milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayy canım çok sevindim sen hep erkek gibi oiyodun ama bak yanılttı seni
çok seindim herşeyin yolunda olmasına
inşallah hep böyle devam eder

amin cnm inşallah aynen yanılttı beni hadi bakalım seninki ne olacak
ama ultrasonunun önüne yattığımda kız erkek diye düşünmekten çok hep dua ettim Allahım ne olur sağlıklı olsun herşey yolunda olsun diye. hatta cinsiyeti sormayı bile unutuyordum

bakalım daha çok var ya zaman hiç geçmiyo gibi geliyo bana
nasıl geçecek 9 ay die düşünmeye başladım

kızlarrrrr 9 ay nasıl geçecek diye düşünmeyin tadını çıkarınn asıl iş bebişler geldikten sonra ayçacım öncelikle sağlıklıı olmasına çok sevindim bi prensesimiz daha geliyo hadi bakalım

Sağol cnm:))) darısı en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahhhh

sağlıkla sıhhatle geçsin inşallah hayırlarla geçsin inşallah kızlar hepimiz için :)

amin cnm

desene seninki pipiyi beklerken kukuyu gördü ayyy canım çok sevindim , 2. prensesimiz senden geliyo demekki , darısı başıma :119:

CANIM senin için çok sevindim sağlıklı sıhhatli olsun kızımız ınsallah bende kendımı kıza alıstırmıstım ama erkek geldi özel dr nerden buldun

desene seninki pipiyi beklerken kukuyu gördü ayyy canım çok sevindim , 2. prensesimiz senden geliyo demekki , darısı başıma :119:

aynen cnm:)) eşim zatençok şaşkındı. nasıl gördü ki bişey görünmüyordu diyip duruyor hala:)) ben ona gitmeden dedim ama kukuyu göreceksin diye

CANIM senin için çok sevindim sağlıklı sıhhatli olsun kızımız ınsallah bende kendımı kıza alıstırmıstım ama erkek geldi özel dr nerden buldun

sağol cnm.ben de haliç hospitale gittim

onların işi o canım anlıyorlar işte ben asıl eşinin yüz ifadesini merak ettim kız dediğinde , aynı tabloyu benimkide yaşicak yakında onlar erkek die bekleyedursun biz doğuralım çatır çatır kıslarımızı , şimdi öyle dediklerinede bakma erkeklerde kız çocuklarına çok düşkün oluyo , üzerine titriyorlar

inanılmaz komikti yüz ifadesi yaaa nasıl şaşkın şaşkın bakıyordu anlatamam
aynen cnm babalar kızlarına düşkün olur kızlarda babalarına. hele bir doğsun 2. yi de kız isteyecek

ayça 3lü testi nasıl yapıyıolar sadece kan mı ultrsondada ölçüm falan yapılyomu yine

ayça 3lü testi nasıl yapıyıolar sadece kan mı ultrsondada ölçüm falan yapılyomu yine

cnm 3 lü için devlete gittim. kan verdim sadece. 1 hafta sonra da alacağım sonuçlarını.
ölçüm falan yaptı mı doktor bilmiyorum. ama tek tek gösterdi organlarını bu normal bu normal diye.
oradan özele geçtim. testlerin yapıldı mı dedi. ben de evet dedim. 2 li testin sonuçları nasıldı dedi. herşey normaldi dedim. tamam o zaman dedi. 2 li test iyi olunca 3 lü ve 4 lüyü yapmıyorum ben dedi. ultrasona aldı. o da tek tek tüm organlarını gösterdi. ayakları, iç organları, sırt kemiklerine kadar...

sadece kan alıyorlar canım bi ölçüm falan yok üçlüde....

ya Işıl sen çay filan içiyormusun ? Ben 3 haftadır içmiyorum ama zor oluyo , az önce kendime türk kahvesi ısmarladım artık ne içeceğimi şaşırdım yaa , hem nie içemiyoski ? Eczacı kadın bana demir hapı alırken 1 saat öncesinde ve sonrasında kalsiyum yok dedi , kafam karıştı yaa sen bilirsin , napim ben? b12 de öle bişey yok sanırım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…