günaydın canımmm sende olmasan öksüz kalıcak zati topikkçik
hadi çabucak git gel tazecik sebzeleri al bebişine sonra da bize vakit ayırrr müge filan bilmem ben
günaydın nülüşş ahh ben nasıl özeniyorum bi bilsen neyseki bikaç ay sonra bende evimde olucammmm
gözdenin konusu ne yaa anlayamadım ben ?
bende durumlar iyi çok şükür maşallah
bulantım ağrım filan hiçbişi yok
sadece halsizlik ve uykusuzluk var sürekli
kızlar hepinize günaydın neşecim bu zuhalcik bizi kıskandırmak için mi yapıyor böle yaonun yerinde olmak istiyorum ben ve hepimiz canımız çeikiyr tatlı zuhalım hamişsin ve evdesin nekdar önemli 2 detay şekerim bizim için zuhalcım işin şakasındayım he yanlış anlama sakın maaşallahdiyorum sana41kere maaşalllah allah sağ salim bebişini versin mutluluğun dahada perçimlensin takılıyorum ben sana
iyiyim çok şükür canım bi yaramazlık yok amcalarım babanemm bütün giresun burada annemdeler bende 2 akşamdır anneme gidiyorum çok keyifli oluyobu akşam amcamın oğluna kız isteyecekler cumartesiide nişanımızz varr seviyorum böyle şeyleri ben ya kendi sözüm nişanım aklıma geliyor Allahım çok güzel şeylerr iş için ni yete girmişsin artıkk hayırlısıı bebeğim ne demişler Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar
ayy ne güzell nilüfer ya bizde senin gibi sıkıntısız bi hamilelik geçiririz inşallah :18: gözde burdaki hamişlermizden biri uzun süredir girmiyor karışık olayları olmuş onları anlamadımda ben onu sordum neyse tekrar okudum azıcık aydınlandım
Günaydın kızlar....
ne enerjisi cnm bu sabah çok kötüyüm ben ellerim ayaklarım bacaklarım titriyor.halsizlik ne kelime. sürekli yatmak istiyorum.
bi de enerjin olsa ne olacak bilmiyorum
neşecim nasılsın canım benim senin için bişlier içinden kopmuş iş konusunda bununda tamiratı zordur kendine dikkat et hiç bişey sağlığından önemli değil ya tatilden sonra işe dömeme kararına katılıyorum senin içinde hayırlısı olsun talım inş ozamana kadar bebişte
gelir sende bize zuhal gibi yazarsın sonra yürüyüşe gidiyorum yok çarşıdan sebze alcam taze taze filan yani
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum hepinizi seviyorum beni merak etmişssiniz merakta bıraktığım için kusura bakmayın canlar....
sınavlarım başlamıştı bu hafta rapor aldım evde ders çalışmakla sınavlara gidip gelmekle meşgüldüm... bi de annem geldi bende kaldı onun için de bilgisayar başına hiç geçemedim... bugün sınavım yok evdeyim benim çıtır anneler ve güçlü anne adaylarım ne yapıyorlaar bakayım dedim...
bi de kuzum kızım bizi biraz korkuttu... en son doktor kontrolümüzde kalbimda kalsiyum çökmesi gözlemnişti doktor önemli değil dedi ama ben bir iki gün araştırdım okudum biraz korktum dokttorumu aradım adam salak salak konuşunca (bi takım şeylerden %100 emin olmak için en iyi yol amniyosentez diyo) iyice gerildi sinirlerim.. haftasonu eyüp ekici diye bir doktor var ankarada ayrıntılı ultrasonda meşhur bir doktor kendisine gittik tekrar çok şükür içimizi rahatlattı...
anlayacağınız gergin bir haftasonu ve onu takip eden bir hafta yaşıyorum... hepimizin evlatlarını Rabbim korusun kollasın... sizlerde minik kuzuma dua edin teyzeleri.. hepinizi çok seviyorum....
ben şimdi borçlar kanunu çalışmaya döneyim...
dipnot:ikili testlerden üçlü testlerden ne haber hamiş kızlar :):)
nülüş hala bulanmamaya devam mı??
zuzu alışveriş çılgınlığı başladı mı??
ayça cinsiyetini öğrendin mi??
siboş göbeğin ne kadar oldu bakalım?? ikilin nasıl çıktı??
neşe işte durumlar nasıl?? gerginlik devam mı??
melekim sende duurumlar nasıl canım??
