milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın canımmm sende olmasan öksüz kalıcak zati topikkçik

hadi çabucak git gel tazecik sebzeleri al bebişine sonra da bize vakit ayırrr müge filan bilmem ben

hehhee :)) gittim geldim bile , ama benim alışveriş listesi baya bi kabarmış baktım taşıyamıyorum artık kendime 2012 model bi araba aldım :)) pazar arabası yani , ne büyük rahatlıkmış yaaa nie önce almadımki die düşündüm , merdivende çıkıyo tin tin tin geldim asıla asıla

gözdenin konusu ne yaa anlayamadım ben ?
bende durumlar iyi çok şükür maşallah
bulantım ağrım filan hiçbişi yok
sadece halsizlik ve uykusuzluk var sürekli

dur şekerim öööle bulantım filan yok deme 7 den 8 den sonra başlıyo bende öle derken içtiğim suyu bile çıkardım bigün ama 1 gün sürdü sadece , ayyy kıyamam yaaa sen iyice zayıflarsın inşallah olmasın bulantın hiç canım

yokcanım nie yanlış anliyim , ben buradaki herkesin samimiyetini biliyorum hem ayrıca hepinizin zamanı gelicek teker teker , o zaman bendende keyifli olursunuz inşallah

ohhh cümbüş var desene çok severimmm , benimde akrabalar teyzelerim gelicek haftasonu Ispartadan annemde toplanırız artık , yemeler , içmeler , gezmeler çok keyifli oluyo :118::118: helede minişler var 3 yaşına girdiler biri kuzenimin biri teyzemin , en çokta onları bekliyom 4 gözle

Günaydın kızlar....

ne enerjisi cnm bu sabah çok kötüyüm ben ellerim ayaklarım bacaklarım titriyor.halsizlik ne kelime. sürekli yatmak istiyorum.

dünde ben öyleydim canım yaa bugün iyiyim ama , izinde vermiyorlarmı canım yaaa çalışılmazki öyle çok zor , Allah yardımcın olsun

Canımcım olsun ama o kadar neşede soğumuş zaten hakkı var artık dinlenmeye , hem bebiş doğunca evden çıkamicaz , uykusuzluk yorgunluk bizi bekler şimdiden azcık keyif yapmak lazım dimi ?

kızlar merhaba uzun zamandır yoktum hepinizi seviyorum beni merak etmişssiniz merakta bıraktığım için kusura bakmayın canlar....

sınavlarım başlamıştı bu hafta rapor aldım evde ders çalışmakla sınavlara gidip gelmekle meşgüldüm... bi de annem geldi bende kaldı onun için de bilgisayar başına hiç geçemedim... bugün sınavım yok evdeyim benim çıtır anneler ve güçlü anne adaylarım ne yapıyorlaar bakayım dedim...

bi de kuzum kızım bizi biraz korkuttu... en son doktor kontrolümüzde kalbimda kalsiyum çökmesi gözlemnişti doktor önemli değil dedi ama ben bir iki gün araştırdım okudum biraz korktum dokttorumu aradım adam salak salak konuşunca (bi takım şeylerden %100 emin olmak için en iyi yol amniyosentez diyo) iyice gerildi sinirlerim.. haftasonu eyüp ekici diye bir doktor var ankarada ayrıntılı ultrasonda meşhur bir doktor kendisine gittik tekrar çok şükür içimizi rahatlattı...

anlayacağınız gergin bir haftasonu ve onu takip eden bir hafta yaşıyorum... hepimizin evlatlarını Rabbim korusun kollasın... sizlerde minik kuzuma dua edin teyzeleri.. hepinizi çok seviyorum....

ben şimdi borçlar kanunu çalışmaya döneyim...

dipnot:ikili testlerden üçlü testlerden ne haber hamiş kızlar :):)
nülüş hala bulanmamaya devam mı??
zuzu alışveriş çılgınlığı başladı mı??
ayça cinsiyetini öğrendin mi??
siboş göbeğin ne kadar oldu bakalım?? ikilin nasıl çıktı??
neşe işte durumlar nasıl?? gerginlik devam mı??
melekim sende duurumlar nasıl canım??
özlem sen ne alemdesin canım benim??
havva haalaa gecelerin kadını modunda mısın??
hafize zayıflamaya devam mı??
selcen bebiş büyüyor mu annesi??

