milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

du bakalım canım bellimi olur daha bahardayız sen acele etme , eşininde dediği gibi bi fırsat çıkar belki , benim eşimde öyle inan geçen sene 4 gün senelik izin kullanabildi ama olsun napalım 3-4 gün bile bi değişiklik oluyo , bende çok istiyorum bebiş olmadan son şansımız bu sene çünkü , teyzemlerden biliyorum bebişle tatil filan olmuyo

şuan ki sinirle gidip 1 hafta izin kullanabilirim .. şurdan biraz uzaklaşıp işten iyice soğumamak için .. şu saat oldu takılıyoruz kafamıza göre yaptığımız birşey yok
bu sene bayramlarda aksi gibi hep hafta ortasıı tatilden kıt bi yıl olucak 2012 :))) zuzucum doğru söylüyosun en az 3 yaşına gelene kadar bebişle birlikte tatilden bişey anlamazsın

24 mayısta benim doğum günüm bakalım belki o zamana bişeyler ayarlarız canım , çok sıkıcı bigün yaa çocukken ne güzeldi 23 nisanlar :103:

kızlar selam çalışmışınız bugün ama neyseki bitti 1 mayısta çaışmazsınız inşallah

kızlar selam çalışmışınız bugün ama neyseki bitti 1 mayısta çaışmazsınız inşallah

inşallah sibelcim öyle bişey olursa en çok ben sevinirim heralde 1 mayıs evlilik yıldönümüm benim ..

günaydın kızlar neler yaptınız bakalım tatilde

günaydınn nilüşş ne tatilii biz buralardaydık valla ayça zuhal ben nöbet tuttuk

günaydınn kızlarrr

günaydın fıstıklar , geçti gitti artık dün tabii çalışmayanların yüzü gülüyo melek :)) bana hergün bayram zatende melekle ayçacım askerlik yaptı kötü patronlar :113: kızdım onlara ben :)) neyse artık güzel bir gün olsun hepimiz için

öyle yaa yüzüm gülüyo ne güzel 4 iş günü kaldı

bende tam ışıl hala resim eklemedi diodum tam zamanında geldin
buraya eklemek istemezseniz faceden ekleyelim birbirimizi diyorum ben
buraya gelemesekte yine dostluğumuz devam eder hemde

ben kullanmıyorumki canım facebook filan bi ara açtım hiçte sevmedim durdurdum kaldı öyle

ben kullanmıyorumki canım facebook filan bi ara açtım hiçte sevmedim durdurdum kaldı öyle

arkadaşlığımız buraya gelmesekde devam eder die demiştem bebek olunca bu kadar sık kimse giremiz çünkü
açarsanm söyle ekleyeyim ben seni

heyy kızlarr anlatın bakalımm nasıl geçti tatilinizii neler yaptınızz bebişlerinizz nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…