmak için indim aşağıya daha asansördeyken bir gürültü koptu kaza filan olud heralde dedim çığlık çığlığa ortalık
indim ki ne göreyim saç başa girmişler birbirlerine kızlar yerlerde sürünüyolar kavga dövüş küfürler havada uçuyo
ortalık çok fena çokk kız erkek olayı kalmadı ergenlik çağı birçok tehlikeye açık:18::18::18::18:
cnm parça parça izin alamıyorum ki ben öyle. haftaya üçlü için gideceğim. o zaman inşallah gösterirse doktor da görürse öğreneceğim. çok heyecanlıyım ama
Haklısın canım ama napcaz , bu dünyaya getirmeye karar verdik riskleride almış olduk böylece , artık elimizden geldiğince koruyup kollicaz başka bişey yapamayız
canım neşem sana katılıoyrum gençlik çok tehlikeli sularda yüzüyor bende tanık olyurum ve üzülüyorum ya benimde oğlum kızm böyle olursa diye neyse benim kocişte senin koccişe benziyor özellik faturalar dosyalama filan dedin ya aynı benimki dedim yani ama benimki
kova burcu özelliklerini bilmiyorum ama öyle işte
bize niye yazmadı ki çoktandır gelmiyo üzüldüm
evet cnm takılıoyrum işte ben de. neyse kocamı geçtiğimiz h.sonu uyardım.önümüzdeki hafta perdeler yıkanacak asılacak diye
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
haftabaşından beri gelmedi merak ettik bişey mi oldu diye havvacım bizde bilmiyoruz:18:
ben ocak ayına kadar çok huzurluydum canım ya nasıl ki terfi oldu işler daha da büyüdü ortaklar eklendi bütün huzur gitti allaha şükür iş arkadaşlarım hepsi mükemmel insanlar zaten hepsi mühendis, doktor, hemşire, mümessil öyle kaypak kendini bilmez insanlar yok olsaydı daha da çekilmez hale gelirdi 4 aydır mahvettiler yeniler bizi çiğerimiz sökücekler eğitim toplantı eğitim toplantı durmadan rapor rapor rapor dakka başı mail bombardımanı telefon bombardımanı en zoru da biri anya derken ötekinin konya demesi okadar birbirleri ile alakaları yokki bu da bizi yordu patronun eleman gibi çalışıp sürekli işim içinde olması çok kötü bişey sadece yönetimde kalsalar belki yine ortalık bukadar karışmıycak neyse ben kararımı verdim artık 1-2 ay daha burdayım yıllık iznimi kullanıp ayrılcam
bu arada başak burcu insanları mükemmeldir de temizlik takıntınız feci yaa benim eşim de başak burcu 10 eylül doğum tarihi
vucut temizliği kıyafet temizliği konusunda özellikle acaip takıntılı su kurbağası gibi hergün duşta genellikle beyaz spor ayakkabı giyer benimkiler gri olur onunkiler hep ilk günkü yeni alınmış gibi bembeyaz pırıl pırıldır arada benimkilere de laf söyler fırçalar filan gayette düzenli tertiplidir.evdeki fatura ödeme olayları hep ondandır.notsuz iş yapmaz her iş için ayrı ayrı klasörleri vardır mutlaka arşivler düzenler hepsi zımbalıdır tarihine göre dizilmiştir allahtan o öyle bana kalsa çantamda daha çok dolaşır makbuzlar faturalar
15 li yaşlarını düşün istersen hemen vazgeçersinn
ayyy bana çok cici hediyeler geldiemzik, biberon, mama kaşığı çatalı, diş kaşıyıcı.Aman ya rabbimmmm
gözlerim doldu bakamadım bile.
çok tuhaf bir duygu.....
akşam bir demet rokayı limonlayıp tv karşısında çerez gibi yedim akşam yemeği niyetine şimdi yine canım çektii yaaa iyice manyaklaştım ben
selam kızlar nasılsınız özledim valla sizleri
Ot dedğinn an akan sular durur benim içi. ot manyağıyım. ben de kocaman bir kayık tabak salatayı akşam kendim yedim.içinde tüm otkar, havuçakşam bir demet rokayı limonlayıp tv karşısında çerez gibi yedim akşam yemeği niyetine şimdi yine canım çektii yaaa iyice manyaklaştım ben
selam kızlar nasılsınız özledim valla sizleri
ben kendi adıma iyiyim ama çok halsizim bugün bi pc bi yatak öyle geçirdim günü , sen nasılsın ?
Ot dedğinn an akan sular durur benim içi. ot manyağıyım. ben de kocaman bir kayık tabak salatayı akşam kendim yedim.içinde tüm otkar, havuç
hoşgeldin cnm. bizler aynı. sende ne var ne yok?
geçmiş olsun canım hayırdır önemli bişeyin yok ama değil mi?
buara hava güzel olunca hep dışardaydık eşimle.tam mide bulantılarım geçti derken dün bütün gün çıkardım ama bugün yine iyiyim.cuma günü kontrolüm var.bakalım bizimki nasıl oralarda :)))
yokcanım en azından bildiğim bişey yok bebişten herhalde , enerjimi alıyo sanırım bugünlerde , Ayça sendede oldumu geçen haftalarda halsizlik ?
13. haftadan sonra baya bi rahatlarsın canım , pazarda benim kontrol var ikili sonucu için ama ultrasona alırmı bilmiyorum daha geçen hafta girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?