milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kesinlikle en iyisii 2 tarafa mesafe ...

ya canım tonton olmasına bişe demiyorum ama hep yanında otur onunla muhabbet et bazen de bi damarı tutuyor herkesi siliyorr yaşlılık bişey diyemiyorum biz nasıl olucaz kimbilirr elimden geldiği kadar ziyaret ediyorum ben bazen eşimi beklemeden gidiyorumm

ama kayınvalidem doğru söylüyor yapamam onların içinde ben kalabalık bi ailede büyümedim bizim bütün akrabalarımızz giresunda sadece ailem burada gidenleri gelenleri bitmiyor eşim 5 kardeşler bayramlarda bi toplanıyolar çoluk çocukk ayyyy hiç hatırlamak istemiyorum :) ha birde eltim o eve evlenmiş 1 sene altlı üstlü oturmuşlar çok problem yaşamış o yüzden olsa gerek kayınvalidem istemedi orada oturmamızıı :26:

bide benim kayınvalidemde kendi kayınvalidesi ve kayınpederiyle bi arada yaşamış hep ben çektim siz çekmeyin der bi taraftanda lafını sokarr geçmişin verdiği sinirle :))) neyse hepimizin evi barkı ayrı haftada bi kere akşam gidiyoruz görüyoruzz fazlada büyütmemek lazımm benim kayınvalideliğime gelince bilemiyoruzkii başımıza gelince nasıll oluruzz ..ben bu stresle o kadar yaşamam

bizde ayıptır öyle şeyler söylenmez hiç , pazarlık eder gibi o ne yaaa , sende pek şanssızmışın canım yaaa eşinin ailesinden dolayı , sen uzak tutmaya çalış onları o zaman faydaları yoksa zararlarıda olmasın bari

kavunu bilmemde karpuzlar bir harikaydııı arkadasımda hamile canı cekmiş aldım o kadar mı güzel olur kokulu tatlı bu halimde bnm bile yiyince içim dinlendi gitti

küçük altın
evet cnm doktorda bana öyle söyledi zaten. önümüzdeki ay hissedersin net bir şekilde dedi. şimdi hissetmiyorum sanırım

bende meyveye çok düştüm. normaldeaklımabile gelmezdi. şimdi erik çağla çilek kivi muz elma dün kavun karpuz gelmişti bizim markete...cnm kavun istediama emin olamadım alıp almamakta...bir de ben salatalık çok yiyorum. cnm çok istiyor...
kızzzzz kara dut yedikten sonra bir yerine sürmeyeydin elini çilekte aynı şekilde....

aynen öyle şekerim benimkiler arsız işte.. bizde de hiç pazarlığı bile yapılmaz söylemek bile ayıptır yaaa ama kayınvalidem hem yalancı hem menfaatci hem de pinti :):):)

kavunu bilmemde karpuzlar bir harikaydııı arkadasımda hamile canı cekmiş aldım o kadar mı güzel olur kokulu tatlı bu halimde bnm bile yiyince içim dinlendi gitti

kız o karpuzlar GDO'ludur :):) bu mevsimde ne karpuzu... valla mevsimi gelmeden birşey yememeye dikkat ediyorum ben...:)

ewet bnde dikkat ederim ablacım aldığımız yerli antalyanın karpuzu bide iran ürünü var onu almadım bide aynı yaz karpuzu gibiydi zaten kesip öyle veriyorlar tabi yinede bilemeyiz :26:

sürmedim kızzzz zaten kapkara oldu süremedim ama sürünce noluyoki ? :26:

sanki mevsimindekiler gdo lu değilmi şekerim , karpuza bal kabağı geni aşılamışlar hepsi aynı yani , doğal tohum kalmadıki memlekette , 10 gün de içi geçen karpuz 2 ay dayanıyo şu an , ama antalya bölgesinde erken çıkmasının sebebi şu , tohum yine aynı tohumda , sobalı camekanlarda turfanda üretiliyo , hani erken çıkınca pahalı oluyoya o yüzden , bu bölgedekiler öyle ama başka yerdekileri bilemiyorum ne şartlarda üretiliyo , gdo yu düşünürsek patates bile yemememiz gerek

sende haklısın ama yinede mevsiminde yemeye çalışıyorm ne bileyim ya aklımca koruyorum işte bebeğimi ::):):)

sürmedim kızzzz zaten kapkara oldu süremedim ama sürünce noluyoki ? :26:

sürdüğün yerde dut lekesi olur. çilek zeytin ciğer için de aynı şeyi söylerler. bilmem doğru bilmem yanlış. görünmeyecek bi yerde dene istersen

hmmm anladım canım daha dikkat ederim artık , gidiyim ben bi hava alim hem bunaldım evde öptüm hepiciğinizi

çılgın seni. hadi git bakalım

sürdüğün yerde dut lekesi olur. çilek zeytin ciğer için de aynı şeyi söylerler. bilmem doğru bilmem yanlış. görünmeyecek bi yerde dene istersen

çılgın seni. hadi git bakalım

ayçacım doğru bizzat gözümle gördüm aman diyim çok dikkat edin :18:

ışıl sen alışveriş yaptın mı? aldın mı bişeyler hiç??

canım ben iki çorap bir eldiven iki body ve dört tanede alt pijama aldım... ama annemler özellikle kız kardeşim resmen doldurmuş evi :):)

ben çok birşey almayı planlamıyorum valla onların aldıkları eloşumu gelin eder :):):):)

banyo setini bezlerini biberon vs.. onları alırım heralde ben canım.. bi de odasını alarım haziran sonu gibi...

sen aldın mı birşeyler...??

ayçacım doğru bizzat gözümle gördüm aman diyim çok dikkat edin :18:

evet cnm doğru diyorlar. benim kocamda inatla çilek yediktten sonra öpüuor beni. delirtiyor adam

ben daha hiç birşey almadım cnm emzik biberon kaşık çatal falan bir yerden hediye geldi.onun dışınd bişeyciğimiz yok ama haziranda falan çıkıp topluca alacağım . öyle planlıyorum..6. ayım olacak. hem de sıcaklar bastırmasın ben de ağırlaşmayayım iyice diyorum. şimdi bile çabuk yoruluyorum.
hem eşimde temmuz ağustos oruçlu olacağım zor olur diyor.

evet canım ya ramazanda başlıyor son zamanlara bırakmamak lazım :)

herkese iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum kendinize ii bakın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…