milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlarrrrr günaydın bu arada açılışıı ben yapıyorumm cumanız mübarek olsun .

senin doğum gününde kutlu olsun canım

kızlar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun neşecim nice yılllara nilüş kız dün öğlenden sonra yoktum şimdi geçmşi okudumda seninde dünmüş doğum günün kutlu olsun bebeşinle sağlıklı sıhatli uzun ve güzel yııların olsun tabi kocişinlede yani onuda ekleyeyim
allah kocişlere sağlık versin hep başımızda olsun onlar bizim baş tacımız dimi kızçeler

senin doğum gününde kutlu olsun canım

saol canımcım artık haz vermiyo doğumgünleri yaşlanıyoruz galiba:44:

tşk ederim özlemcim amin allah sevdiklerimize sağlık sıhat versin canım hepsi başımızın tacı hayat onlarla güzel

kızlar günaydın doğum günleriniz kutlu olsun mutlu olun inşallah

saol siboşş güzel dileklerin için tşkrler

merhaba kızlar....

neşeciğim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllara eşinle, çocuklarınla, sevdiklerinle beraber inşallah

abboooooooooooooov nelerr çıkmışş bu ne ilginç bişey böyle zuzucum senin sırtın yere gelmez

napcaz tatlım teknoloji yapmış biz hanımlar için bizde kullancez Allahım nazarlardan saklasında eşim saolsun hiçbi istediğime hayır demez ( yengeç burcu bu arada ) evli olmayaydınız yengeç varsa kaçırmayın derdim

kızlarrrrr günaydın bu arada açılışıı ben yapıyorumm cumanız mübarek olsun .

ben anca geldim tatlım yaa yatıyorum sabahtan beri , dünkü kırgınlığın sebebi anlaşıldı , ben şifayı kapmıştımya geçenlerde iyileştim die limon çiçeği koparmıştım yürüyüş yaparken ama bi gör nasıl mis kokuyo bide getirdim ava koydum vazoya kokladım durdum , unuttum gitti polenleri 2 gün sonrada aynı oldum işte yine fenayım , yatıyorum dün akşamdan beri

normal süpürge gibi baya güzel süpürüyomu ya çok ilginç küçücük bi alete benziyo sankii :26: benim kide akrep

zuzucum bence biz nazar deydirdik sana sabahın köründe kalkıp o pazar senin bu pazar benim gezersen bizimde aklımız kalırr :101:

Son düzenleme:
neşecimm nice mutlu senelere sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte girmen dileğiyle canım benim :81: Aşkla yaşlanın emii ben diyetteyim benim yerimede kocaman bir dilim pasta ye olurmu

Son düzenleme:

süpürüyo canım , zaten 3 saat kadar gidiyo şarjı , ben max ayarına ayarlıyorum bütün evi şarjı bitene kadar geziyo , çekiş gücüde tabiki normal süpürgeler kadar değil ama içeri dönen fırçaları pislikleri içine ittiği için iyi temizliyo sanırım , nazar konusuna gelince haklısın sanırım eşimde öle dedi , durmuyoki işte ağzım :18: daha bişey söylemicem gerçekten nazar değiyo sanırım , bi arkadaşımda var bana onunda çok nazarı değiyo mesela iyi kızdır ama çekemiyomu içten içten anlamadım, o yüzden onunla hamiş olduğumdan beri görüşmüyorum nazarı filan değer die , ben çok inanırım çünkü ama şunuda söylemeden geçemicem senin nazarın filan değmez , senin kalbinin temizliği burdan bile belli oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…