milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ne kadar şanslı olduğunu söyleyen olmuşmuydu daha önce zuzum :))))))

canım amann diyim doğuma kadarr sabırr şurda ne kaldıı neşe istifa etse yazardıı bence etmemiştir daha

ben yatamıyom kociş olmadan canım yaaa öyle alışmışımki

bende yatamam o olmadan

nasıll diyebildin ışılcım onu ya ben hayatta cesaret edemem ne kadar kızsam da:26:

günaydın kızlarrr napıyonuz yav size hep diyorum şu kayınvalide yada diğer eş akrabalarını öpün ve başınıza koyun ben hepsiyle aynı evde yaşıyorum

hiç kolay değil işinn

olmaz canım öyle ev ev üstünde gerçi baştan koyacaktın tavrını sen şimdiden sonra eşin ayrı oturmak istemez , inşallah kendi evine çıkarsın bi an önce

ya kayınvaliden utanmıyor mu seninle dipdibe odada yatmaya.. allahım yaaa.. görgüsüzler...

inşallah ayırırsın canım benim.... çünkü zor gerçektende....

yok hayatım bide üstüne üstlük diyo ki onlar 1 göz odanın içinde yaşamışlar kayınpederi banyonun önünde otururmuş falan filan ben bi gün dedim ki allahtan 1 göz odada yaşamışınız 3 tane çocuğu yapmışın

ben yatamıyom kociş olmadan canım yaaa öyle alışmışımki
ben de yatamam
aynen yaaa işte dayanmaya çalışıyorum. yok cnm aç gitmek gerekmiyor. benim yarın çıkacak sonuçlar.
annem nasıl söyledin sen onu yaaa ben de kesinlikle istemiyorum doğumda yanımda evimde ama nasıl söyleyeceğim bilemiyorumki... ben annemi istiyorum. ama o da uzakta kardeşim okuyor babam çalışıyor....o gelirse aklım babamlarda kalır. en iyisi yalnız olmak. çok sesi, çok karışanı benim kafam pek götürmez hem ben ( allah izin verir de normal doğum olursa) kendim bakabilirim bebeğime.ç güveniyorum ben kendime o konuda. doğuştan anaç ruhlu doğmuşum ben

günaydın kızlarrr napıyonuz yav size hep diyorum şu kayınvalide yada diğer eş akrabalarını öpün ve başınıza koyun ben hepsiyle aynı evde yaşıyorum
cnmmm ya. Rabbim yardımcın olsun. benim ki de başta birlikte oturmak istedi. ben de ayrılalım dedim.çünkü yapamazdım biliyorum sonradan Allahın işi işte eltimde yaşamaya karar verdi.

ayrı ev planlarınız var mı peki? eşin ne diyor? sen çalışacak mısın doğumdan sonra?

Melekim valla şanslı olduğumun farkındayımda kötü örnekleri görünce daha bi şükrediyorum , teyzeminde kayınvalidesi kayseride ama taaa buraya yetişiyolar maşallah , zırp pırt geliyolar , insan tabii kendi evinde rahat edemiyo öyle olunca , kaynanada herşeye karışıyo gelince , benim eşimin ailesi hiç öyle değil , eşim konferansa filan giderse ayda yılda bir istanbula gider görür orda , onlar zaten gelemiyo

Valla melekim insanın sabrını zorlanınca herşeyi söylüyor :):):)

sabrım zorlanmıyo değil ama hayatta söyleyemem ben böyle şeyler baş edemem yani çok kalabalıklar

ay bunu benim kayınvalidemde söyler durur eltim de 2 çocuk bi yere çıkamıyor daha doğrusu kayınvalideme sıksık gidemiyor yardım edemiyo kayınvalidemde hemen biz bi odada 5 çocuk büyüttük her işimizide kendimiz yaptıkk

aman dilimizi ısıralım böyle gitsin

cnmmm ya. Rabbim yardımcın olsun. benim ki de başta birlikte oturmak istedi. ben de ayrılalım dedim.çünkü yapamazdım biliyorum sonradan Allahın işi işte eltimde yaşamaya karar verdi.

