devam zorunluluğu yok canım o konuda rahatım ama ders çalışması mahvediyor insanı belli bir yaştan sonra :):):)
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum hepinizi seviyorum beni merak etmişssiniz merakta bıraktığım için kusura bakmayın canlar....
sınavlarım başlamıştı bu hafta rapor aldım evde ders çalışmakla sınavlara gidip gelmekle meşgüldüm... bi de annem geldi bende kaldı onun için de bilgisayar başına hiç geçemedim... bugün sınavım yok evdeyim benim çıtır anneler ve güçlü anne adaylarım ne yapıyorlaar bakayım dedim...
bi de kuzum kızım bizi biraz korkuttu... en son doktor kontrolümüzde kalbimda kalsiyum çökmesi gözlemnişti doktor önemli değil dedi ama ben bir iki gün araştırdım okudum biraz korktum dokttorumu aradım adam salak salak konuşunca (bi takım şeylerden %100 emin olmak için en iyi yol amniyosentez diyo) iyice gerildi sinirlerim.. haftasonu eyüp ekici diye bir doktor var ankarada ayrıntılı ultrasonda meşhur bir doktor kendisine gittik tekrar çok şükür içimizi rahatlattı...
anlayacağınız gergin bir haftasonu ve onu takip eden bir hafta yaşıyorum... hepimizin evlatlarını Rabbim korusun kollasın... sizlerde minik kuzuma dua edin teyzeleri.. hepinizi çok seviyorum....
ben şimdi borçlar kanunu çalışmaya döneyim...
dipnot:ikili testlerden üçlü testlerden ne haber hamiş kızlar :):)
nülüş hala bulanmamaya devam mı??
zuzu alışveriş çılgınlığı başladı mı??
ayça cinsiyetini öğrendin mi??
siboş göbeğin ne kadar oldu bakalım?? ikilin nasıl çıktı??
neşe işte durumlar nasıl?? gerginlik devam mı??
melekim sende duurumlar nasıl canım??
özlem sen ne alemdesin canım benim??
havva haalaa gecelerin kadını modunda mısın??
hafize zayıflamaya devam mı??
selcen bebiş büyüyor mu annesi??
hepinizi öpüyorum canlar...Allaha emanet olun.....
olsun ya istedikten sonra başarırsın zaten
kaçıncı sınıftasın sen
ahh canım yaa büyük geçmiş olsun , nasıl güvenicez bu doktorlara bilemiyorumneyseki iyiyymiş ela bebek ama hamiş hamiş sınavmı olur yaaa ? stress yaparsın bizde durumlar iyi canım , pazar günü ikili sonucunu almaya gidicem , kendine dikkat et ama bizide unutma
canlar ben kaçıyorum ders çalışayım biraz... pazartesine kadar uğrayamam sanırım beni merak etmeyin pazartesi sabahı erkenden görüşmek üzere.. hepinizi çok seviyorum..... şimdiden hayırlı cumalar ce güzel bir haftasonu sizin olsun :):):)
kızlar topiğin sayfasında nanomatik reklamı varya , deneyen varmı acaba? Ben merak ediyorum açıkçası deterjanlar kimyasal malesef ben nefret ediyorum evdede sirke , karbonat limon kullanıyorum temizlikte mecbur kalmadıkça kullanmıyorum deterjan ve çamaşır suyu
canlar ben kaçıyorum ders çalışayım biraz... pazartesine kadar uğrayamam sanırım beni merak etmeyin pazartesi sabahı erkenden görüşmek üzere.. hepinizi çok seviyorum..... şimdiden hayırlı cumalar ce güzel bir haftasonu sizin olsun :):):)
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum hepinizi seviyorum beni merak etmişssiniz merakta bıraktığım için kusura bakmayın canlar....
