milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

insan rahat ve iyi ortamda çalışınca çalışmanın bir zorluğu yok zaten cnm yaaa:) ne güzel anlayışlılar...
selam canlar ayhh nasıl yoğunum anlatamam saçımı başımı yolasım var herkes iyi dimi sizi özledim
canım bnm kolay gele sana
benim de çok yorgunum zuzum üstelik yumurtluyorum ve erkenden uyuyorum biliyomusun kocacık isyanlarda havalar da buna sebep sıkma canını
bu ay üstüne düşmüyorsun ya inşalllaaaahhhhhhh sürpriz yapar sana inşalallllaaaahhhhhhh

Ne bilim canım havadanmı sudanmı bebiştenmi anlayamadım , akşama napıcam bilmiyorum karnıbahar var dolapta ilk kez aldım onuda bana bi tarif verin lütfennn
neşeye ek olarak yemeğinin tarifini verebilirim. havuçları doğruyorsun. yağda biraz kavuruyorsun. sonra salça koyup karıştırıyorsun. ardından temizleyip ayırdığın karnıbaharları üstüne ekliyorsun ağzını kapatıp 5 dk kadar bekliyorsun. sonra da biraz sıcak su ekle. yarıma ver ocağı. yavaş yavaş pişsin
kıyman varsa biraz ekleyebilirsin istersen cnm( havuçla berbaer kavurursun)Afiyet olsun.ç...

olsada yesek di mi melekim yaa.. söylemesi ayıp evde baklava vardı dünden babamlar getirmişti... gider gitmez ondan yemek istiyorum dün yememiştim ama bugün hepsini bitirmek istiyorum :):)

yiyorsun tatlıyo yiyorsun tatlıyı ama kız oluyor. nasıl oluyor bu bakimmm:26::26:
ben hep ekşi ve tuzlu yedim bakalım yarın ne çıkacak... çok heyecanlıyım

sibelciğim çiçekler de benden.
nice yıllara cnm

Son düzenleme:

bende böyle yemeğini daha çok seviyorum karnıbaharın anacım yapardıı ben hiç pişirmedim eşim ağzına sürmez yarınmııııı ne çaabukk geçiyorr zaman ya hadi bakalım bizde heyecanla bekliyoruzz

benim kocacım da sevmezmiş önceden ama ben yapınca yiyor
evet cnm yaa ama bana bu sefer çabuk geçmedi
bu 4.kontrolüm falan ama ilk defa bu kadar heyecanlıyım

ben yemeğini sevmediğim için hiç yazmamışım bile ne bencilim

yarın cinsiyetini mi öğreniyosunuz ay ne heyecanlı hayırlı olsun şimdiden canımm bakalım prensesimiz mi olcak prensimiz mi

ben yemeğini sevmediğim için hiç yazmamışım bile ne bencilim

yarın cinsiyetini mi öğreniyosunuz ay ne heyecanlı hayırlı olsun şimdiden canımm bakalım prensesimiz mi olcak prensimiz mi

sevmediğin için aklına gelmemiştir cnm bnm
evet cnm inşallah paşa gönlü ister de gösterir. valla 2 doktora gideceğim. biri görür herhalde:))) garantiye alıyorum işimi

Son düzenleme:
sevmediğin için aklına gelmemiştir cnm bnm
evet cnm inşallah paşa gönlü ister de gösterir. valla 2 doktora gideceğim. biri görür herhalde:))) garantiye alıyorum işimi

görür görür yaa illa biri görür yaramazımız gösterirse tabii içine doğan hangisi

görür görür yaa illa biri görür yaramazımız gösterirse tabii içine doğan hangisi

hamile kaldığımdan beri (gönlümden geçen her ne kadar kız olsa da) içime erkek doğuyor cnm. eşimin de aynı şekilde. hatta biz çok alıştık erkeğe hep erkekmiş gibi muhabbet oluyor. sonra dan gülüyoruz Allah söyletti herhalde diye...ben eşime diyorum prenses sana el sallayacak diye. o da yok oğluş pipisini sallayacak sana diyor. bakalım artık
( her zaman sağlıklı, hayırlı bir evlat ollması için dua ediyorum tabii ki)

olsada yesek di mi melekim yaa.. söylemesi ayıp evde baklava vardı dünden babamlar getirmişti... gider gitmez ondan yemek istiyorum dün yememiştim ama bugün hepsini bitirmek istiyorum :):)

evde baklava var ve sen yemedin :26: ben sana inanamıyorum yaaa , banada söylesene bu işin sırrını

hayırlısı olsun canım :):) bu arada neden iki doktora gidiyorsun anlamadım...

3 lü testimi devlet hastanesine yaptıracağım.yarın sabah randevum var.( düzen laborotuarına yaptırdıkları için çok güvendim)
testi yaptırdıktan sonra da hemen özele geçeceğiz. iyice ayrıntılarıyla kontrol olacağım.

en iyisin yapmışsın canım benim... Ayrıntılı şöyle güzelce bi kontrol ol tabiki hayatım :):)

bize de müşteri antepten getirdi. Yüzünü açıp bakmadım bile baklavaya kaç gündür şirkette sürünüyor.

ben yedim yedim ekşiyi geçti şimdi ekşi devri tatlı istiyo artık canım , 2 gün önce 1 kutu antep sarma yedim hani yeşil yeşil olanı varya en kalorilisi oluyo hani ayyy kendime yuhh diesim geldi eskiden eşimle giderdik 1 porsiyon yemeği bitiremezdim eşime tıkıştırırdım şimdi 1.5 yiyorum bide üstüne tatlı yiyorum offf offff napıcam ben bu iştahımı acaba yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…