milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ohh mis gibi anne çorbasını içersin turp gibi olursun :):) benim annemlerde dün bende kaldılar ay ne güzel oluyor yaaa insanın anne babasını kendi evinde ağırlaması :)

nedense insan çok mutlu oluyor kendi ailesinden birini ağırlarken diğer taraf gelince o kadar rahat olunmuyor

Selam fıstıklar , ben anca geldim , uykuya verdim bu ara kendimi

uyku muu bende hafta sonunun yorgunluğundan olsa gerek dün 11 de geldim işe uyudum keyif yaptım

kendi iş yerin mi???

hayırrr değil canımm cumartesi akşamı nişanımız vardıı gece 3 te dönebildim eve hep annemdeydim zaten geçen hafta

kalabalık misafirleri vardı şehir dışından pazar günüde erkenden kalktım evimi toparladım

öğleden sonra tekrar anneme akşam üzeride eşimin dayısı vefat ettii onun 7.si okundu oraya gittim sonra gece 2 de döndük tekrar eve benim pilim bitti tabii sabah kalktım heryerim acıyo sankii aradım şirketi söyledim öğlen gibide geldimm Allaha şükür böyle konularda sıkıntı yaşamıyorum ayçacım idare ediliyor.. benim tek sıkıntım emir kipli konuşan zatı muhteremler

selam canlar ayhh nasıl yoğunum anlatamam saçımı başımı yolasım var herkes iyi dimi sizi özledim

nülüşş kııııı hastamısın yoksa öle okudum sanki geçmişler olsun cicim dikkat et kendinee ılık bişeyler iç c vitamini al havalar çok fena bi güneş açıyo bi yağmur yağıyo geçen hafta burası kıştan kalma gibiydi hala da kapalı

Son düzenleme:

valla var bi kırıklık dediğin gibi doğal yollarla iyileşmeye bakıyorum işte

bizde seni merak ettik giremiyo herhalde dedik

çişimi bile yapamadım dün yoğunluktan sen düşün artık son demlerimi yaşıyorum

valla var bi kırıklık dediğin gibi doğal yollarla iyileşmeye bakıyorum işte

dikkat et aman canım bebiş olmasa sorun olmaz atlatırsın da bebiş olunca insan daha bi dikkat etmeli:18:

çişimi bile yapamadım dün yoğunluktan sen düşün artık son demlerimi yaşıyorum

dikkat et aman canım bebiş olmasa sorun olmaz atlatırsın da bebiş olunca insan daha bi dikkat etmeli:18:

sonra rahat olursun ya o günlerin geleceğini düşün

bugün düne göre daha iyiym zaten iyileşiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…