milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Merhabalar hamileliğimin 5 haftasındayım ve Kağıthane civarında doktor arıyorum Çevre hastanesi ve Kadıoğlunu bilen var mı?
Yada başka bir hastane önerebilirmisiniz.

nasılsın nülüşcümm :):)

bugün daha iyiym ya oda nemlendirici almıştım 2 gün önce bu gece baya faydasını gördüm çok şükür
baya iyileştim zaten ama burun tıkanıklığı mahvediyo beni bakalım inşallah dahada çok işe yarar zamanla
sen naptın geçen gece senn içinde zor geçmişti sanırım

Günaydın kizlaaaarr nasilsinizz ben işte değilim bu gün ve cok mutluyum

hadi bakalım kuzum az vakit kalmış inşallah güzel haberler vermene az kaldı canım benim :):)

ewet az kaldı ama artık eskisi kadar düşünmüyorum gercekten kafaya cok takınca olmuyor ve üzülüyo insan allahım ne zaman gönlü olursa vericek.. bir tek kaynanamgilin sıkıştırması canımı sıkıyo onları yeri geldiğince cvbımı veriyorum..

dünde bacak ağrım çoktu ama bir önceki geceye göre çok şükür daha iiyiydim canım...

Günaydın kizlaaaarr nasilsinizz ben işte değilim bu gün ve cok mutluyum

günaydın canım.. hayırdır evdesin sanırımm ohhh tadını çıkar :):)

Edirnedeyiz kizlar konsolosluga geldik esimle vize icin basvuru yapiyoruz yurt disi planlarimiz var öğleden sonra ise dönüp istifamı vericem 15 gün calisip sonlandircam ev hanimligina terfiii ediyorumm sıkılana kadar yuppppppiiiiii

Son düzenleme:

süpersiniz yaaaa

çok iyiymiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…