Ben buldum bi tane bak izle sonuna kadar , bütün özelliklerini gösteriyo videoda :103:
[ENG] Samsung NaviBot 1/2 | Robot Vacuum Cleaner - YouTube
kızlarrrrr günaydın bu arada açılışıı ben yapıyorummcumanız mübarek olsun .
günaydın canım
herkese hayırlı cumalar
cumaları çok seviyorum
günaydın canım
herkese hayırlı cumalar
cumaları çok seviyorum
seversin tabi köftee sen cumartesi çalışmıyodun dimi :101:
günaydın hayırlı cumalar melekçim
günaydın nülüş geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım hayırlı cumalar
saol canım teşekkürler
bugünde senn doğum günün herhalde demi yanlış hatırlamıyosam ?
evet canım benimki de bugün doğru hatırlıyosun :)
senin doğum gününde kutlu olsun canım
senin doğum gününde kutlu olsun canım
kızlar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun neşecim nice yılllara nilüş kız dün öğlenden sonra yoktum şimdi geçmşi okudumda seninde dünmüş doğum günün kutlu olsun bebeşinle sağlıklı sıhatli uzun ve güzel yııların olsun tabi kocişinlede yani onuda ekleyeyim
allah kocişlere sağlık versin hep başımızda olsun onlar bizim baş tacımız dimi kızçeler
kızlar günaydın doğum günleriniz kutlu olsun mutlu olun inşallah
abboooooooooooooov nelerr çıkmışşbu ne ilginç bişey böyle zuzucum senin sırtın yere gelmez
evet canım benimki de bugün doğru hatırlıyosun :)
napcaz tatlım teknoloji yapmış biz hanımlar için bizde kullancezAllahım nazarlardan saklasında eşim saolsun hiçbi istediğime hayır demez ( yengeç burcu bu arada ) evli olmayaydınız yengeç varsa kaçırmayın derdim
ben anca geldim tatlım yaa yatıyorum sabahtan beri , dünkü kırgınlığın sebebi anlaşıldı , ben şifayı kapmıştımya geçenlerde iyileştim die limon çiçeği koparmıştım yürüyüş yaparken ama bi gör nasıl mis kokuyo bide getirdim ava koydum vazoya kokladım durdum , unuttum gitti polenleri2 gün sonrada aynı oldum işte yine fenayım , yatıyorum dün akşamdan beri
normal süpürge gibi baya güzel süpürüyomu ya çok ilginç küçücük bi alete benziyo sankii :26: benim kide akrep
zuzucum bence biz nazar deydirdik sana sabahın köründe kalkıp o pazar senin bu pazar benim gezersen bizimde aklımız kalırr :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?