milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

EVET BU GÜN GÖSTERİRSE ÖĞRENİCEK CANIM AMA SAATİNİ BENDE HATIRLAMIYORUM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMM

ne güzel bi işin var engelli çocuklar için bende bişeyler yapmak isterdim

iyi ama her engelli çocukta sakin uslu değil bazısı çok zor ve buraya 30-35 yaşındakilerde geliyo bazısı zor oluyo

o burun tıkanıklığı gece bendede oluyo canım yaaa , artık sprey alıcam çarem kalmadı , kendiliğinden geçeceğide yok gibi

biz öyle tur filan yapamayız canım ama bi otel olur anca , çok yolculuk zararlı olabilir belki , bakmaya başlicam bugün

geçmiş olsun canım yaaa , benimde gözüm korkmaya başladı yavaştan :26: şimdiden böyleyse son aylarda napcassss :97: Allah yardımcımız olsun artık

haklısın canım aslında burda yaşayınca tatile gitmesek bile olur , akrabalar geliyo yazın sık sık günübirlik ıspartadan , hamakları kuruyoruz deniz kenarına, mangallar , deniz , çocuklar , akşama kadar cümbür cemaat şenlik oluyo , akşamda herkes evinde ohh misss

o burun tıkanıklığı gece bendede oluyo canım yaaa , artık sprey alıcam çarem kalmadı , kendiliğinden geçeceğide yok gibi

deniz suyu varmış canım ben aldım hatta..
zararı olan bişi değilmiş zaten bebeklerdede o kullanılıyomuş ona bi bak istersen doktoruna filan sor

biz öyle tur filan yapamayız canım ama bi otel olur anca , çok yolculuk zararlı olabilir belki , bakmaya başlicam bugün

antalyada yaşayanları hep düşünmüşümdür nasıl tatl yapıyolar acaba diye
zaten hep tatil yerindesiniz
şaka bi tarafa tabi güzel bi tatil yapmak lazım ama denize giremem ben herhalde die düşünüyorum nedense

aaa nie canım yaa işmi yok ? bakarsın bebişin şansına işlerde yoluna girer

yok canım ya tam anlatamamışım ben
eşim okulda öğretmen yazın tatil yani yazın çalışmıyo
bende kamuda rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorm bende öğretmenim engelli çocuklarla çalıştığım için yaz tatlim yok
onu anlatmaya çalışmıştım

Son düzenleme:

yıllık iznin vardır ama canım , benim eşiminde yıllık izninde gidiyoruz , bende tam otellere bakıyordum , aslında deniz havuz için değilde farklı bi ortam olsun die gidiyoruz , eşim için iyi oluyo , ye iç dinlen tarzında mekan değiştirmek bile insana iyi geliyor

evt yıllık iznim var zaten bu sene mazeretimde var bol bol rapor alırım diye geçiriyorum aklımdan
valla yer değişikliği kesinlikle çok iyi oluyo gerekiyo insana

ben geldim hatunlar
çok şükür bebeğim iyi. herşey yolunda. 3 lü testim 1 hafta sonra çıkacak.
onun dışında böbreğini kalbini sırtını herşeyini tek tek gösterdi.
ilk doktorda ayak ayak üstüne atmış yatıyordu
diğerinde yüz üstü secde eder gibiydi
her iki doktorda büyük ihtimalle kız dedi. hatta özeldeki doktor % 90 kız ama yine de kesin bişey söylemeyeyim dedi.1 ay sonraya gün verdi. o zaman daha net konuşuruz dedi.
yani sanırım benimde prenses geliyor

allah nazardan korusun minik prensesimizi..

ayyy canım benimmm çok sevindim öncelikle sağlıklı sıhattli olması önemliydi çok şükür ki bir sorun yokmuş.. öncelikle bunun için tebrik ederim canım benim....

kalbinden prenses geçtiğini bildiğim için onun içinde sevindim :):):) topiğimize minik bir prenses daha geliyor... sağlıkla gelsin hayırla gelsin inşallah :):)

ayy canım çok sevindim sen hep erkek gibi oiyodun ama bak yanılttı seni
çok seindim herşeyin yolunda olmasına
inşallah hep böyle devam eder

aminnn cnm inşallahhhh sağlıkla hayırla gelsin
erkeğe çok alıştırmışım ya kendimi tuhaf geldi bana
yine de işte kesin değil falan dediği için ben de kesin bişey diyemiyorum.
bir de birinde bacak bacak üstüne atmıştı. diğerinde secde eder gibiydi nasıl anladılar nasıl gördüler ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…