milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam kızlarrr naparsınız bakalım? Ben şapka örmeye karar verdim ama bulamadım güzel bir model anlatımlı olanından henüz , bulursam paylaşırım hemen , gerçi cinsiyeti bi öğrenelim önce ona göre seçelim modelini dimi 20 gün kaldı :97: iddiaya bile girdiler bebiş kızmı erkekmi die , arkadaşı kız dio eşim erkektir erkek dio :)) erkek olursa bebek odasını arkadaşı alıcak beğendiğimizden kız olursa biz alıcaz , gerçi her halukarda biz alıcaktık buda nasıl iddaysa erkekse yaktım çıralarını , şu kumandayla sallananlardan beşikli takımlardan isterem

sağol cnm.seninkine de öreriz inşallah
sen de çalıyorsun bugün değil mi

inşallah canım benim .. evet ben 2 haftadır malesef çalışıyorum normalde 1 e kadar cumartesi günleri ..

ohh kocana karşı sonuna kadar kullan kredini zuzum :))))))

kızlarr günaydınn öyle sinirliyimki koca şirkette 3 5 kişi çalışıyoruz böyle bir düzenleme yapılmış hey Allahım başlayacam böyle işe .. topiktede sanırım yanlız ayça ve ben oluruz heralde :)))

canlar bende bugün çalışanlardanım herzaman ki gibi yani bende varım

canlar bende bugün çalışanlardanım herzaman ki gibi yani bende varım

bizde de sadece ben varım düşünebiliyor musunuz
o kadar sinirliyim ki akşam başıma ağrı girdi sırf bu yüzden ve sabahtan beri oturuyorum. hiç bir şey yaptığım yok.
artı benim işim evden de yapılabilen bir iş

oyyy canlarım sıkmayın canınızı yaa özel sektör hep öle , minişler olunca acısını çıkarcaz artık hergün bize bayram olcak

bende aynı şekilde ayça ve haberim yoktu biliyomusun sabah geldim çıldırdım .. Allahım sen sabır ver ya .. amele muamelesi resmen başka birşey değil ..

bende aynı şekilde ayça ve haberim yoktu biliyomusun sabah geldim çıldırdım .. Allahım sen sabır ver ya .. amele muamelesi resmen başka birşey değil ..

aynen cnm yaa

oyyy canlarım sıkmayın canınızı yaa özel sektör hep öle , minişler olunca acısını çıkarcaz artık hergün bize bayram olcak

bebiş olsun zaten çalışmayacağım umarım uykuyu seven bebişlerimiz olur

aynen cnm yaa

bebiş olsun zaten çalışmayacağım umarım uykuyu seven bebişlerimiz olur

bebiş uykuya daldımı bizde uyicaz hemen , sonra onlar uyandırır zaten :)) kimi bebekler pek fena oluyo canım yaa 10 dk da bir uyanıyorlar , inşallah öyle bişey olmaz uzun uzun uyur bebişlerimiz

biz doğurduğumuzda sen de hamiş olursun inşallah:)) tecrübelerimizi paylaşırız seninle

amin inşallah canım ara vermeyi düşünüyorum ben her duyduğumuzu yaptık aldık kiloları :))) nasip bizimde sabrımız böyle ölçülüyor ..

günaydın canım , burdayız merak etme yanlız bırakmayız seni

canım benim sizi seviyorum ben ya

amin inşallah canım ara vermeyi düşünüyorum ben her duyduğumuzu yaptık aldık kiloları :))) nasip bizimde sabrımız böyle ölçülüyor ..

canım benim sizi seviyorum ben ya

yaza çıtır olucam diosun yani aslında bi müddet kendi akışına bıraksan bencede en doğrusu olur canım , bi kafan rahatlasın , relax ol yazın keyfini çıkar bu arada bebişte gelirse sürpriz olur zaten

bende en kısa zamanda bekliyorum melekten bebiş haberi , hemen olacakmış gibi geliyo bana ama tabii Allahım hayırlı zamanda versin

zuzucum beklemiyorum artık hayırlısı böyleymiş dua ediyorum bolbol..3 kilo verdim 10 günde şuanda 56 kiloyum bi 3 kilo daha gitse göbüş denen bişey kalmayacak spor yapmak hiç işime gelmiyor heryerim ağrır hemen benim öyle kendimi zorlamaya gelemiyorum offf canım ya yazın tadı nasıl çıkıcak bilmiyorum kocamın iznii yokk ben izne ayrılmak istiyorum ama ne yapıcam tek başıma yatiyim dinleniyim evde diyorum eşim acele etme belki 2 3 gün alırım ben haftasonuyla birleştiririm gideriz biyerlere diyor ama o kadar yoğunki hiç ihtimal vermiyorum ben bu sene böyle oldu napalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…