milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benim de çok yorgunum zuzum üstelik yumurtluyorum ve erkenden uyuyorum biliyomusun kocacık isyanlarda havalar da buna sebep sıkma canını

Ne bilim canım havadanmı sudanmı bebiştenmi anlayamadım , akşama napıcam bilmiyorum karnıbahar var dolapta ilk kez aldım onuda bana bi tarif verin lütfennn

Ne bilim canım havadanmı sudanmı bebiştenmi anlayamadım , akşama napıcam bilmiyorum karnıbahar var dolapta ilk kez aldım onuda bana bi tarif verin lütfennn

sadece haşlama şekilde yiyeceksen haşlayıp sarımsaklı yoğurt yapabilirsin üzerine

kızartma için;çiçeklerine ayırıp haşlıycaksın kızarmak için yumurta un su tuzla krep tarzı bi sos yapıcaksın bandırıp kızartıcaksın yine üzerine sarımsaklı yoğurt yapabilirsin

fırında yapacaksan;yine çiçeklerine ayırıp haşlayacaksın fırın tepsisine dizeceksin 1 tane soğanı halka hakla kesip az salçayla soteleyeceksin karnıbaharların üzerine döküceksin beşamel sos yapıp fırına yollıycaksın fırından çıkarmaya yakın da kaşar rendeliyceksin oh misss

saol meleğim bitenesiniz siz yahu sen nasılsın ne var ne yok tatlım giremedim hiç merakte kaldım herkes iyi dimi

iyilerr iyilerr topikk onlara emanett bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok diyete devamm 3 kilo vermişim geçen hafta devam ediyorum 2 . haftam bakalım bi 4 kilo daha vericem bebiş fikrini çıkardım kafamdan adetim bitti yumurtlama günü falan hesaplamadım

ışılcım resim sadece göbüş olmasın senide görmek istiyoruz

hepside güzele benziyor teşekkür ederim

ben önce göbekten başlayım sonra kendimi gösteririm belki.. ayrıca melocum senden de bekliyoruz fotoğraf bizde seni görelim di mi??

1 hafatada mı 3 kilooo oo maşallahh çok vermişsin tam olarak ne yiyosun kii

bende yumurtlama günlerimi unutmuşum yoğunluktan ve yorgunluktan dün ve bugün akıntımı görünce uyandım baktım ki 14. günümdeymişim üstelik ovulasyon testlerimi de kullanmadım geçen aydan kalmıştı gerçi çok önemli değil değerlendiremiyorum çünkü sızıp kalıyorum eve gidince nolcak benim bu halim yaa

siboşun yaş günü bugündü dimii bu sefer tutturdum heralde siboşum nice yıllara bitenemmm iyiki tanıdık seniiiiiiiiiiiii pastamız yok malesef sana benden iki külah dondurma helalindenn mutlu yıllarrr:131::131:

Siboşa nice senelere... Benden de koca bir dilim çikolatalı pastaaa :):)

Eklentiler

• $cikolatali-pasta.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:

neşem dukanı uyguluyorum işte sitede var dukan grubu :))) ilk hafta sadece protein 6 günde vermişim 3 kiloyu bu haftada bigün sebze bigün protein devam ediyorum hedef kiloya ulaşana kadar 51 e kadar inmeye çalışıcam ben ara vericem sanırım bebişe eve yorgun gidince zorlada olmuyokii sıkma canınııı şurda ne kaldııı şafak kaç

ışıllll sen ne yaptınn pasta nefis görünüyorrr sibelcim nice mutlu senelere inşallah..

olsada yesek di mi melekim yaa.. söylemesi ayıp evde baklava vardı dünden babamlar getirmişti... gider gitmez ondan yemek istiyorum dün yememiştim ama bugün hepsini bitirmek istiyorum :):)

bende aksi diyete başlamam adete denk geldi ama genede tuttum kendimi bu akşam diyet süt ile birlikte diyet pudingler varmış yeni öğrendim bunuda ondan yapacağım kendime sen ye ye baklavaları tahin helvaları sonra kiloları gram gram al bunun bi formülü varsa alayım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…