milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ahh canım yaa büyük geçmiş olsun , nasıl güvenicez bu doktorlara bilemiyorum neyseki iyiyymiş ela bebek ama hamiş hamiş sınavmı olur yaaa ? stress yaparsın bizde durumlar iyi canım , pazar günü ikili sonucunu almaya gidicem , kendine dikkat et ama bizide unutma

hayırlı haberler alırsın inşallah kuzundan annesi :):):)
unutur muyum canım benim hep aklımdasınız :):):)

canlar ben kaçıyorum ders çalışayım biraz... pazartesine kadar uğrayamam sanırım beni merak etmeyin pazartesi sabahı erkenden görüşmek üzere.. hepinizi çok seviyorum..... şimdiden hayırlı cumalar ce güzel bir haftasonu sizin olsun :):):)

kızlar topiğin sayfasında nanomatik reklamı varya , deneyen varmı acaba? Ben merak ediyorum açıkçası deterjanlar kimyasal malesef ben nefret ediyorum evdede sirke , karbonat limon kullanıyorum temizlikte mecbur kalmadıkça kullanmıyorum deterjan ve çamaşır suyu

Allah zihin açıklığı versin denir dimi sen yinede stress yapmamaya çalış canım , olduğu kadar olsun

hiç kullanmadım kullanan da görmedim saçma bişey geliyo bana o yaa

kolay gelsin canım allah zihin açıklığı versin bütün derslerini geçersin inşallah öpüyorum seni ve eloşu

zuzumm ne zamandır söyliceym arada kaynıyo hep avatar resmin çok tatlı ama şu tickerdaki kovboy cizmeleri neyin nesi yaff

canım bende durumlar bildiğin gibi bi değişiklikk yok ama senin iyi olmana çok sevindim çok merak ettiikk girmeyince bebişte iyiymiş çok şükür kendine çok iyi bakk bizleride habersiz bırakma sınavlarındada başarılarrr canım Rabbim zihin açıklığı versin

zuzumm ne zamandır söyliceym arada kaynıyo hep avatar resmin çok tatlı ama şu tickerdaki kovboy cizmeleri neyin nesi yaff

üniversitede geliştirilmiş , klorunu filan ayrıştırıyomuş suyun daha fazla oksijen açığa çıkarıp onla temizliyomuş diolar bilmem ne kadar doğru :44: çizmelerde ilerliyoruz 40 a doğru demek canım :)) değişik olsun dedim ama fazlada seçenek yokki

offf gene bi halsizlik çöktü öğleden sonra , temizlikte lazım ama işler gözümde büyüyo yaaa Allahtan benim robot süpürgem varda onu ayarladım süpürmeye başlar birazdan , bu arada belki haberi olmayanlar vardır , benden duymuş olun çünkü bende kullanmıyordum ama hamişlikte çok işime yaradı son günlerde bide bebek olunca çok işime yaricak sanırım :119: hazır çalışırken alın kızlar birer tane

o ne kız??:44::44:neymiş ne kadarmış anlat hele

kızlaaar bugün benm doğum günüm

sevdiklerinle beraber nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara cnm

o ne kız??:44::44:neymiş ne kadarmış anlat hele

sevdiklerinle beraber nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara cnm

Robot süpürge canım , akıllı bişey , ilk açtığında evin haritasını çıkarıyo, sonra süpürmeye başlıyo , biçok ayarı var tabii otomatik kullanırsan kendi şarjı bitince gidip şarj oluyo , sonra kaldığı yerden süpürmeye devam ediyo , içeri dönen fırçaları var onlarla itiyo pislikleri altındanda çeke çeke gidiyo işte , gezeee gezeee bütün evi süpürüyo , sonra bende haznesini boşaltıp suya tutuyorum , kurutup takıyorum bitti gitti , markası Samsung , fiyatı bilmiyorum canım çünkü benim eşyalar hepsi samsungtan alındı onuda beraber almıştık ,ismi navibot bu arada ,videolarını filan izlersen daha iyi fikir sahibi olursun samsung navibot die arat

Ben buldum bi tane bak izle sonuna kadar , bütün özelliklerini gösteriyo videoda :103:

[ENG] Samsung NaviBot 1/2 | Robot Vacuum Cleaner - YouTube

töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…