özlem sen ne alemdesin canım benim??
havva haalaa gecelerin kadını modunda mısın??
hafize zayıflamaya devam mı??
selcen bebiş büyüyor mu annesi??
hepinizi öpüyorum canlar...Allaha emanet olun.....
cnm yaaa meraktan öldük resmen. Ama çok şükür ki iyiymişsiniz...
benim haftaya kontrolüm var üçlü için. haftaya öğreneceğim Allah izin verirse.
Başarılar diliyorum.Umarım herşey gönlüne göre olur.Dualarım seninle ve bebişinle
çokkk öpüyorum
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum hepinizi seviyorum beni merak etmişssiniz merakta bıraktığım için kusura bakmayın canlar....
sınavlarım başlamıştı bu hafta rapor aldım evde ders çalışmakla sınavlara gidip gelmekle meşgüldüm... bi de annem geldi bende kaldı onun için de bilgisayar başına hiç geçemedim... bugün sınavım yok evdeyim benim çıtır anneler ve güçlü anne adaylarım ne yapıyorlaar bakayım dedim...
bi de kuzum kızım bizi biraz korkuttu... en son doktor kontrolümüzde kalbimda kalsiyum çökmesi gözlemnişti doktor önemli değil dedi ama ben bir iki gün araştırdım okudum biraz korktum dokttorumu aradım adam salak salak konuşunca (bi takım şeylerden %100 emin olmak için en iyi yol amniyosentez diyo) iyice gerildi sinirlerim.. haftasonu eyüp ekici diye bir doktor var ankarada ayrıntılı ultrasonda meşhur bir doktor kendisine gittik tekrar çok şükür içimizi rahatlattı...
anlayacağınız gergin bir haftasonu ve onu takip eden bir hafta yaşıyorum... hepimizin evlatlarını Rabbim korusun kollasın... sizlerde minik kuzuma dua edin teyzeleri.. hepinizi çok seviyorum....
hepimiz seni durduk ya hatta ışılın cep no su olan var mı filan bile die düşündük
sen iyi olda önemli olan o canım..
doktorlar bazen korkutmak için ellerinden geleni yapıyorlar ya en azından içini rahatlatmışsın canım
o doktora gitmeye devam mı edeceksin ?
benm durumlar iyi yabulantım yok hala
ne zaman başlayacak bende bekliyorum
sınavlarında başarılar canım
iyiyim çok şükür canım bi yaramazlık yok amcalarım babanemm bütün giresun burada annemdeler bende 2 akşamdır anneme gidiyorum çok keyifli oluyobu akşam amcamın oğluna kız isteyecekler cumartesiide nişanımızz varr seviyorum böyle şeyleri ben ya kendi sözüm nişanım aklıma geliyor Allahım çok güzel şeylerr iş için ni yete girmişsin artıkk hayırlısıı bebeğim ne demişler Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar
neşecim nasılsın canım benim senin için bişlier içinden kopmuş iş konusunda bununda tamiratı zordur kendine dikkat et hiç bişey sağlığından önemli değil ya tatilden sonra işe dömeme kararına katılıyorum senin içinde hayırlısı olsun talım inş ozamana kadar bebişte
gelir sende bize zuhal gibi yazarsın sonra yürüyüşe gidiyorum yok çarşıdan sebze alcam taze taze filan yani
hehhee :)) gittim geldim bile , ama benim alışveriş listesi baya bi kabarmış baktım taşıyamıyorum artık kendime 2012 model bi araba aldım :)) pazar arabası yani , ne büyük rahatlıkmış yaaa nie önce almadımki die düşündüm , merdivende çıkıyotin tin tin geldim asıla asıla
düşüncesi bile şimdiden iyi geliyo dimieşinle konuştunuzmu? o ne düşünüyo ?
hukukta okuyorum ya neşecim vizeler başladı :):)
haklısınız haber verebilirdim ama benim moral bozukluğu annemin hastalığı bi ders çalışma gerginliği dış dünyaya kapanıverdim :):) çok şükür iyiyiz çok şükür sizlerde iyisiniz :):):)
hukukta okuyorum ya neşecim vizeler başladı :):)
haklısınız haber verebilirdim ama benim moral bozukluğu annemin hastalığı bi ders çalışma gerginliği dış dünyaya kapanıverdim :):) çok şükür iyiyiz çok şükür sizlerde iyisiniz :):):)
üst üste gelmiş cnm. neyse geçmiş olsun tekrarçok şükür iyisiniz.
devam zorunluluğun yok sanırım. ne güzel valla çok azimli ve çalışkansın
ışılcım iyi olmana olmanıza sevindim ama bir daha böyle habersiz bırakma biz kızını almaya gelcez dedik iyiyiz erkekiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?