milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

çok güzel olur canım macaristanı bende gördüm gerçekten yurtdışına çıkmak ayrı bi hoşluk oluyo
çek cumhuriyeti de çok güzel bi ülke mesela
işi bırakmanda iyi yaa bi süre rahat edersin

bende çok merak ediyorum ezelden beri macaristanı nedense görmek kısmet olur inşallah vizede bi aksilik çıkmazsa
sıkılana kadar evde kalıcam öyle düşünüyorum baktım gördüm evde yapamıycam yine başlarım çalışmaya

neşecim hayırlısı olsun bebeğimm bu yaz senin olsun bütün tatillerr

amin canımmmm hepimiz kafa dağıtalım bu yaz enerji depolayalımm

hiç aklıma gelmez oralar nerden çıktı abovvv :)) bizim yerimizede geziver artık bide bebiş olurmu şöyle en sürprizlisinden olurmu olur valla çifte keyif olur hemde , resim çek ama dönünce bizde bakcazzzz

ben slav ülkelerine çok meraklıyım canım küçüklüğümden beri hep gidip görmek istemişimdir o yüzden bu bölgelerden başlıycaz

macaristan hırvatistan daha sonra rusya beyaz rusya ukrayna makedonya falan

biraz soğuk ülkelerdir ama o şehirlerinin mimarileri filan çok hoş gelir bana

fotolardan hemen yüklerim dönünce tabiki önce bi gidip gezip görelim

günaydın kızlar....

ohhh neşeciğim en iyisini yapıyorsun yaa fırsat varken gitmek lazım. ben de bebişle bir sonraki yaza hayaller kurmaya başladım. bu yaz evdeyim

olsun sizin minişleriniz var şimdi öncelikli onlar geliyoo

kızmış galiba bu arada bitane daha prensesimiz geliyo çok sevindim ayçacım

tmamdır cnm sağol

olsun sizin minişleriniz var şimdi öncelikli onlar geliyoo

kızmış galiba bu arada bitane daha prensesimiz geliyo çok sevindim ayçacım

evet cnm % 90 dedi ama yine de kesin konuşmak için öteki ayı bekleyelim dedi
biz hala inanamıyoruz eşimle. çünkü bana herkes erkek demişti. ben de kendimi öyle alıştırmışım ki erkeğe kıza inanamadık öteki ayı bekliyoruz

bende 11 mayısta öğrenicem inşallah minişimin cinsiyetini dün anneme gittik yazık yaa pembe mavi karışık örmeye başlamış , bi an önce öğrenelimde herkes rahatlasın bari her arayan soruyo , komşular soruyo hatta marketteki kasiyer kız bile soruyo kızmı erkekmi die , bendende meraklılar

valla ben evlenmeden önce annem de örerdi ama ben hep ara renkler ördürürdüm :)) sarı, yeşil, beyaz gibi
pembe, kırmızı, lacivert, mavi ördükleri de var ama yok değil

valla ben evlenmeden önce annem de örerdi ama ben hep ara renkler ördürürdüm :)) sarı, yeşil, beyaz gibi
pembe, kırmızı, lacivert, mavi ördükleri de var ama yok değil

o kadar çok örmüşki ara renkler de var zaten belkide bazılarını hiç giyemicek bebişim , yazıkkk olcak örme yeter diyom ama kadıncağız ipçiye yatırım yapıyo

o kadar çok örmüşki ara renkler de var zaten belkide bazılarını hiç giyemicek bebişim , yazıkkk olcak örme yeter diyom ama kadıncağız ipçiye yatırım yapıyo

kışa denk geliyor bebişler giydirebildiğin kadarını giydir

bende bişeyler yapmak istiyorum ama düşün düşün bulamadım ( varmı değişik bi fikri olan?

cnm dediğim gibi kış bebeği olacak. üzerine kusacak falan. istersen yelek ör.küçücük el kadar. doğduğunda giysin. hediye getiriyorlar ama küçücük olmuyor hiç ( yeni doğduğu zaman için bahsediyorum)
ya da şapkalar var çok güzel, çok tatlı. onlardan yap....

haklısın canım bi model araştırması yapiyim ben

günaydın kızlarr......topik açılış benden bu gün
saat kaç olmuş kimsecikler yok... herkes yatıyor... ohhhhh misssss
hava da yağmurlu.... ne güzel uyunur bu havada da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…