milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ohhh çıkar artık keyfini , geçmezde 15 gün şimdi :)) nereye gidiceksiniz merak ettim ayyy

kızlar pazara yaz gelmiş , neler çıkmış neler ha bu arada enginar aldım ilk kez yapıcam , bi el atıverin bana :))

neşecim hayırlısıı olsunn ben en çok istifana sevindim kafan hiç rahat değildi orda yurt dışı işi ne ne tarafa yolculukk tatill amaçlımı iş güçmüü:26: neyse geldiğinde ayrıntıları alırız kuzumm

kızlar gene pek bi sakin buralarr

evet kimsecikler yok melekim :97:

günaydın bebiklerrrrr güzel bir gün olur umarıımmmmm

biz dün yetişemedik işlemlerimiz uzun sürdü o yüzden ofise de gelemedim zaten muhatap olacağım kişi de istanbulda toplantıadymış o yüzden istifa konuşması bu güne kaldı

vize olayını sormuşuşsunuz macaristan ve hırvatistan planımız var hatuncuklar oraya gidicez o yüzden şimdiden başvurumuzu yaptık edirneye evraklarımızı verdik 1 hafta 10 güne kadar istanbul konsolosluğundan gelicekmiş yanıt sabırsızlıkla bekliyorum hırvatistanda vize uygulaması yok ama macaristan çatır çatır istiyor

eşimle budapeşteyi gezmek görmek istiyoruz o yüzden katladık

çok güzel olur canım macaristanı bende gördüm gerçekten yurtdışına çıkmak ayrı bi hoşluk oluyo
çek cumhuriyeti de çok güzel bi ülke mesela
işi bırakmanda iyi yaa bi süre rahat edersin

hiç aklıma gelmez oralar nerden çıktı abovvv :)) bizim yerimizede geziver artık bide bebiş olurmu şöyle en sürprizlisinden olurmu olur valla çifte keyif olur hemde , resim çek ama dönünce bizde bakcazzzz

günaydın kızlar....

ohhh neşeciğim en iyisini yapıyorsun yaa fırsat varken gitmek lazım. ben de bebişle bir sonraki yaza hayaller kurmaya başladım. bu yaz evdeyim

günaydın cnm...
nasıl yapılıyor o:44::44:

canım ilk önce aç gidiyorsun kan veriyorsun onun ardından 50 gram saf şekeri bir bardak su ile karıştırıp veriyorlar içiyorsun idrara çıkmıyorsun birşey yemiyorsun 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar...

öyle iğrenç bi tadı falan yok.. limonata gibi bulantı falan yapabilir dediler ama bende olmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…