çok güzel olur canım macaristanı bende gördüm gerçekten yurtdışına çıkmak ayrı bi hoşluk oluyo
çek cumhuriyeti de çok güzel bi ülke mesela
işi bırakmanda iyi yaa bi süre rahat edersin
neşecim hayırlısı olsun bebeğimm bu yaz senin olsun bütün tatillerr
hiç aklıma gelmez oralar nerden çıktı abovvv :)) bizim yerimizede geziver artık bide bebiş olurmu şöyle en sürprizlisindenolurmu olur valla çifte keyif olur hemde , resim çek ama dönünce bizde bakcazzzz
günaydın kızlar....
ohhh neşeciğim en iyisini yapıyorsun yaa fırsat varken gitmek lazım. ben de bebişle bir sonraki yaza hayaller kurmaya başladım. bu yaz evdeyim
canım ilk önce aç gidiyorsun kan veriyorsun onun ardından 50 gram saf şekeri bir bardak su ile karıştırıp veriyorlar içiyorsun idrara çıkmıyorsun birşey yemiyorsun 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar...
öyle iğrenç bi tadı falan yok.. limonata gibi bulantı falan yapabilir dediler ama bende olmadı....
olsun sizin minişleriniz var şimdi öncelikli onlar geliyoo
kızmış galiba bu arada bitane daha prensesimiz geliyo çok sevindim ayçacım
günaydın kızlar....
ohhh neşeciğim en iyisini yapıyorsun yaa fırsat varken gitmek lazım. ben de bebişle bir sonraki yaza hayaller kurmaya başladım. bu yaz evdeyim
çizelgeni değiştirsene ayça , ben gelip değiştiricem en sonunda
bende 11 mayısta öğrenicem inşallah minişimin cinsiyetinidün anneme gittik yazık yaa pembe mavi karışık örmeye başlamış , bi an önce öğrenelimde herkes rahatlasın bari her arayan soruyo , komşular soruyo hatta marketteki kasiyer kız bile soruyo kızmı erkekmi die , bendende meraklılar
ya erkekse
valla ben evlenmeden önce annem de örerdi ama ben hep ara renkler ördürürdüm :)) sarı, yeşil, beyaz gibi
pembe, kırmızı, lacivert, mavi ördükleri de var ama yok değil
o kadar çok örmüşki ara renkler de var zaten belkide bazılarını hiç giyemicek bebişim , yazıkkk olcak örme yeter diyom ama kadıncağız ipçiye yatırım yapıyo
sizin o minnoş yeleklerinizi patiklerinizi yerim beeennnn
Eki Görüntüle 396305
yenmeyecek gibi değil ki teyzesi. annem convers bile ördü bundan:) ama söyleyeyimde pembelisinden tekrar örsün.
bende bişeyler yapmak istiyorum ama düşün düşün bulamadım( varmı değişik bi fikri olan?
cnm dediğim gibi kış bebeği olacak. üzerine kusacak falan. istersen yelek ör.küçücük el kadar. doğduğunda giysin.hediye getiriyorlar ama küçücük olmuyor hiç ( yeni doğduğu zaman için bahsediyorum)
ya da şapkalar var çok güzel, çok tatlı. onlardan yap....
haklısın canım bi model araştırması yapiyim ben
Eki Görüntüle 396305
yenmeyecek gibi değil ki teyzesi. annem convers bile ördü bundan:) ama söyleyeyimde pembelisinden tekrar örsün.
ya ayça annenin erkek için ördüklerine ben talibim cevahirde bulusalımda bana ver sen onları cok güzeller sağlıkla giymesini nasip etsin rabbim
Eki Görüntüle 396305
çok sevimliler ayçacım güle güle kullansın bıdıkkk
herkese günaydınn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?