ayyy otgillerden bi yemediðim roka var , tadý çok kötü , nasýl yiyosun caným yaaa , buralarda balýðýn yanýnda yerler meþhurdur ama ben hiçççççç sevmem
benim ikili test için tekrar çağırır demi bu hafta olmaz yani
Günaydınnn fıstıklar , ben kapattım ben açtım yineşimdi pazara gideyimde çok güneşe kalmayim hemde mügeyi kaçirmiyim dimi
Günaydınnn fıstıklar , ben kapattım ben açtım yineşimdi pazara gideyimde çok güneşe kalmayim hemde mügeyi kaçirmiyim dimi
ohh ne güzel ya çok özeniyorum sana
günaydın herkese bu arada
kızlarrrrrrrr günaydın nasılsınızz bakalımzuzuu pazar sepetin olayım bendie götür bi sabah ya ben bu gözdenin konusunu şimdi okudumda hiçbşey anlamadım biri beni aydınlatsın :26: hem kayınvalide hem elti hem görümce eşi ne diyor bu duruma işten çıkarılmasına çok üzüldüm ama diğer olayları anlamadım kim kimden ne istemiş :44:
neşem şafakk sayarr gördümm senii
nilüfercimm sende durumlarr nasıll
kızlarrrrrrrr günaydın nasılsınızz bakalımzuzuu pazar sepetin olayım bendie götür bi sabah ya ben bu gözdenin konusunu şimdi okudumda hiçbşey anlamadım biri beni aydınlatsın :26: hem kayınvalide hem elti hem görümce eşi ne diyor bu duruma işten çıkarılmasına çok üzüldüm ama diğer olayları anlamadım kim kimden ne istemiş :44:
neşem şafakk sayarr gördümm senii
nilüfercimm sende durumlarr nasıll
gözdenin konusu ne yaa anlayamadım ben ?
bende durumlar iyi çok şükür maşallah
bulantım ağrım filan hiçbişi yok
sadece halsizlik ve uykusuzluk var sürekli
günaydın canımmmcımmm aynen şafak sayıyorummm artık ayaklarım geri geri gidiyo malesef ben çok sabırlıyımdır ama koptuğu zaman da geri dönüşü olmaz pek
benim için bitti burası biran önce gitsem benden mutlusu olmaz sen nasılsın ne var ne yok canım
gözdenin konusu ne yaa anlayamadım ben ?
bende durumlar iyi çok şükür maşallah
bulantım ağrım filan hiçbişi yok
sadece halsizlik ve uykusuzluk var sürekli
yokcanım en azından bildiğim bişey yok bebişten herhalde , enerjimi alıyo sanırım bugünlerde , Ayça sendede oldumu geçen haftalarda halsizlik ?
yokcanım en azından bildiğim bişey yok bebişten herhalde , enerjimi alıyo sanırım bugünlerde , Ayça sendede oldumu geçen haftalarda halsizlik ?
Günaydın kızlar....
ne enerjisi cnm bu sabah çok kötüyüm ben ellerim ayaklarım bacaklarım titriyor.halsizlik ne kelime. sürekli yatmak istiyorum.
nilüş nbr şekerim şaka maka 2 aya giriyosun yani sanda maşalllah bebşim var mı herhangi bideğişiklik
rapor alsan izin alsanda dinlensen keşke biraz ya
bizim burada rapor falan kabul etmezler...izin de almak istemiyorum. haftaya hastaneye gideceğim. zırt pırt iizn alıyorsun gibi laf etmesinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?