insan rahat ve iyi ortamda çalışınca çalışmanın bir zorluğu yok zaten cnm yaaa:) ne güzel anlayışlılar...hayırrr değil canımmcumartesi akşamı nişanımız vardıı gece 3 te dönebildim eve hep annemdeydim zaten geçen hafta
kalabalık misafirleri vardı şehir dışından pazar günüde erkenden kalktım evimi toparladım
öğleden sonra tekrar anneme akşam üzeride eşimin dayısı vefat ettii onun 7.si okundu oraya gittim sonra gece 2 de döndük tekrar eve benim pilim bitti tabiisabah kalktım heryerim acıyo sankii aradım şirketi söyledim öğlen gibide geldimm Allaha şükür böyle konularda sıkıntı yaşamıyorum ayçacım idare ediliyor.. benim tek sıkıntım emir kipli konuşan zatı muhteremler
canım bnm kolay gele sanaselam canlar ayhh nasıl yoğunum anlatamam saçımı başımı yolasım varherkes iyi dimi sizi özledim
bu ay üstüne düşmüyorsun ya inşalllaaaahhhhhhh sürpriz yapar sana inşalallllaaaahhhhhhhbenim de çok yorgunum zuzum üstelik yumurtluyorum ve erkenden uyuyorum biliyomusun kocacık isyanlarda havalar da buna sebep sıkma canını
neşeye ek olarak yemeğinin tarifini verebilirim. havuçları doğruyorsun. yağda biraz kavuruyorsun. sonra salça koyup karıştırıyorsun. ardından temizleyip ayırdığın karnıbaharları üstüne ekliyorsun ağzını kapatıp 5 dk kadar bekliyorsun. sonra da biraz sıcak su ekle. yarıma ver ocağı. yavaş yavaş pişsinNe bilim canım havadanmı sudanmı bebiştenmi anlayamadım , akşama napıcam bilmiyorum karnıbahar var dolapta ilk kez aldım onuda bana bi tarif verin lütfennn
olsada yesek di mi melekim yaa.. söylemesi ayıp evde baklava vardı dünden babamlar getirmişti... gider gitmez ondan yemek istiyorum dün yememiştim ama bugün hepsini bitirmek istiyorum :):)
insan rahat ve iyi ortamda çalışınca çalışmanın bir zorluğu yok zaten cnm yaaa:) ne güzel anlayışlılar...
canım bnm kolay gele sana
bu ay üstüne düşmüyorsun ya inşalllaaaahhhhhhh sürpriz yapar sana inşalallllaaaahhhhhhh
neşeye ek olarak yemeğinin tarifini verebilirim. havuçları doğruyorsun. yağda biraz kavuruyorsun. sonra salça koyup karıştırıyorsun. ardından temizleyip ayırdığın karnıbaharları üstüne ekliyorsun ağzını kapatıp 5 dk kadar bekliyorsun. sonra da biraz sıcak su ekle. yarıma ver ocağı. yavaş yavaş pişsin
kıyman varsa biraz ekleyebilirsin istersen cnm( havuçla berbaer kavurursun)Afiyet olsun.ç...
yiyorsun tatlıyo yiyorsun tatlıyı ama kız oluyor. nasıl oluyor bu bakimmm:26::26:
ben hep ekşi ve tuzlu yedim bakalım yarın ne çıkacak... çok heyecanlıyım
bende böyle yemeğini daha çok seviyorum karnıbaharın anacım yapardıı ben hiç pişirmedim eşim ağzına sürmezyarınmııııı ne çaabukk geçiyorr zaman ya hadi bakalım bizde heyecanla bekliyoruzz
ayçacımmm yarın inşallah öğreniriz cinsiyetini :):) benim kızım tatlıcı bakalım senin ki ekşici şirin kız mı erkek mi :):):)
neşeye ek olarak yemeğinin tarifini verebilirim. havuçları doğruyorsun. yağda biraz kavuruyorsun. sonra salça koyup karıştırıyorsun. ardından temizleyip ayırdığın karnıbaharları üstüne ekliyorsun ağzını kapatıp 5 dk kadar bekliyorsun. sonra da biraz sıcak su ekle. yarıma ver ocağı. yavaş yavaş pişsin
kıyman varsa biraz ekleyebilirsin istersen cnm( havuçla berbaer kavurursun)Afiyet olsun.ç...
yiyorsun tatlıyo yiyorsun tatlıyı ama kız oluyor. nasıl oluyor bu bakimmm:26::26:
ben hep ekşi ve tuzlu yedim bakalım yarın ne çıkacak... çok heyecanlıyım
ben yemeğini sevmediğim için hiç yazmamışım bile ne bencilim
yarın cinsiyetini mi öğreniyosunuz ay ne heyecanlı hayırlı olsun şimdiden canımm bakalım prensesimiz mi olcak prensimiz mi
sevmediğin için aklına gelmemiştir cnm bnm
evet cnm inşallah paşa gönlü ister de gösterir. valla 2 doktora gideceğim. biri görür herhalde:))) garantiye alıyorum işimi
ayçacımmm yarın inşallah öğreniriz cinsiyetini :):) benim kızım tatlıcı bakalım senin ki ekşici şirin kız mı erkek mi :):):)
valla cnm eşim pipiyi göreceğiz pipiyi göreceğiz diyip duruyorbilemiyorum
görür görür yaa illa biri görür yaramazımız gösterirse tabii içine doğan hangisi
valla cnm eşim pipiyi göreceğiz pipiyi göreceğiz diyip duruyorBilemiyorum
olsada yesek di mi melekim yaa.. söylemesi ayıp evde baklava vardı dünden babamlar getirmişti... gider gitmez ondan yemek istiyorum dün yememiştim ama bugün hepsini bitirmek istiyorum :):)
hayırlısı olsun canım :):) bu arada neden iki doktora gidiyorsun anlamadım...
evde baklava var ve sen yemedin :26: Ben sana inanamıyorum yaaa , banada söylesene bu işin sırrını
evde baklava var ve sen yemedin :26: ben sana inanamıyorum yaaa , banada söylesene bu işin sırrını
3 lü testimi devlet hastanesine yaptıracağım.yarın sabah randevum var.( düzen laborotuarına yaptırdıkları için çok güvendim)
testi yaptırdıktan sonra da hemen özele geçeceğiz. Iyice ayrıntılarıyla kontrol olacağım.
bize de müşteri antepten getirdi. Yüzünü açıp bakmadım bile baklavayakaç gündür şirkette sürünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?