cnm 3 lü için devlete gittim. kan verdim sadece. 1 hafta sonra da alacağım sonuçlarını.
ölçüm falan yaptı mı doktor bilmiyorum. ama tek tek gösterdi organlarını bu normal bu normal diye.
oradan özele geçtim. testlerin yapıldı mı dedi. ben de evet dedim. 2 li testin sonuçları nasıldı dedi. herşey normaldi dedim. tamam o zaman dedi. 2 li test iyi olunca 3 lü ve 4 lüyü yapmıyorum ben dedi. ultrasona aldı. o da tek tek tüm organlarını gösterdi. ayakları, iç organları, sırt kemiklerine kadar...
cnm 3 lü için devlete gittim. kan verdim sadece. 1 hafta sonra da alacağım sonuçlarını.
ölçüm falan yaptı mı doktor bilmiyorum. ama tek tek gösterdi organlarını bu normal bu normal diye.
oradan özele geçtim. testlerin yapıldı mı dedi. ben de evet dedim. 2 li testin sonuçları nasıldı dedi. herşey normaldi dedim. tamam o zaman dedi. 2 li test iyi olunca 3 lü ve 4 lüyü yapmıyorum ben dedi. ultrasona aldı. o da tek tek tüm organlarını gösterdi. ayakları, iç organları, sırt kemiklerine kadar...
maşallah diyim yok hala
büyüsün hakkaten ya biraz daha ultrasonda görelim bişiler
ya Işıl sen çay filan içiyormusun ? Ben 3 haftadır içmiyorum ama zor oluyo , az önce kendime türk kahvesi ısmarladım artıkne içeceğimi şaşırdım yaa , hem nie içemiyoski ? Eczacı kadın bana demir hapı alırken 1 saat öncesinde ve sonrasında kalsiyum yok dedi , kafam karıştı yaa sen bilirsin , napim ben? b12 de öle bişey yok sanırım dimi?
aman olmasında sen iyi beslen ama , senin tahliller yapıldımı ? Kan tahlilleri yani , rubella , toxo , hepatit , aids vs....
canım ben çayı çok fazla tüketmiyorum içtiğim zamanda ıhlamur kıvamında içiyorum yani çok çok çok açık :)) ya çay demiri emiyor ya ondan içmeyin diyorlar sanırım :):)
demir hapı için benim doktor aç karnına iç demişti... sanırım diğer besinlerle alırsan mide emmiyor falan olabilir ne bileyim valla :):)
aman kızlar tatlıyı çok tüketmeyin az evvel arkadaşım aradı şekeri yüksek çıkmış 100 gr şeker yüklemesi yapılacakmış aman aman az yiyelim tatlıyı :):)
canım ben çayı çok fazla tüketmiyorum içtiğim zamanda ıhlamur kıvamında içiyorum yani çok çok çok açık :)) ya çay demiri emiyor ya ondan içmeyin diyorlar sanırım :):)
demir hapı için benim doktor aç karnına iç demişti... sanırım diğer besinlerle alırsan mide emmiyor falan olabilir ne bileyim valla :):)
aman kızlar tatlıyı çok tüketmeyin az evvel arkadaşım aradı şekeri yüksek çıkmış 100 gr şeker yüklemesi yapılacakmış aman aman az yiyelim tatlıyı :):)
çok güzel bir duygu dimi , mucize gibi bişey , kız - erkek hiç önemi yok o koltukta sadece sağlıklı olsun diosun
benm canım zaten hiç tatlı istemiyo yaa
önceden tatlı şeyler yerdim hep şimdi hiç yiyesim yok şöle ekşi ekşi şeyler canım istiyo
du bakalım canım bende yedim yedim ekşiyi şimdi tatlıya döndü ama ilk zamanlar herkeste bi ekşi isteme durumu oluyo sanırım , şimdi şöyle kokulu kokulu bi kırkağaç kavunu olsa diorum bide kirazama daha çıkmadı accuk beklemem lazım
aynen cnm yaaaa mucizeeeeeve çok güzel bir duygu. bir de ilk defa bu kadar net gördüm. ekranı da büyüttüler. eşimle baktık kaldık. zaten doktor dedi.ilk gebeliğin di mi diye. evet dedim. azıcık şaşkın mı duruyorum dedim.evet evet çoookkk dedi güldü:))
ikiside üsttenmi baktı bugünkü doktorların ? Benim daha siftah yok üstten her gittiğim alttan bakıyo
ikiside üsttenmi baktı bugünkü doktorların ? Benim daha siftah yok üstten her gittiğim alttan bakıyo
neden alttan bakıyor ki banada hiç alttan bakmadı doktorum.....
bilmiyorumki canım banamı denk geliyo hep
günaydııınnnn... bnde ikinciliği alıyım bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?