milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayy ne güzel yaaa darısı başıma

çok güzel bir duygu dimi , mucize gibi bişey , kız - erkek hiç önemi yok o koltukta sadece sağlıklı olsun diosun

canım ben çayı çok fazla tüketmiyorum içtiğim zamanda ıhlamur kıvamında içiyorum yani çok çok çok açık :)) ya çay demiri emiyor ya ondan içmeyin diyorlar sanırım :):)

demir hapı için benim doktor aç karnına iç demişti... sanırım diğer besinlerle alırsan mide emmiyor falan olabilir ne bileyim valla :):)

aman kızlar tatlıyı çok tüketmeyin az evvel arkadaşım aradı şekeri yüksek çıkmış 100 gr şeker yüklemesi yapılacakmış aman aman az yiyelim tatlıyı :):)

aman olmasında sen iyi beslen ama , senin tahliller yapıldımı ? Kan tahlilleri yani , rubella , toxo , hepatit , aids vs....

evt yapıldı herşey normal idrarda keton çıkmıştı işte onuda bu hafta yenilettim düzelmiş dedi doktor bi sıkıntı yok şükür

tek tatlı yemekle yükselmiyorki şeker tatlım bende insülin direnci olduğu için konunun uzmanı oldum , beyaz ekmekte tatlı kadar yükseltiyor ve beyaz pirinç mesela , sana bi tüyo veriyim eğer tatlı veya çikolata yersen yanında 1 bardak sütle ye mutlaka , protein olduğu için kan şekerinin birden çıkmasını engelliyor o şekilde , birde posalı beslenmemiz lazımmış örneğin portakal suyu yerine portakalı yicez veya beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği , tahıllı ekmek gibi... ha birde tarçın çok faydalı şekeri dengeliyor , bol bol kullanmamız lazım

benm canım zaten hiç tatlı istemiyo yaa
önceden tatlı şeyler yerdim hep şimdi hiç yiyesim yok şöle ekşi ekşi şeyler canım istiyo

çok güzel bir duygu dimi , mucize gibi bişey , kız - erkek hiç önemi yok o koltukta sadece sağlıklı olsun diosun

aynen cnm yaaaa mucizeeeee ve çok güzel bir duygu. bir de ilk defa bu kadar net gördüm. ekranı da büyüttüler. eşimle baktık kaldık. zaten doktor dedi.ilk gebeliğin di mi diye. evet dedim. azıcık şaşkın mı duruyorum dedim.evet evet çoookkk dedi güldü:))

benm canım zaten hiç tatlı istemiyo yaa
önceden tatlı şeyler yerdim hep şimdi hiç yiyesim yok şöle ekşi ekşi şeyler canım istiyo

du bakalım canım bende yedim yedim ekşiyi şimdi tatlıya döndü ama ilk zamanlar herkeste bi ekşi isteme durumu oluyo sanırım , şimdi şöyle kokulu kokulu bi kırkağaç kavunu olsa diorum bide kiraz ama daha çıkmadı accuk beklemem lazım

eşimlerin kiraz bahçeleri var bi dolu kiraz yiyorum yaa bende mevsimi gelince

ikiside üsttenmi baktı bugünkü doktorların ? Benim daha siftah yok üstten her gittiğim alttan bakıyo

ikiside üsttenmi baktı bugünkü doktorların ? Benim daha siftah yok üstten her gittiğim alttan bakıyo

evet cnm. ben daha hiç alttan muayene olmadım. bu gün farklı bir doktora gittim. giderken de dedim inşallah o da alttan bakmaz diye. o da bakmadı

Işıl senin kaçıncı haftaya kadar alttan baktı? offf ben nefret ediyorumya hep banamı bakıyolar alttan :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…