milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

amanın amanınn kendine dikkat et bolca c vitamini al kivi ye portakal suyu iç.... kendine dikkat et şekerim bu bahar havaları çok tehlikeli :)

nasıl hastalandım bende anlamadım zaten yaa
ama dedğin şeyleri yapmaya başladım inşallah toparlarım kendimi
haftasonu annemler gelicek zaten o zamana kadar iyileşmek istiyorum

nasıl hastalandım bende anlamadım zaten yaa
ama dedğin şeyleri yapmaya başladım inşallah toparlarım kendimi
haftasonu annemler gelicek zaten o zamana kadar iyileşmek istiyorum

ohh mis gibi anne çorbasını içersin turp gibi olursun :):) benim annemlerde dün bende kaldılar ay ne güzel oluyor yaaa insanın anne babasını kendi evinde ağırlaması :)

ohh mis gibi anne çorbasını içersin turp gibi olursun :):) benim annemlerde dün bende kaldılar ay ne güzel oluyor yaaa insanın anne babasını kendi evinde ağırlaması :)

başka şehirden gelicek bizimkiler o yüzden iyi ev sahipliği yapabilmek için iyileşmek istiyorum hemen

başka şehirden gelicek bizimkiler o yüzden iyi ev sahipliği yapabilmek için iyileşmek istiyorum hemen

:):):) rahat ol be gelen annen baban :):):) ev sahipliği neymiş deli kız...:):) valla dün annem babam geldi öyle rahat ettim ki anlatamam :):) hatta sabah babam kahvaltımı bile hazırlamış portakal suyuma kadar sıkmıştı :):):)

ohhh afiyet olsun canım , keyfini çıkar bu günlerin

ohhh hayat sana güzel vallaaa tadını çıkar zuzucum :):)

pek emin değilim canım ben yemeye ve uykuya verdim kendimi , nolucak bilmiyorum sonum :26: hele akşam tam yatıcaz bi acıktım ,midemde kocaman bi boşluk var sanki , oturdum yemek yedim eşimde ümitsiz vakasın der gibi bakıyodu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…