hepinizi öpüyorum canlar...Allaha emanet olun.....

cnm yaaa meraktan öldük resmen. Ama çok şükür ki iyiymişsiniz...
benim haftaya kontrolüm var üçlü için. haftaya öğreneceğim Allah izin verirse.
Başarılar diliyorum.Umarım herşey gönlüne göre olur.Dualarım seninle ve bebişinle
çokkk öpüyorum

canım benim çok teşekkür ederim... :):) Allah razı olsun benimde dualarım sizlerle ve bebişlerinizle....

hepimiz seni durduk ya hatta ışılın cep no su olan var mı filan bile die düşündük
sen iyi olda önemli olan o canım..
doktorlar bazen korkutmak için ellerinden geleni yapıyorlar ya en azından içini rahatlatmışsın canım
o doktora gitmeye devam mı edeceksin ?
benm durumlar iyi ya bulantım yok hala
ne zaman başlayacak bende bekliyorum
sınavlarında başarılar canım

saol camım benim... valla o doktora gitme konusunda tereddütlerim oluştu.. bakalım bu ayda gideyim de ondan sonra aklımda bir doktor var zaten ilk başta da ikisi arasında kalmıştım ona doğru yönelebilirim :):):)

ya bulanmasın işte ne güzel taze seni :):) keyfiniçıkarr ohhhh :):)

öpüyorum seni çokça...

ohh kadınlar matinesi cümbüş oynaş çok severim bende aile toplanmalarını ne güzel kafanı dağıtmışsın

söz nişan düğün olaylarından hazetmem hiç açıkçası kendiminkiler hariç başkalarına gitmekten keyif almadım almam

ahhhh iple çekiyorum o günleri çok yorulduğumu hissediyorum bikaç ay dinlenmeye gerçekten ihtiyacım var özlemcim

araban hayırlı olsun güle güle kullan

düşüncesi bile şimdiden iyi geliyo dimi eşinle konuştunuzmu? o ne düşünüyo ?

eşim devam etmemi istemiyo hemen ayrıl diyo sürekli üzgün sıkıntılı stresli ve gerginim çünkü ama benim yıllık izinlerimi içerde bırakmaya niyetim yok ayrıca insan gibi konuşucam yerime birisi alınsın yetiştireyim öyle gideyim iyi kötü 4 yılım bitti burda yüzüstü bırakmak istemem insan insana her daim lazım kimsenin ahını alamam

ne sınavı kız bu aklımız çıktı ayol iki dakka girip ben iyiyim deseydin ışılım yaaa

neyseki iyisin bebişim de iyi şükürler olsun

hukukta okuyorum ya neşecim vizeler başladı :):)

haklısınız haber verebilirdim ama benim moral bozukluğu annemin hastalığı bi ders çalışma gerginliği dış dünyaya kapanıverdim :):) çok şükür iyiyiz çok şükür sizlerde iyisiniz :):):)

allaha şükür iyiyiz canım yok bi yaramazlık neyseki rahatladık yaa yoksa 155 e haber uçurcaktık biraz daha ses çıkmasaydı senden

üst üste gelmiş cnm. neyse geçmiş olsun tekrar çok şükür iyisiniz.

devam zorunluluğun yok sanırım. ne güzel valla çok azimli ve çalışkansın

ışılcım iyi olmana olmanıza sevindim ama bir daha böyle habersiz bırakma biz kızını almaya gelcez dedik iyiyiz erkekiz :)

ışılcım iyi olmana olmanıza sevindim ama bir daha böyle habersiz bırakma biz kızını almaya gelcez dedik iyiyiz erkekiz :)

ayyyy inanmıyorummmm senin minik adamın mı geliyooooo :):):) canım benim gözün aydın olsun.. sağlıkla sıhhatle gelsin erkekimiz inşallahhh :):) Rabbime yakışır ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah....

ee du bakalım benim kıza başka talip çıkacakmı??? bin kişi ister bi kişi alır bi kızı demiş atalarımız :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…