benim kayınvalidemde aksine ayrı eve çıkın burda olmaz kızcağız çalışıyor hizmet bekleyecekler ondan bunalır demişti anneme söz zamanı (gerçi şuan kendisi beklenti içinde o ayrı) evde dede var bide 87 yaşında hep muhabbet istiyor onunla ilgilenelim istiyor şuan bile ziyarete gittikmi zor dönüyoruz bırakmak istemiyor :))) kayınvalidemin evi 3 katlı ve 2.kat hala boşş düşünün biz kirada oturuyoruzz ama ben halimden memnunummm

kızlar dün eminönüne gittim.biraz baktım bebek için ama hiç bişey almadım sadece fikir edindim. fiyatlar konusunda falan.
ama inanın 1 saat dolanamadım. çok çabuk yoruluyorum.azıcık dolanıyorum ben oturacağım diyorum
ne olacak 9. ayımda

uzak olmak en iyisi cnm yaa.. ben aileme çok düşkünümdür ama bence iki tarafa da yakın oturmayacksın.
ayyyy ben düğün zamanımı nişanlılık dönemmimi hatırlamak bile istemiyorum. 1.5 senelik evliyim. düğün fotolarıma bakmıyorum hala. bana uzak olsunlar başka birşey istemiyorum...

şaka maka 18. haftadasın artık , 15. haftayı okuyordum dün aslında 15. haftadan itibaren bebeğin hareketleri hissedilirmiş özellikle 2. bebekte ve sonrasında ama ilk bebeklerde pek hissedilemiyomuş , varmı sende bi his? Bide canım bakmak mesele değil karnını doyur altını temizle banyosunu yaptır ohhh misss ama ben teyzemden biliyorum kimi bebek ilk zamnanlar hiç uyutmuyo karı koca mahfolmuşlardı , annem gittide 3 gün yattı teyzem kalkmadan sadece emzirmeye kalkmıştı o derece yani düşün , o yüzden bi düzen tutturana kadar bi büyük olsa başımızda iyi olur , yoksa bende kendim bakmak isterim

seninkilerde mi doğuluydu canım benim :)

ayyy kız tontondur o dede , bizim ikimizinde babası vefat ettiği için dedemiz yok kayınvalidende iyiymiş bak neler var nelerrrr kimse oğlunu başka bi kadınla paylaşmayı istemiyor , bakalım biz erkek annesi olursak nasıl olucaz , ben hiç çekilmemde senden iyide kaynana olur melekim

valla cnm geçen akşam hissettim bişeyler ama tam anlayamıyorum bağırsak hareketleri mi bebek mi:)) doktor önümüzdeki ay net hissedersin dedi
cnm ben de çok isterim birinin olmasını da annem dedğim gibi gelir ama çok uzun kalamaz. çok isterim annem kalsın
kayınvalidem de inan çok konuşuyor doğum sonrası zaten çok normal olmuyor psikolojiler bi de onu başım götürür mü bilmiyorum. bir de zaten yaşlı. ayağa kalkamıyor.bana bir faydası olmaz yani. ancak oturduğu yerde sallar beşiği. onu da ben istemiyorum. nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar. emzirip yatağına koymak istiyorum kendi uyusun.( inşallah istediğim gibi olur tabii)

evet o doğru canım yaa nasıl alıştırırsan öyle gidiyo , hiç alıştırmamak lazım aslında , başı sol tarafa gelicek şekilde kucağında uyutcakmışsın çünkü annenin kalp sesine alışıyomuş içerde , emzirirken uyutup yatağına koymak lazım , birde güzel bir ninni bulmak lazım onada alışırsa duyunca direk uykuya geçer belki aman sağlıkla gelsinde minişlerimiz gerisi teferruat canım yaa , aklımızı ve yaratıcılığımızı konuşturucaz artık

doğulu sayılmaz çok sivaslı

:):):) ya benimkiler inanılmaz görgüsüz kayınvalidem şimdiden bi küçük altın takarım başkada bi çöp yapamam diyor... ya senden birşey isteyen mi var be kadın... :):)

bu arada arkadaşlar hareketleri 20. haftadan sonra bi görün.. benim minik kelebek akşam oldumu hiç durmuyorr öyle böyle değil ama :):):) çok güzel bir duygu yaa :):)

bugün salı pazarı var bana yakın oraya bi gidiyim dedim ama yaz geldi sanki güneş öyle yakıyoki şimdiden , artık akşamüzeri koruyucumuda sürüp öyle çıkıcam , bakim bakim neler var neler yok pazarlarda , geçen hafta eriği yedim dutta çıkmıştı burda kara dut , tadı beyaz dut gibi olmuyoda ama faydalı die aldım yedim yinede, meyveye çok düştüm ben yaa eskiden hiç aklıma gelmezdi meyve , canım kavun istiyoda şu an bulsam bile tadı yoktur kesin sizin canınız neler neler istiyo bakim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…