EVET BU GÜN GÖSTERİRSE ÖĞRENİCEK CANIM AMA SAATİNİ BENDE HATIRLAMIYORUM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMM
ne güzel bi işin var engelli çocuklar için bende bişeyler yapmak isterdim
anladım şekerim bende tatil yapmayacağım bu sene boşver ikimiz burayı bekleriz :):)
sen ne öğretmenisin?? nerede çalışıyorsun kuzum .. sende benim gibi öğretmen olup öğretmenlik yapmayanlardan mısın :):)
sen ne iş yapıyosun canım şimdi ?
günaydın kızlarrr
ya benm hastalığım geçti ama burnunum tıkanıklığı kaldı ya
sabah ağla ağla bi hal oldum nefes alamıyorum die
deniz suyu aldım dünde oda nemlendirici aldım inşallah işe yarar yoksa işim çok zor
günaydınnnnn kızlaaaaaaaaaaaaaarrr bu gün hava çok kapalı ama içimde acaip bi enerji var nedendir bilmem güzel bi gün olsun inşallah
sizde planlayın canım bişeyler bebiş olunca gerçekten de gidilmez biz mayıs sonunda 1 haftalığına karadeniz turuna çıkıyoruz ağustos sonu eylül başı da ege ye kısmet olursa şimdilik bunlarla motive oluyorum yoksa iste zaman geçmez bana
günaydın canlar... dün çok kötü bir gece geçirdim... inanılmaz bir sırt ağrısı vardı dün.. mahvoldum ya... bi de nefes alamadım ayy allahım ne hal aldım anlatamam size... bi de üztüne kabızlık dün dehşet bir akşam ve gece idi...bir kaç ay sonrasını düşünemiyorum :):):)
günaydın şekerim :):):) nefes problemini dün bende yaşadım... ama senin için daha erken tatlım.. burnun kuruyordur odanı nemli tut...
günaydın canım....şekerim bende kasımdan bu yana yok halvet ne bileyim kilo da öyle çok yok bence yanlış tık :):):)
günaydın canım hadi hepimiz için güzel bir gün olsun...biz bu sene tatili unuttuk seneye bıdıcıkla gideriz inşallah :):):)
günaydınnnnnnn kızlarrrrburdada hava çok karanlıkk neşem ama benimde keyfim yerinde çok şükürr pazar günü liseden arkadaşlarım bana geliyorlarr nasıll mutluu oldumm anlatamam bizde hala tatill planııı yokkkk sanırım biyere gidemicez çünkü kocamın izni yok
nilüfer kolla kendinii soğuk algınlığı bu kolayy geçmezz neden ağlıyosunn bebişşş rapor alabilirsen dinlen biraz evde
zuzummmmmmmmm tatilllllllll şartt deniz ayağınızın altındayazınn hareketlii olur sizinn oralarrr :52
senin eşinde çalışıyo en azından
benm eşimde çalişmıyo zor oluyo benm için :)
o burun tıkanıklığı gece bendede oluyo canım yaaa , artık sprey alıcam çarem kalmadı , kendiliğinden geçeceğide yok gibi
biz öyle tur filan yapamayız canım ama bi otel olur anca , çok yolculuk zararlı olabilir belki , bakmaya başlicam bugün
aaa nie canım yaa işmi yok ? bakarsın bebişin şansına işlerde yoluna girer
yok canım ya tam anlatamamışım ben
eşim okulda öğretmen yazın tatil yani yazın çalışmıyo
bende kamuda rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorm bende öğretmenim engelli çocuklarla çalıştığım için yaz tatlim yok
onu anlatmaya çalışmıştım
yıllık iznin vardır ama canım , benim eşiminde yıllık izninde gidiyoruz , bende tam otellere bakıyordum , aslında deniz havuz için değilde farklı bi ortam olsun die gidiyoruz , eşim için iyi oluyo , ye iç dinlen tarzındamekan değiştirmek bile insana iyi geliyor
ben geldim hatunlar
çok şükür bebeğim iyi. herşey yolunda. 3 lü testim 1 hafta sonra çıkacak.
onun dışında böbreğini kalbini sırtını herşeyini tek tek gösterdi.
ilk doktorda ayak ayak üstüne atmış yatıyordu
diğerinde yüz üstü secde eder gibiydi
her iki doktorda büyük ihtimalle kız dedi. hatta özeldeki doktor % 90 kız ama yine de kesin bişey söylemeyeyim dedi.1 ay sonraya gün verdi. o zaman daha net konuşuruz dedi.
yani sanırım benimde prenses geliyor
allah nazardan korusun minik prensesimizi..
ben geldim hatunlar
her iki doktorda büyük ihtimalle kız dedi. hatta özeldeki doktor % 90 kız ama yine de kesin bişey söylemeyeyim dedi.1 ay sonraya gün verdi. o zaman daha net konuşuruz dedi.
ben geldim hatunlar
ayyy canım benimmm çok sevindim öncelikle sağlıklı sıhattli olması önemliydi çok şükür ki bir sorun yokmuş.. öncelikle bunun için tebrik ederim canım benim....
kalbinden prenses geçtiğini bildiğim için onun içinde sevindim :):):) topiğimize minik bir prenses daha geliyor... sağlıkla gelsin hayırla gelsin inşallah :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?