milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

valla canım ben birşey yapmadım eşim grip olmuştu onunla uğraştım özel bir şey yapmadım bi de eşimin abisi gelmişti onun aptallıkları ile uğraşıp sinir krizine girdim :):)

geçmişş olsunn bebiş aman diyim sana geçmesin kolla kendini :)) eşinin abisimii sık gelmiyorsa oda problem değill sıkma canınıı ..

ben de seninle aynı kaderi paylaşıp çalıştım. ne tatili:113::113:

biz burayı bekledik valla işe geldikte ne oldu hiç hatırlamak istemiyorum dünü 3 buçukta çıktım eve gittim sinirden o baş ağrısıyla yattım hemen kalktığımda saat o 10 olmuştu :)))) artıkk mayıs 1 e yada 19 a saklayalımm tatil hevesimizii

geçmişş olsunn bebiş aman diyim sana geçmesin kolla kendini :)) eşinin abisimii sık gelmiyorsa oda problem değill sıkma canınıı ..

valla bi ara her haftasonu geliyordu çıldırmak üzereydim ama bir kez eve kabul etmeyince otelde kalınca arayı açmaya başladı :):) yaa çok terbiyesiz bi adam sınırları çok zorluyor... sevmiyorum.. ee bi de bir kaç haftasonu kayınvalide gelecek kontrole onun stresi de bastı beni :):)

çöpsüz üzüm bulaydım keşke diyoru bazen... maddi manevi bi yararları yok ama zararları çok... :):)

zaten çöpsüz üzüm olsa herkes evlilikler daha mutlu olur bu kadar sıkıntı yaşanmaz hiç bi zaman

aynen benim de nasıl başım ağrıdı akşam

ahh ışılım onu kim istemezki :))

valla canım ben birşey yapmadım eşim grip olmuştu onunla uğraştım özel bir şey yapmadım bi de eşimin abisi gelmişti onun aptallıkları ile uğraşıp sinir krizine girdim :):)

benim eşimde grip oldu canım yaaa , bana bulaşmasın die salonda yattı garibim :)) ama sonradanda çok üzüldüm yazık kocişlere yaa hasta olmasın onlar

Allah kolaylık versin canım yaa hamiş hamişte hiç çekilmezler valla normal zamanda olsa hadi neyse benim eşimin tarafı komple istanbulda , ne kadar uzak o kadar iyi valla herkes işinde gücünde zaten , düğünden beri hiçbiri gelmedi bide bebiş olunca gelirler artık

taşş olsa çatlardı yani dünkü sabrımıza :))) millet tatil yaparken hemde 3 gün biz amelelik yaptık :))

neşe istifa etti sanırım ne güzell
galiba ben de dayanamayacağım şimdi de benimle hiç bir alakası olmayan bir işi bana yaptırtmak istiyorlar. ki bu işi yapacak kişi finans departmanı
benimle hiç ilgisi yok
Sadece bir kaç ay daha sabretsem

sabrını zorluyorlar artık insanın dimi , biraz daha dayanmaya çalış canım , evde bebişle geçireceğin zamanları düşün senin 3 lü sonucu ne oldu? aç gitmek gerekmiyo 3 lü teste kan vermek için değilmi?

valla ne kadar şanslısınız anlatamameşimin ailesi türkiyenin bir ucunda kaynım istanbulda ama saolsun bir ara her haftasonu geliyordu kayınvalide zaten evlendim akabinde kanser oldu 7-8 ay bende kaldı kemoterapi ameliyat vs.. çok zor zamanlar geçirdim şimdid üç ayda bir kontrole geliyor ama azap valla.. o kadar pisler pasaklılar ki anlatamam size insanın midesi kaldırmıyor valla bazen yanlarında oturmayı.. birde çok paracılar ve yalancılar.. onun için hiç sevmiyorum ve tahammül edemiyorum... :):):):)

doğumda gelmeyin dedim ben... sadece annemi istiyorum siz gelirseniz hastaneden sonra annemin evine geçerim dedim.. bakalım ne olacak :)

günaydın kızlarrr napıyonuz yav size hep diyorum şu kayınvalide yada diğer eş akrabalarını öpün ve başınıza koyun ben hepsiyle aynı evde yaşıyorum

bende anneme gitmeyi düşünüyorum aslında doğumda canım yaaa , rahat ederiz bebişe alışana kadar hiç yoktan , hem bilemeyiz bakmayıda kesin , annem bizde kalsa okuyan kardeşim var öylede olmicak :26:

günaydın kızlarrr napıyonuz yav size hep diyorum şu kayınvalide yada diğer eş akrabalarını öpün ve başınıza koyun ben hepsiyle aynı evde yaşıyorum

ya zaten seni takdir ediyorum valla... ben tahammül edemiyorum geçici bir süre bile olsa.. eviniz geniş mi bariz siboş yaaa.. her an her dk. onların suratını görmek çıldırtmıyor mu

bende anneme gitmeyi düşünüyorum aslında doğumda canım yaaa , rahat ederiz bebişe alışana kadar hiç yoktan , hem bilemeyiz bakmayıda kesin , annem bizde kalsa okuyan kardeşim var öylede olmicak :26:

anne gibisi yok yaaa.. ben annemi bize getireceğim 3-4 ay kalsın valla bırakmam bi yere :):):)

şöyle söylim yatak odamdan banyoya gitmek için kayınvaldemin odasının önünden geçiyorum onun odası ve benim odam dip dibe en uzakta görümcemin odası ve oturma odası var genelde görümcem bi koltukta kayınvaldem bi koltukta uzanınca ben kuyruğumu bacaklarımın arasına alıp odama gidiyorum sonra pat diye eşim geliyo mırıl mırıl söyleniyo yok onlarla neden oturmuyomuşum falan filan inşallah ayıracağız evi yoksa 2 seçeneğim var 1 ya çocuğumu anneme bırakıp sadece h.sonları göreceğim 2 kocayı boşayacağım çocuğumu kayınvaldeme falan bırakamam en güvenli yer annem hoş eşlerimize sorsak onlar içinde kendi anneleridir ne bilim bazen oğlum olduğuna seviniyorum en azından kayınvalde sıkıntısı olmayacak

ya kayınvaliden utanmıyor mu seninle dipdibe odada yatmaya.. allahım yaaa.. görgüsüzler...

inşallah ayırırsın canım benim.... çünkü zor gerçektende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…