sınavlarım başlamıştı bu hafta rapor aldım evde ders çalışmakla sınavlara gidip gelmekle meşgüldüm... bi de annem geldi bende kaldı onun için de bilgisayar başına hiç geçemedim... bugün sınavım yok evdeyim benim çıtır anneler ve güçlü anne adaylarım ne yapıyorlaar bakayım dedim...
bi de kuzum kızım bizi biraz korkuttu... en son doktor kontrolümüzde kalbimda kalsiyum çökmesi gözlemnişti doktor önemli değil dedi ama ben bir iki gün araştırdım okudum biraz korktum dokttorumu aradım adam salak salak konuşunca (bi takım şeylerden %100 emin olmak için en iyi yol amniyosentez diyo) iyice gerildi sinirlerim.. haftasonu eyüp ekici diye bir doktor var ankarada ayrıntılı ultrasonda meşhur bir doktor kendisine gittik tekrar çok şükür içimizi rahatlattı...
anlayacağınız gergin bir haftasonu ve onu takip eden bir hafta yaşıyorum... hepimizin evlatlarını Rabbim korusun kollasın... sizlerde minik kuzuma dua edin teyzeleri.. hepinizi çok seviyorum....
ben şimdi borçlar kanunu çalışmaya döneyim...
dipnot:ikili testlerden üçlü testlerden ne haber hamiş kızlar :):)
nülüş hala bulanmamaya devam mı??
zuzu alışveriş çılgınlığı başladı mı??
ayça cinsiyetini öğrendin mi??
siboş göbeğin ne kadar oldu bakalım?? ikilin nasıl çıktı??
neşe işte durumlar nasıl?? gerginlik devam mı??
melekim sende duurumlar nasıl canım??
özlem sen ne alemdesin canım benim??
havva haalaa gecelerin kadını modunda mısın??
hafize zayıflamaya devam mı??
selcen bebiş büyüyor mu annesi??
hepinizi öpüyorum canlar...Allaha emanet olun.....
zuzumm ne zamandır söyliceym arada kaynıyo hep avatar resmin çok tatlı ama şu tickerdaki kovboy cizmeleri neyin nesi yaff
kızlaaar bugün benm doğum günüm
Mutlu yıllar canım , yeni yaşında bebeğinle beraber çok mutlu olursunuz inşallahkaç doğumlusun?
offf gene bi halsizlik çöktü öğleden sonra , temizlikte lazım ama işler gözümde büyüyo yaaaAllahtan benim robot süpürgem varda onu ayarladım süpürmeye başlar birazdan , bu arada belki haberi olmayanlar vardır , benden duymuş olun çünkü bende kullanmıyordum ama hamişlikte çok işime yaradı son günlerde bide bebek olunca çok işime yaricak sanırım :119: hazır çalışırken alın kızlar birer tane
o ne kız??:44::44:neymiş ne kadarmış anlat hele
sevdiklerinle beraber nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara cnm
o ne kız??:44::44:neymiş ne kadarmış anlat hele
sevdiklerinle beraber nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara cnm
Robot süpürge canım , akıllı bişey , ilk açtığında evin haritasını çıkarıyo, sonra süpürmeye başlıyo , biçok ayarı var tabii otomatik kullanırsan kendi şarjı bitince gidip şarj oluyo , sonra kaldığı yerden süpürmeye devam ediyo , içeri dönen fırçaları var onlarla itiyo pislikleri altındanda çeke çeke gidiyo işte , gezeee gezeee bütün evi süpürüyo , sonra bende haznesini boşaltıp suya tutuyorum , kurutup takıyorum bitti gitti , markası Samsung , fiyatı bilmiyorum canım çünkü benim eşyalar hepsi samsungtan alındı onuda beraber almıştık ,ismi navibot bu arada ,videolarını filan izlersen daha iyi fikir sahibi olursun samsung navibot die arat
Ben buldum bi tane bak izle sonuna kadar , bütün özelliklerini gösteriyo videoda :103:
[ENG] Samsung NaviBot 1/2 | Robot Vacuum Cleaner - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?