- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Merhaba canım , bitirdin geldin sınavları , iyi geçmiştir umarımela bebek nasıl ? bende 14 . haftaya girdim , dün ikilinin sonucu için gittim doktor çok iyi dedi , 3 lü için 4 hafta sonra gel dedi ama ultrasona almadı , 10 gün önce ense ölçerkende erkendi die sormadım , şimdi 4 hafta dahamı beklicez cinsiyeti için ( offf duramamki meraktan çatlarım
Merhaba canım , bitirdin geldin sınavları , iyi geçmiştir umarımela bebek nasıl ? bende 14 . haftaya girdim , dün ikilinin sonucu için gittim doktor çok iyi dedi , 3 lü için 4 hafta sonra gel dedi ama ultrasona almadı , 10 gün önce ense ölçerkende erkendi die sormadım , şimdi 4 hafta dahamı beklicez cinsiyeti için ( offf duramamki meraktan çatlarım
saol canım benim hallettim geldim sınavları..senin ikili testin iyi çıkmasına çok sevindim gözümüz aydın olsun darısı üçlünün başına diyelim :):):)
Saol canım 3 lü için en uygun zaman ne zaman acaba? birde seni bekliyodum bunları sormak için :)) sen neler yaptırmıştın sırasıyla?
ben ikili üçlü yaptırdım canım sanırım üçlüyü 16. Haftada yaptırmıştım. Ondan sonra da ayrıntılı ultrason yaptırdım bu haftada şeker taraması yaptıracağım allahın izni ile. Sonrada birşey kalmadı sanırım :):)
ayyyy ben yarıyı geçtim valla kızlar darısı inşallah sizlerin başına sağlıkla sıhhatle :):)
yarıyı geçtin de kilo milo yok olmaz öyle şey
kilo olarak toplamda 2,5kilo almışım canım benim... Esas bu haftalardan sonra başlıyormuş kilo alımları :):) hele bir arkadaşım son ayında tam 7 kilo almış ve inanamadım ben :):):)
göbeğim çıktı ama artık akşama foto çekip koyayım da sizde görün bakalım :):)
senin kilo durumun ne alemde?? Sende de yok sanırsam galiba :):)
ben tartıda 1 kilo aldım görünüyor ama görünüş olarak 5-6 kiloalmış gibiyim. şekil a:1-Eki Görüntüle 391883
sende kilo mu var şekerim :)):) sen zaten zayıf hamiş kalmışsın boyunda uzun sanırım :):) korkma kilodan :)
boy 1.62, 51.5 la falan da hamile kaldım. şimdi 52.5- 53 geliyorum.
ben ikili üçlü yaptırdım canım sanırım üçlüyü 16. haftada yaptırmıştım. ondan sonra da ayrıntılı ultrason yaptırdım bu haftada şeker taraması yaptıracağım Allahın izni ile. sonrada birşey kalmadı sanırım :):)
ayyyy ben yarıyı geçtim valla kızlar darısı inşallah sizlerin başına sağlıkla sıhhatle :):)
anladım canım , bi sorun gözünmezse yeterli oluyo bu dediklerin sanırım , sende cidden 3. trimester a giricen az kalmış 3/2 si gitti nerdeyse , darısı başıma inşallah
selam kızlar ne var ne yokk iyi haftalar herkese biraz gecikmeli olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?