milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ohhhhh iyisin neşe , bende istiyom bananeee , bebiş olunca gidemeyiz zaten , bu yaz hepimize tatil şarrrrttt

günaydın kızlarrr
ya benm hastalığım geçti ama burnunum tıkanıklığı kaldı ya
sabah ağla ağla bi hal oldum nefes alamıyorum die
deniz suyu aldım dünde oda nemlendirici aldım inşallah işe yarar yoksa işim çok zor

günaydınnnnn kızlaaaaaaaaaaaaaarrr bu gün hava çok kapalı ama içimde acaip bi enerji var nedendir bilmem güzel bi gün olsun inşallah

ohhhhh iyisin neşe , bende istiyom bananeee , bebiş olunca gidemeyiz zaten , bu yaz hepimize tatil şarrrrttt

sizde planlayın canım bişeyler bebiş olunca gerçekten de gidilmez biz mayıs sonunda 1 haftalığına karadeniz turuna çıkıyoruz ağustos sonu eylül başı da ege ye kısmet olursa şimdilik bunlarla motive oluyorum yoksa iste zaman geçmez bana

günaydın canlar... dün çok kötü bir gece geçirdim... inanılmaz bir sırt ağrısı vardı dün.. mahvoldum ya... bi de nefes alamadım ayy allahım ne hal aldım anlatamam size... bi de üztüne kabızlık dün dehşet bir akşam ve gece idi...bir kaç ay sonrasını düşünemiyorum :):):)

günaydın şekerim :):):) nefes problemini dün bende yaşadım... ama senin için daha erken tatlım.. burnun kuruyordur odanı nemli tut...

huhhh iyi geldi yürümek yaa , ama bak ben düşündüm düşündüm buldum sebebini hep o halvet yüzünden şişiyorum ben , tık bile yok kaç aydır :92: kesin ondan kesin :97:

günaydın canım....şekerim bende kasımdan bu yana yok halvet ne bileyim kilo da öyle çok yok bence yanlış tık :):):)

günaydın canım hadi hepimiz için güzel bir gün olsun...biz bu sene tatili unuttuk seneye bıdıcıkla gideriz inşallah :):):)

ayy canım çok zor ya ben de ne hale geldim yani Allah yardımcımız olsun

günaydınnnnnnn kızlarrrr burdada hava çok karanlıkk neşem ama benimde keyfim yerinde çok şükürr pazar günü liseden arkadaşlarım bana geliyorlarr nasıll mutluu oldumm anlatamam bizde hala tatill planııı yokkkk sanırım biyere gidemicez çünkü kocamın izni yok

nilüfer kolla kendinii soğuk algınlığı bu kolayy geçmezz neden ağlıyosunn bebişşş rapor alabilirsen dinlen biraz evde

zuzummmmmmmmm tatilllllllll şartt deniz ayağınızın altında yazınn hareketlii olur sizinn oralarrr :52

günaaydın melooo :):)

ışılım sen yolun yarısından fazlasını atlattın artıkk normal sanırım bu sırt ağrıları değilmii :26: hamileliğin cilveleri sanırımm

biraz daha zaman geçsinde alıcam zaman zaman rapor ya sıcaklarda filan zor olur diye düşünüyorum
bende karnım filan büyümeden iyice sıcaklar gelmeden bi kaç günlük bi tur istiyorum ama bakalım artık nasip
benmki okullar tatil olmadan olmaz ama o zamnki durumuma bağlı artık

eşin mi öğretmen canım???

sen ne öğretmenisin?? nerede çalışıyorsun kuzum .. sende benim gibi öğretmen olup öğretmenlik yapmayanlardan mısın :):)

yok canım ben öğretmenliğide yapıyorum
rehberlik ve araştırma merkezinde çalışıyorum ben canım özel eğitimciyim engelli çocuklarla çalışıyorum
randevulu ama bizim işimiz gelen çocuk senede bi kez geliyo kaynaştırma olmalı mı yada özel rehabilitasyon merkezine devam etmeli mi ona karar verip rapor çıkarıyorum yada eğitime ihtiyacı yoktur deyip eğitimini kesiyorum
devam edeceklerede senelik çalışma planı yazıp okullarına gönderiyorum çocuğun düzeyine göre
ama işte engelli çıcukların eğtimleri yazında devam ettiği için yaz tatilim yok

günaydın kızlar bugün ayça cinsiyet öğrenmeye gitcek demi kaçtaydı randevusu

EVET BU GÜN GÖSTERİRSE ÖĞRENİCEK CANIM AMA SAATİNİ BENDE HATIRLAMIYORUM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMM

ne güzel bi işin var engelli çocuklar için bende bişeyler yapmak isterdim

anladım şekerim bende tatil yapmayacağım bu sene boşver ikimiz burayı bekleriz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…