zuzucum beklemiyorum artık hayırlısı böyleymiş dua ediyorum bolbol..3 kilo verdim 10 günde şuanda 56 kiloyum bi 3 kilo daha gitse göbüş denen bişey kalmayacakspor yapmak hiç işime gelmiyor heryerim ağrır hemen benim öyle kendimi zorlamaya gelemiyorum offf canım ya yazın tadı nasıl çıkıcak bilmiyorum kocamın iznii yokk ben izne ayrılmak istiyorum ama ne yapıcam tek başıma yatiyim dinleniyim evde diyorum eşim acele etme belki 2 3 gün alırım ben haftasonuyla birleştiririm gideriz biyerlere diyor ama o kadar yoğunki hiç ihtimal vermiyorum ben bu sene böyle oldu napalım ..
du bakalım canım bellimi olur daha bahardayız sen acele etme , eşininde dediği gibi bi fırsat çıkar belki , benim eşimde öyle inan geçen sene 4 gün senelik izin kullanabildi ama olsun napalım 3-4 gün bile bi değişiklik oluyo , bende çok istiyorum bebiş olmadan son şansımız bu sene çünkü , teyzemlerden biliyorum bebişle tatil filan olmuyo
şuan ki sinirle gidip 1 hafta izin kullanabilirim .. şurdan biraz uzaklaşıp işten iyice soğumamak için .. şu saat oldu takılıyoruz kafamıza göre yaptığımız birşey yok
bu sene bayramlarda aksi gibi hep hafta ortasıı tatilden kıt bi yıl olucak 2012 :))) zuzucum doğru söylüyosun en az 3 yaşına gelene kadar bebişle birlikte tatilden bişey anlamazsın
kızlar selam çalışmışınız bugün ama neyseki bitti 1 mayısta çaışmazsınız inşallah
günaydın kızlar neler yaptınız bakalım tatilde
günaydın fıstıklar , geçti gitti artık dün tabii çalışmayanların yüzü gülüyo melek :)) bana hergün bayram zatende melekle ayçacım askerlik yaptıkötü patronlar :113: kızdım onlara ben :)) neyse artık güzel bir gün olsun hepimiz için
günaydın canlar.... nasılsınız bakalım....
günaydın kızlar... nasılsınız..???
bende tam ışıl hala resim eklemedi diodum tam zamanında geldin
buraya eklemek istemezseniz faceden ekleyelim birbirimizi diyorum ben
buraya gelemesekte yine dostluğumuz devam eder hemde
günaydın canım nasılsın?
ben kullanmıyorumki canım facebook filan bi ara açtım hiçte sevmedim durdurdum kaldı öyle
bende tam ışıl hala resim eklemedi diodum tam zamanında geldin
buraya eklemek istemezseniz faceden ekleyelim birbirimizi diyorum ben
buraya gelemesekte yine dostluğumuz devam eder hemde
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?