uzak olmak en iyisi cnm yaa.. ben aileme çok düşkünümdür ama bence iki tarafa da yakın oturmayacksın.
ayyyy ben düğün zamanımı nişanlılık dönemmimi hatırlamak bile istemiyorum. 1.5 senelik evliyim. düğün fotolarıma bakmıyorum hala. bana uzak olsunlar başka birşey istemiyorum...
ayyy kız tontondur o dede , bizim ikimizinde babası vefat ettiği için dedemiz yokkayınvalidende iyiymiş bak neler var nelerrrr kimse oğlunu başka bi kadınla paylaşmayı istemiyor , bakalım biz erkek annesi olursak nasıl olucaz , ben hiç çekilmemde senden iyide kaynana olur melekim
:):):) ya benimkiler inanılmaz görgüsüz kayınvalidem şimdiden bi küçük altın takarım başkada bi çöp yapamam diyor... ya senden birşey isteyen mi var be kadın... :):)
bu arada arkadaşlar hareketleri 20. haftadan sonra bi görün.. benim minik kelebek akşam oldumu hiç durmuyorr öyle böyle değil ama :):):) çok güzel bir duygu yaa :):)
bugün salı pazarı var bana yakın oraya bi gidiyim dedim ama yaz geldi sanki güneş öyle yakıyoki şimdiden , artık akşamüzeri koruyucumuda sürüp öyle çıkıcam , bakim bakim neler var neler yok pazarlarda , geçen hafta eriği yedim dutta çıkmıştı burda kara dut , tadı beyaz dut gibi olmuyoda ama faydalı die aldım yedim yinede, meyveye çok düştüm ben yaa eskiden hiç aklıma gelmezdi meyve , canım kavun istiyoda şu an bulsam bile tadı yoktur kesinsizin canınız neler neler istiyo bakim ?
:):):) ya benimkiler inanılmaz görgüsüz kayınvalidem şimdiden bi küçük altın takarım başkada bi çöp yapamam diyor... ya senden birşey isteyen mi var be kadın... :):)
bu arada arkadaşlar hareketleri 20. haftadan sonra bi görün.. benim minik kelebek akşam oldumu hiç durmuyorr öyle böyle değil ama :):):) çok güzel bir duygu yaa :):)
bugün salı pazarı var bana yakın oraya bi gidiyim dedim ama yaz geldi sanki güneş öyle yakıyoki şimdiden , artık akşamüzeri koruyucumuda sürüp öyle çıkıcam , bakim bakim neler var neler yok pazarlarda , geçen hafta eriği yedim dutta çıkmıştı burda kara dut , tadı beyaz dut gibi olmuyoda ama faydalı die aldım yedim yinede, meyveye çok düştüm ben yaa eskiden hiç aklıma gelmezdi meyve , canım kavun istiyoda şu an bulsam bile tadı yoktur kesinsizin canınız neler neler istiyo bakim ?
bizde ayıptır öyle şeyler söylenmez hiç , pazarlık eder gibi o ne yaaa , sende pek şanssızmışın canım yaaa eşinin ailesinden dolayı , sen uzak tutmaya çalış onları o zaman faydaları yoksa zararlarıda olmasın bari
kavunu bilmemde karpuzlar bir harikaydııı arkadasımda hamile canı cekmiş aldım o kadar mı güzel olur kokulu tatlı bu halimde bnm bile yiyince içim dinlendi gitti
aynen öyle şekerim benimkiler arsız işte.. bizde de hiç pazarlığı bile yapılmaz söylemek bile ayıptır yaaa ama kayınvalidem hem yalancı hem menfaatci hem de pinti :):):)
kız o karpuzlar GDO'ludur :):) bu mevsimde ne karpuzu... valla mevsimi gelmeden birşey yememeye dikkat ediyorum ben...:)
küçük altın
evet cnm doktorda bana öyle söyledi zaten. önümüzdeki ay hissedersin net bir şekilde dedi. şimdi hissetmiyorum sanırım
bende meyveye çok düştüm. normaldeaklımabile gelmezdi. şimdi erik çağla çilek kivi muz elmadün kavun karpuz gelmişti bizim markete...cnm kavun istediama emin olamadım alıp almamakta...bir de ben salatalık çok yiyorum. cnm çok istiyor...
kızzzzz kara dut yedikten sonra bir yerine sürmeyeydin eliniçilekte aynı şekilde....
sürmedim kızzzz zaten kapkara oldu süremedim ama sürünce noluyoki ? :26:
aynen öyle şekerim benimkiler arsız işte.. bizde de hiç pazarlığı bile yapılmaz söylemek bile ayıptır yaaa ama kayınvalidem hem yalancı hem menfaatci hem de pinti :):):)
kız o karpuzlar GDO'ludur :):) bu mevsimde ne karpuzu... valla mevsimi gelmeden birşey yememeye dikkat ediyorum ben...:)
bebişin lekeli doğar annem dikkat et.. :)
sanki mevsimindekiler gdo lu değilmi şekerim , karpuza bal kabağı geni aşılamışlar hepsi aynı yani , doğal tohum kalmadıki memlekette , 10 gün de içi geçen karpuz 2 ay dayanıyo şu an , ama antalya bölgesinde erken çıkmasının sebebi şu , tohum yine aynı tohumda , sobalı camekanlarda turfanda üretiliyo , hani erken çıkınca pahalı oluyoya o yüzden , bu bölgedekiler öyle ama başka yerdekileri bilemiyorum ne şartlarda üretiliyo , gdo yu düşünürsek patates bile yemememiz gerek
hmmm anladım canım daha dikkat ederim artık , gidiyim ben bi hava alim hem bunaldım evdeöptüm hepiciğinizi
sürdüğün yerde dut lekesi olur. çilek zeytin ciğer için de aynı şeyi söylerler. bilmem doğru bilmem yanlış. görünmeyecek bi yerde dene istersen
çılgın seni. hadi git bakalım
ışıl sen alışveriş yaptın mı? aldın mı bişeyler hiç??
ayçacım doğru bizzat gözümle gördüm aman diyim çok dikkat edin :18:
canım ben iki çorap bir eldiven iki body ve dört tanede alt pijama aldım... ama annemler özellikle kız kardeşim resmen doldurmuş evi :):)
ben çok birşey almayı planlamıyorum valla onların aldıkları eloşumu gelin eder :):):):)
banyo setini bezlerini biberon vs.. onları alırım heralde ben canım.. bi de odasını alarım haziran sonu gibi...
sen aldın mı birşeyler...??
evet cnm doğru diyorlar. benim kocamda inatla çilek yediktten sonra öpüuor beni. delirtiyor adam
ben daha hiç birşey almadım cnm emzik biberon kaşık çatal falan bir yerden hediye geldi.onun dışınd bişeyciğimiz yok ama haziranda falan çıkıp topluca alacağım . öyle planlıyorum..6. ayım olacak. hem de sıcaklar bastırmasın ben de ağırlaşmayayım iyice diyorum. şimdi bile çabuk yoruluyorum.
hem eşimde temmuz ağustos oruçlu olacağım zor olur diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?