- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Edirnedeyiz kizlar konsolosluga geldik esimle vize icin basvuru yapiyoruz yurt disi planlarimiz var öğleden sonra ise dönüp istifamı vericem 15 gün calisip sonlandircam ev hanimligina terfiii ediyorumm sıkılana kadar yuppppppiiiiii
Edirnedeyiz kizlar konsolosluga geldik esimle vize icin basvuru yapiyoruz yurt disi planlarimiz var öğleden sonra ise dönüp istifamı vericem 15 gün calisip sonlandircam ev hanimligina terfiii ediyorumm sıkılana kadar yuppppppiiiiii
merhaba kızlar herkesler iyimi vanilyacım myhoşum nasılsınız
neşecim hayırlısıı olsunn ben en çok istifana sevindim kafan hiç rahat değildi ordayurt dışı işi ne ne tarafa yolculukk tatill amaçlımı iş güçmüü:26: neyse geldiğinde ayrıntıları alırız kuzumm
kızlar gene pek bi sakin buralarr
merhaba kızlar herkesler iyimi vanilyacım myhoşum nasılsınız
günaydın bebiklerrrrr güzel bir gün olur umarıımmmmm
biz dün yetişemedik işlemlerimiz uzun sürdü o yüzden ofise de gelemedim zaten muhatap olacağım kişi de istanbulda toplantıadymış o yüzden istifa konuşması bu güne kaldı
vize olayını sormuşuşsunuz macaristan ve hırvatistan planımız var hatuncuklar oraya gidicez o yüzden şimdiden başvurumuzu yaptık edirneye evraklarımızı verdik 1 hafta 10 güne kadar istanbul konsolosluğundan gelicekmiş yanıt sabırsızlıkla bekliyorum hırvatistanda vize uygulaması yok ama macaristan çatır çatır istiyor
eşimle budapeşteyi gezmek görmek istiyoruz o yüzden katladık
günaydın bebiklerrrrr güzel bir gün olur umarıımmmmm
biz dün yetişemedik işlemlerimiz uzun sürdü o yüzden ofise de gelemedim zaten muhatap olacağım kişi de istanbulda toplantıadymış o yüzden istifa konuşması bu güne kaldı
vize olayını sormuşuşsunuz macaristan ve hırvatistan planımız var hatuncuklar oraya gidicez o yüzden şimdiden başvurumuzu yaptık edirneye evraklarımızı verdik 1 hafta 10 güne kadar istanbul konsolosluğundan gelicekmiş yanıt sabırsızlıkla bekliyorum hırvatistanda vize uygulaması yok ama macaristan çatır çatır istiyor
eşimle budapeşteyi gezmek görmek istiyoruz o yüzden katladık
Günaydın canlar.. Benim bugün şeker yüklemesi vardı onu yaptırdım şimdi geldim... Nasılsınız bakalım...
günaydın cnm...
nasıl yapılıyor o:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?