sağol cnm.seninkine de öreriz inşallah
sen de çalıyorsun bugün değil mi
selam kızlarrr naparsınız bakalım? Ben şapka örmeye karar verdim ama bulamadım güzel bir model anlatımlı olanından henüz , bulursam paylaşırım hemen , gerçi cinsiyeti bi öğrenelim önce ona göre seçelim modelini dimi20 gün kaldı :97: iddiaya bile girdiler bebiş kızmı erkekmi die , arkadaşı kız dio eşim erkektir erkek dio :)) erkek olursa bebek odasını arkadaşı alıcak beğendiğimizden kız olursa biz alıcaz , gerçi her halukarda biz alıcaktık buda nasıl iddaysa erkekse yaktım çıralarını , şu kumandayla sallananlardan beşikli takımlardan isterem
Eki Görüntüle 396305
yenmeyecek gibi değil ki teyzesi. annem convers bile ördü bundan:) ama söyleyeyimde pembelisinden tekrar örsün.
Aman allahım bunlar neeee bayıldım bayildimmmm süper biseyy
kızlarr günaydınn öyle sinirliyimki koca şirkette 3 5 kişi çalışıyoruz böyle bir düzenleme yapılmış hey Allahım başlayacam böyle işe .. topiktede sanırım yanlız ayça ve ben oluruz heralde :)))
kızlarr günaydınn öyle sinirliyimki koca şirkette 3 5 kişi çalışıyoruz böyle bir düzenleme yapılmış hey Allahım başlayacam böyle işe .. topiktede sanırım yanlız ayça ve ben oluruz heralde :)))
canlar bende bugün çalışanlardanım herzaman ki gibi yani bende varım
oyyy canlarım sıkmayın canınızı yaa özel sektör hep öle , minişler olunca acısını çıkarcaz artık hergün bize bayram olcak
bende aynı şekilde ayça ve haberim yoktu biliyomusun sabah geldim çıldırdım .. Allahım sen sabır ver ya .. amele muamelesi resmen başka birşey değil ..
oyyy canlarım sıkmayın canınızı yaa özel sektör hep öle , minişler olunca acısını çıkarcaz artık hergün bize bayram olcak
aynen cnm yaa
bebiş olsun zaten çalışmayacağımumarım uykuyu seven bebişlerimiz olur
umarım canım yatar yuvarlanırsınız beraber
zuzucum günaydınn burada en azından birkaç kişiyi bi arada görünce sevindim bak :)))
aynen cnm yaa
bebiş olsun zaten çalışmayacağımumarım uykuyu seven bebişlerimiz olur
biz doğurduğumuzda sen de hamiş olursun inşallah:)) tecrübelerimizi paylaşırız seninle
biz doğurduğumuzda sen de hamiş olursun inşallah:)) tecrübelerimizi paylaşırız seninle
günaydın canım , burdayız merak etme yanlız bırakmayız seni
amin inşallah canım ara vermeyi düşünüyorum ben her duyduğumuzu yaptık aldık kiloları :))) nasip bizimde sabrımız böyle ölçülüyor ..
canım benim sizi seviyorum ben ya
bende en kısa zamanda bekliyorum melekten bebiş haberi , hemen olacakmış gibi geliyo bana ama tabii Allahım hayırlı zamanda versin
yaza çıtır olucam diosun yaniaslında bi müddet kendi akışına bıraksan bencede en doğrusu olur canım , bi kafan rahatlasın , relax ol yazın keyfini çıkar bu arada bebişte gelirse sürpriz olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?