milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sen kaç kilo aldın ki canım benim :)

:18::18:

dikkat et bence kuzum biraz hızlı alıyor gibisin sanki.. Doktorun ne diyor peki bu duruma??

biliyorum canım ilk 3 ay kilo alınmaması gerekiyomuş aslında ama nie böyle oluyo bende anlamadım , aşırı sık acıkıyorum , doktorda 3. doktor olduğu için 2 lide tartmıştı 1 kez , belkide normal kilom bu sanmıştır şimdiden sonraki kontrollerde görür farkı tabii o zaman napcas bilmem

2.5 ayda + 5.5 kg dı , şu an bilmiyorum :18:

doktorun normal mi diyor?
eğer bebişinde sağlıklıysa sorun yok bence doğumdan sonra hemn hemen hepsini veriyormuşsun zaten. hele emzirirsen 6 ayda geri dönersin eski kilona diyorlar.
hem bence rahat rahat yemek yenilecek tek dönem hamilelik dönemi.

benim de çok yorgunum zuzum üstelik yumurtluyorum ve erkenden uyuyorum biliyomusun kocacık isyanlarda havalar da buna sebep sıkma canını

canım neşem al bizdende okadar ben de eşimde okadar yoğunuz ki eşim vardiyalı çalışyor bu hafta akşamcı zavallım gündüz ben evde değilim gecede yorgunluktan 2 kelime bile onuşamadan uyuyoz neşem bu gidişle yani bu yoğunluk böyle devam ederse biz bebeği rüyada görücez gibime geliyor

doğumdan sonrasından korkmuyorum zaten canım benim endişem bebek için , birde aşırı kilo alınca ora bura çatlıyo malesef görüyoruz , o yüzden almamam lazımmm

Son düzenleme:

:):):) boyun uzunsa kaldırıyorsundur canım........boyunda önemli tabiki :):)

doğumdan sonrasından korkmuyorum zaten canım benim endişem bebek için , birde aşırı kilo alınca ora bura çatlıyo malesef görüyoruz , o yüzden almamam lazımmm

yağlanmaya başladın mı sen de??
ben kakao yağı ve kayısı yağı aldım

aman boşver cicim ya yaz geldi şimdi biz kocişle turlara başlıycaz o yüzden çok kasmıyorum gezelim yazın tadını alalım sonra gene kolları sıvarız karadeniz turuna gidicez sonra da ver elini egeeeeee çuf çuf çuff

ohhhhhhhh mis

benimki yüzüne bakmazz

inşallah babasına gösterirr

inşalllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…