bugün kimsecikler girmiyor
süpürüyo canım , zaten 3 saat kadar gidiyo şarjı , ben max ayarına ayarlıyorum bütün evi şarjı bitene kadar geziyo , çekiş gücüde tabiki normal süpürgeler kadar değil ama içeri dönen fırçaları pislikleri içine ittiği için iyi temizliyo sanırım , nazar konusuna gelince haklısın sanırım eşimde öle dedi , durmuyoki işte ağzım :18: daha bişey söylemicem gerçekten nazar değiyo sanırım , bi arkadaşımda var bana onunda çok nazarı değiyo mesela iyi kızdır ama çekemiyomu içten içten anlamadım, o yüzden onunla hamiş olduğumdan beri görüşmüyorum nazarı filan değer die , ben çok inanırım çünküama şunuda söylemeden geçemicem senin nazarın filan değmez , senin kalbinin temizliği burdan bile belli oluyor canım
evett bende giremedim bi kaç saat dedim neler kaçırdım bi baktım kimseler yokk
ahh kıyamamm bütün hamişlerimize herzaman diyorum 41 kere maşallah Rabbim hepinizi nazardan kem gözden korusun
bu arada benim mesaiii biterrrrr herkese hayırlıı akşamlarr görüşmek üzere
canım yaa tatlım işten emekli olup ankaraya annemin yanına geldim. evime gidince daha sık gelirim merak etme. burda net yok o yüzden gelemiyorum. hamişlik güzel tatlım pek bi belirtisi yoktu ama bi kaçg ündür midem ayakta devamlıbende öbür topiğe girdim bi baktım çıkmışsın nasıl üzüldüm anlatamam sevindim burada olmana nasıll gidiyor hamilelikk bakalım varmı bi sıkıntı bide sen çalışmıyosunn dimii kendine çok çok iiyi bakk daha sıkk gell bide yahuuu(
canım yaaaaa çok sağol diğer fıstıklara dua edelim bol bolRica ederim canım topikçe çok sevindik biz :119::119::119: artık darısı bizim fıstıklara inşallah
AMİİN YAVRU KUŞUMM ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH
canım yaa tatlım işten emekli olup ankaraya annemin yanına geldim. evime gidince daha sık gelirim merak etme. burda net yok o yüzden gelemiyorum. hamişlik güzel tatlım pek bi belirtisi yoktu ama bi kaçg ündür midem ayakta devamlıama olsun buda cilveleri tabii. inşallah tez zmanda Rabbim sana da nasib eder cnm benimmm
günaydıınnnnnnn.... hafta sonu acılışıda bnden olsun bakalım...
yada elveda mı demeliyim bugün son günüm izne çıkıyorum kendinize iyi bakın inşallah güzel haberlerle gelirim kendime ayna gurubundan gittigin yagmurla gel parçasını armagan ediyorum
oh yan gell yatt keyfine bak kuzumm hamileliğin tadınıı çıkarr az beklemedin bunun içinnamin canımm benimm inşallah darısı benim ve benim gibi bekleyen herkesin başına olsun kendine dikkat ett evine döndüğün zaman ayrıntılıı olarak alırız artıkk iyi haberleriniii
canım benim sanada günaydın iyi tatiller bigüzell eğlenn bolbol dinlen tadınıı çıkarr bomba gibi gerii dönn ..ha bu arada çalışmalarada hızz ver hazır stressiz ortamdan uzaklaşmışken
tamam melekcim kendinize çooook iyi bakın canım sizleri çoook seviyorum beni unutmayın
yada elveda mı demeliyim bugün son günüm izne çıkıyorum kendinize iyi bakın inşallah güzel haberlerle gelirim kendime ayna gurubundan gittigin yagmurla gel parçasını armagan ediyorum
günaydın canlar... güzel bir hafta bizim olsun :):)
günaydın ışılcım nasılsın günaydın kızçeler
günaydın canlar... güzel bir hafta bizim olsun :):)
Merhaba canım , bitirdin geldin sınavları , iyi geçmiştir umarımela bebek nasıl ? bende 14 . haftaya girdim , dün ikilinin sonucu için gittim doktor çok iyi dedi , 3 lü için 4 hafta sonra gel dedi ama ultrasona almadı , 10 gün önce ense ölçerkende erkendi die sormadım , şimdi 4 hafta dahamı beklicez cinsiyeti için ( offf duramamki meraktan çatlarım
hasta olma sırası bana geldi sanırım yaa
gece baya bi nefes alma problemi yaşadım
şimdide gözlerim yaşarıyo hapşuruyorum başım ağrımaya başladı
nasıl iyileşicem acaba
sevindim canım senn için ne güzel sorunsuz çıkmış sonucun ama keşke baksaymış cinsiyetine belki belli olurdu
sonuçlara bakmak içindi randevu o yüzden canım , birde çok kalabalıktı pazar pazar kocişini alan gelmiş :)) neyse bakıcam artık bi belki daha erken giderim belkide arada bi kez daha giderim artık kociş çok merak ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?