- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ben yedim yedim ekşiyi geçti şimdi ekşi devri tatlı istiyo artık canım , 2 gün önce 1 kutu antep sarma yedim hani yeşil yeşil olanı varya en kalorilisi oluyo haniAyyy kendime yuhh diesim geldi Eskiden eşimle giderdik 1 porsiyon yemeği bitiremezdim eşime tıkıştırırdım şimdi 1.5 yiyorum bide üstüne tatlı yiyorum Offf offff napıcam ben bu iştahımı acaba yaaa
ben yedim yedim ekşiyi geçti şimdi ekşi devri tatlı istiyo artık canım , 2 gün önce 1 kutu antep sarma yedim hani yeşil yeşil olanı varya en kalorilisi oluyo haniayyy kendime yuhh diesim geldi eskiden eşimle giderdik 1 porsiyon yemeği bitiremezdim eşime tıkıştırırdım şimdi 1.5 yiyorum bide üstüne tatlı yiyorum offf offff napıcam ben bu iştahımı acaba yaaa
sen kaç kilo aldın ki canım benim :)
2.5 ayda + 5.5 kg dı , şu an bilmiyorum :18:
dikkat et bence kuzum biraz hızlı alıyor gibisin sanki.. Doktorun ne diyor peki bu duruma??
benim de çok yorgunum zuzum üstelik yumurtluyorum ve erkenden uyuyorum biliyomusun kocacık isyanlarda havalar da buna sebep sıkma canını
dikkat et bence kuzum biraz hızlı alıyor gibisin sanki.. Doktorun ne diyor peki bu duruma??
doktorun normal mi diyor?
eğer bebişinde sağlıklıysa sorun yok bencedoğumdan sonra hemn hemen hepsini veriyormuşsun zaten. hele emzirirsen 6 ayda geri dönersin eski kilona diyorlar.
hem bence rahat rahat yemek yenilecek tek dönem hamilelik dönemi.
biliyorum canım ilk 3 ay kilo alınmaması gerekiyomuş aslında ama nie böyle oluyo bende anlamadım , aşırı sık acıkıyorum , doktorda 3. doktor olduğu için 2 lide tartmıştı 1 kez , belkide normal kilom bu sanmıştırşimdiden sonraki kontrollerde görür farkı tabii o zaman napcas bilmem
doğumdan sonrasından korkmuyorum zaten canım benim endişem bebek için , birde aşırı kilo alınca ora bura çatlıyo malesef görüyoruz , o yüzden almamam lazımmm
canım sıkıldı cidden ben gidiyorum 1 saat yürüyüp geliyim en azından
canım neşem al bizdende okadar ben de eşimde okadar yoğunuz ki eşim vardiyalı çalışyor bu hafta akşamcı zavallım gündüz ben evde değilim gecede yorgunluktan 2 kelime bile onuşamadan uyuyoz neşem bu gidişle yani bu yoğunluk böyle devam ederse biz bebeği rüyada görücez gibime geliyor
benim kocacım da sevmezmiş önceden ama ben yapınca yiyor
evet cnm yaa ama bana bu sefer çabuk geçmedi
bu 4.kontrolüm falan ama ilk defa bu kadar heyecanlıyım
valla cnm eşim pipiyi göreceğiz pipiyi göreceğiz diyip duruyorbilemiyorum
aman boşver cicim ya yaz geldi şimdi biz kocişle turlara başlıycaz o yüzden çok kasmıyorum gezelim yazın tadını alalım sonra gene kolları sıvarız karadeniz turuna gidicez sonra da ver elini egeeeeee çuf çuf çuff
benimki yüzüne bakmazz
inşallah babasına gösterirr
yağlanmaya başladın mı sen de??
ben kakao yağı ve kayısı yağı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?