milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

saol canım benim hallettim geldim sınavları..senin ikili testin iyi çıkmasına çok sevindim gözümüz aydın olsun darısı üçlünün başına diyelim :):):)

saol canım benim hallettim geldim sınavları..senin ikili testin iyi çıkmasına çok sevindim gözümüz aydın olsun darısı üçlünün başına diyelim :):):)

Saol canım 3 lü için en uygun zaman ne zaman acaba? birde seni bekliyodum bunları sormak için :)) sen neler yaptırmıştın sırasıyla?

Son düzenleme:
16. HAFTA 3.LÜ İÇİN CNM.YANİ BANA DOKTOR ÖYLE SÖYLEMİŞTİ. aLLAH İZİN VERİRSE ÇARŞAMBA GÜNÜ GİDECEĞİM BEN DE.ÇOK HEYECANLIYIM. CİNSİYETİNİ ÖĞRENEBİLİRİM İNŞALLAH

Saol canım 3 lü için en uygun zaman ne zaman acaba? birde seni bekliyodum bunları sormak için :)) sen neler yaptırmıştın sırasıyla?

ben ikili üçlü yaptırdım canım sanırım üçlüyü 16. haftada yaptırmıştım. ondan sonra da ayrıntılı ultrason yaptırdım bu haftada şeker taraması yaptıracağım Allahın izni ile. sonrada birşey kalmadı sanırım :):)

ayyyy ben yarıyı geçtim valla kızlar darısı inşallah sizlerin başına sağlıkla sıhhatle :):)

yarıyı geçtin de kilo milo yok olmaz öyle şey

yarıyı geçtin de kilo milo yok olmaz öyle şey

kilo olarak toplamda 2,5kilo almışım canım benim... esas bu haftalardan sonra başlıyormuş kilo alımları :):) hele bir arkadaşım son ayında tam 7 kilo almış ve inanamadım ben :):):)

göbeğim çıktı ama artık akşama foto çekip koyayım da sizde görün bakalım :):)

senin kilo durumun ne alemde?? sende de yok sanırsam galiba :):)

ben tartıda 1 kilo aldım görünüyor ama görünüş olarak 5-6 kiloalmış gibiyim. şekil a:1-

anladım canım , bi sorun gözünmezse yeterli oluyo bu dediklerin sanırım , sende cidden 3. trimester a giricen az kalmış 3/2 si gitti nerdeyse , darısı başıma inşallah

GünayyyyyyddddddddddıııııııııııNNNNNNNNNNNNNNNNN.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…