- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
kız eloşun resmini yükleyene kadar 4 ay geçti doğuru anca göbişini yükler
dün annemler vardı ya nülüş onların yanında da durun bi göbeğimi çekip kk ya koyacağım diyemedim :):):)
aşkolsun size yawww.. bu akşam çekineyim de yükleyeyim bari :):)
offf yaaa hiç enerjim yok
benim de çok yorgunum zuzum üstelik yumurtluyorum ve erkenden uyuyorum biliyomusun kocacık isyanlarda havalar da buna sebep sıkma canını
Ne bilim canım havadanmı sudanmı bebiştenmi anlayamadım , akşama napıcam bilmiyorum karnıbahar var dolapta ilk kez aldım onuda bana bi tarif verin lütfennn
saol meleğim bitenesiniz siz yahu sen nasılsın ne var ne yok tatlım giremedim hiç merakte kaldım herkes iyi dimi
sadece haşlama şekilde yiyeceksen haşlayıp sarımsaklı yoğurt yapabilirsin üzerine
kızartma için;çiçeklerine ayırıp haşlıycaksın kızarmak için yumurta un su tuzla krep tarzı bi sos yapıcaksın bandırıp kızartıcaksın yine üzerine sarımsaklı yoğurt yapabilirsin
fırında yapacaksan;yine çiçeklerine ayırıp haşlayacaksın fırın tepsisine dizeceksin 1 tane soğanı halka hakla kesip az salçayla soteleyeceksin karnıbaharların üzerine döküceksin beşamel sos yapıp fırına yollıycaksın fırından çıkarmaya yakın da kaşar rendeliyceksin oh misss
iyilerr iyilerr topikk onlara emanettbende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok diyete devamm 3 kilo vermişim geçen hafta devam ediyorum 2 . haftam bakalım bi 4 kilo daha vericem bebiş fikrini çıkardım kafamdan adetim bitti yumurtlama günü falan hesaplamadım
ışılcım resim sadece göbüş olmasın senide görmek istiyoruz
iyilerr iyilerr topikk onlara emanettbende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok diyete devamm 3 kilo vermişim geçen hafta devam ediyorum 2 . haftam bakalım bi 4 kilo daha vericem bebiş fikrini çıkardım kafamdan adetim bitti yumurtlama günü falan hesaplamadım
ışılcım resim sadece göbüş olmasın senide görmek istiyoruz
ben önce göbekten başlayım sonra kendimi gösteririm belki.. ayrıca melocum senden de bekliyoruz fotoğraf bizde seni görelim di mi??
hamiş kalırsam koyarım bende ışılcım komple
1 hafatada mı 3 kilooooo maşallahh çok vermişsin tam olarak ne yiyosun kii
bende yumurtlama günlerimi unutmuşum yoğunluktan ve yorgunluktan dün ve bugün akıntımı görünce uyandım baktım ki 14. günümdeymişim üstelik ovulasyon testlerimi de kullanmadım geçen aydan kalmıştı gerçi çok önemli değil değerlendiremiyorum çünkü sızıp kalıyorum eve gidince nolcak benim bu halim yaa
Siboşa nice senelere... Benden de koca bir dilim çikolatalı pastaaa :):)
ışıllll sen ne yaptınn pasta nefis görünüyorrr sibelcim nice mutlu senelere inşallah..
olsada yesek di mi melekim yaa.. söylemesi ayıp evde baklava vardı dünden babamlar getirmişti... gider gitmez ondan yemek istiyorum dün yememiştim ama bugün hepsini bitirmek istiyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?