milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bugün kimsecikler girmiyor

evett bende giremedim bi kaç saat dedim neler kaçırdım bi baktım kimseler yokk

ahh kıyamamm bütün hamişlerimize herzaman diyorum 41 kere maşallah Rabbim hepinizi nazardan kem gözden korusun

bu arada benim mesaiii biterrrrr herkese hayırlıı akşamlarr görüşmek üzere

görüşürüz tatlım , iyi haftasonları

canım yaa tatlım işten emekli olup ankaraya annemin yanına geldim. evime gidince daha sık gelirim merak etme. burda net yok o yüzden gelemiyorum. hamişlik güzel tatlım pek bi belirtisi yoktu ama bi kaçg ündür midem ayakta devamlı ama olsun buda cilveleri tabii. inşallah tez zmanda Rabbim sana da nasib eder cnm benimmm
Rica ederim canım topikçe çok sevindik biz :119::119::119: artık darısı bizim fıstıklara inşallah
canım yaaaaa çok sağol diğer fıstıklara dua edelim bol bol

AMİİN YAVRU KUŞUMM ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH

:13::13::13::13::13::13:

günaydıınnnnnnn.... hafta sonu acılışıda bnden olsun bakalım...

yada elveda mı demeliyim bugün son günüm izne çıkıyorum kendinize iyi bakın inşallah güzel haberlerle gelirim kendime ayna gurubundan gittigin yagmurla gel parçasını armagan ediyorum

oh yan gell yatt keyfine bak kuzumm hamileliğin tadınıı çıkarr az beklemedin bunun içinn amin canımm benimm inşallah darısı benim ve benim gibi bekleyen herkesin başına olsun kendine dikkat ett evine döndüğün zaman ayrıntılıı olarak alırız artıkk iyi haberleriniii

günaydıınnnnnnn.... hafta sonu acılışıda bnden olsun bakalım...

günaydınn hafizecimm nasılsınn bakalımm

yada elveda mı demeliyim bugün son günüm izne çıkıyorum kendinize iyi bakın inşallah güzel haberlerle gelirim kendime ayna gurubundan gittigin yagmurla gel parçasını armagan ediyorum

canım benim sanada günaydın iyi tatiller bigüzell eğlenn bolbol dinlen tadınıı çıkarr bomba gibi gerii dönn .. ha bu arada çalışmalarada hızz ver hazır stressiz ortamdan uzaklaşmışken

herkese günaydınn kızlarr sabah sabahh nelerle uğraştımm bi indim parka arabanın lastiği inmiş çivi girmiş içine nerden girdiyse farkında değilim hiç

sabah sabah gittim lastiği çıkardılar tam hava vericekler elektrikler gitti :18: insan bu kadar şanssız olabilirmii ya neyse geçici bi çözüm buldular zor zahmet geldim işe çok şükürr burada gene yağmurluu karanlık bi hava var sabahh sabahta bi sürü koşuşturma içine girince bi halsizlikk çöktü

hasta olma sırası bana geldi sanırım yaa
gece baya bi nefes alma problemi yaşadım
şimdide gözlerim yaşarıyo hapşuruyorum başım ağrımaya başladı
nasıl iyileşicem acaba

günaydın canlar... güzel bir hafta bizim olsun :):)

Merhaba canım , bitirdin geldin sınavları , iyi geçmiştir umarım ela bebek nasıl ? bende 14 . haftaya girdim , dün ikilinin sonucu için gittim doktor çok iyi dedi , 3 lü için 4 hafta sonra gel dedi ama ultrasona almadı , 10 gün önce ense ölçerkende erkendi die sormadım , şimdi 4 hafta dahamı beklicez cinsiyeti için ( offf duramamki meraktan çatlarım

sevindim canım senn için ne güzel sorunsuz çıkmış sonucun ama keşke baksaymış cinsiyetine belki belli olurdu

hasta olma sırası bana geldi sanırım yaa
gece baya bi nefes alma problemi yaşadım
şimdide gözlerim yaşarıyo hapşuruyorum başım ağrımaya başladı
nasıl iyileşicem acaba

Bilsem kendim iyileşicem önce canım :)) benim 2. kez hemde hala iyileşemedim

sevindim canım senn için ne güzel sorunsuz çıkmış sonucun ama keşke baksaymış cinsiyetine belki belli olurdu

sonuçlara bakmak içindi randevu o yüzden canım , birde çok kalabalıktı pazar pazar kocişini alan gelmiş :)) neyse bakıcam artık bi belki daha erken giderim belkide arada bi kez daha giderim artık kociş çok merak ediyo

o yüzden bakmamış yani hımmm
gidersin bi daha artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…