milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyy otgillerden bi yemediðim roka var , tadý çok kötü , nasýl yiyosun caným yaaa , buralarda balýðýn yanýnda yerler meþhurdur ama ben hiçççççç sevmem

Caným burda da balýðýn yanýnda yerler ama bana farketmez kahvaltýda da yerim normal yemegin yanýnda da yerim öyle sade sade de yerim bana roka olsun ot olsun her cesidini yerim afiyetle

Son düzenleme:
benim ikili test için tekrar çağırır demi bu hafta olmaz yani

ticker olmadığından tam günün gözükmüyo canım ama 11+0 la 14 arası yapılıyo ama en iyisi 12. hafta diolar , ben gittiğimde 11+4 dü bebiş doktor yaptı , bikaç gün ertele istersen randevunu bidaha bidaha gitmak zorunda kalmazsın canım , hem sonuçlar içinde gidiceksin zaten

Günaydınnn fıstıklar , ben kapattım ben açtım yine şimdi pazara gideyimde çok güneşe kalmayim hemde mügeyi kaçirmiyim dimi

Günaydınnn fıstıklar , ben kapattım ben açtım yine şimdi pazara gideyimde çok güneşe kalmayim hemde mügeyi kaçirmiyim dimi

günaydın canımmm sende olmasan öksüz kalıcak zati topikkçik

hadi çabucak git gel tazecik sebzeleri al bebişine sonra da bize vakit ayırrr müge filan bilmem ben

kızlarrrrrrrr günaydın nasılsınızz bakalım zuzuu pazar sepetin olayım bendie götür bi sabah ya ben bu gözdenin konusunu şimdi okudumda hiçbşey anlamadım biri beni aydınlatsın :26: hem kayınvalide hem elti hem görümce eşi ne diyor bu duruma işten çıkarılmasına çok üzüldüm ama diğer olayları anlamadım kim kimden ne istemiş :44:

neşem şafakk sayarr gördümm senii

nilüfercimm sende durumlarr nasıll

gözdenin konusu ne yaa anlayamadım ben ?
bende durumlar iyi çok şükür maşallah
bulantım ağrım filan hiçbişi yok
sadece halsizlik ve uykusuzluk var sürekli

günaydın canımmmcımmm aynen şafak sayıyorummm artık ayaklarım geri geri gidiyo malesef ben çok sabırlıyımdır ama koptuğu zaman da geri dönüşü olmaz pek

benim için bitti burası biran önce gitsem benden mutlusu olmaz sen nasılsın ne var ne yok canım

daha önce açtığı eski konuşarını okumanız lazım anlamanız için yılan hikayesi gibi biraz

iyiyim çok şükür canım bi yaramazlık yok amcalarım babanemm bütün giresun burada annemdeler bende 2 akşamdır anneme gidiyorum çok keyifli oluyo bu akşam amcamın oğluna kız isteyecekler cumartesiide nişanımızz varr seviyorum böyle şeyleri ben ya kendi sözüm nişanım aklıma geliyor Allahım çok güzel şeylerr iş için ni yete girmişsin artıkk hayırlısıı bebeğim ne demişler Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar

ayy ne güzell nilüfer ya bizde senin gibi sıkıntısız bi hamilelik geçiririz inşallah :18: gözde burdaki hamişlermizden biri uzun süredir girmiyor karışık olayları olmuş onları anlamadımda ben onu sordum neyse tekrar okudum azıcık aydınlandım

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın neşecim bu zuhalcik bizi kıskandırmak için mi yapıyor böle ya onun yerinde olmak istiyorum ben ve hepimiz canımız çeikiyr tatlı zuhalım hamişsin ve evdesin nekdar önemli 2 detay şekerim bizim için zuhalcım işin şakasındayım he yanlış anlama sakın maaşallahdiyorum sana41kere maaşalllah allah sağ salim bebişini versin mutluluğun dahada perçimlensin takılıyorum ben sana

Günaydın kızlar....

yokcanım en azından bildiğim bişey yok bebişten herhalde , enerjimi alıyo sanırım bugünlerde , Ayça sendede oldumu geçen haftalarda halsizlik ?

ne enerjisi cnm bu sabah çok kötüyüm ben ellerim ayaklarım bacaklarım titriyor.halsizlik ne kelime. sürekli yatmak istiyorum.

neşecim nasılsın canım benim senin için bişlier içinden kopmuş iş konusunda bununda tamiratı zordur kendine dikkat et hiç bişey sağlığından önemli değil ya tatilden sonra işe dömeme kararına katılıyorum senin içinde hayırlısı olsun talım inş ozamana kadar bebişte
gelir sende bize zuhal gibi yazarsın sonra yürüyüşe gidiyorum yok çarşıdan sebze alcam taze taze filan yani

yokcanım en azından bildiğim bişey yok bebişten herhalde , enerjimi alıyo sanırım bugünlerde , Ayça sendede oldumu geçen haftalarda halsizlik ?

bi de enerjin olsa ne olacak bilmiyorum

nilüş nbr şekerim şaka maka 2 aya giriyosun yani sanda maşalllah bebşim var mı herhangi bideğişiklik

nilüş nbr şekerim şaka maka 2 aya giriyosun yani sanda maşalllah bebşim var mı herhangi bideğişiklik

bi değişiklik yok canım ya normal hayatıma devm ediyorum zaten bazen unutuyorum bile hamile olduğumu maşallah çok iyiyim çok normalim
sadece akşamları uykum geliyo yorgunluk çöküyo
inşallah hep böle devam eder

bizim burada rapor falan kabul etmezler...izin de almak istemiyorum. haftaya hastaneye gideceğim. zırt pırt iizn alıyorsun gibi laf etmesinler..

rapor kabul etmeme olur mu yaa hasta olduktan sonra kimse bişi diyemez ama tabi bilemiyorum ben nasıl bi yerde çalıştığını
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…