sende haklısın ama yinede mevsiminde yemeye çalışıyorm ne bileyim ya aklımca koruyorum işte bebeğimi ::):):)
evet cnm doğru diyorlar. benim kocamda inatla çilek yediktten sonra öpüuor beni. delirtiyor adam
ben daha hiç birşey almadım cnm emzik biberon kaşık çatal falan bir yerden hediye geldi.onun dışınd bişeyciğimiz yok ama haziranda falan çıkıp topluca alacağım . öyle planlıyorum..6. ayım olacak. hem de sıcaklar bastırmasın ben de ağırlaşmayayım iyice diyorum. şimdi bile çabuk yoruluyorum.
hem eşimde temmuz ağustos oruçlu olacağım zor olur diyor.
çokmu bencilim neyim yaa , benim aklıma bile gelmedi hiç bebişe bişeyler almak , varsa yoksa kendi midemi düşünüyorumneyse daha çok zaten , 30. haftalarda filan bebiş aşılveri yaparım sanırım
cnm bak sana tavsiye çok geçe bırakma. 6. ay tam iyi. inan çok yorucu. valla dünben alışveriş yapmadım sadece baktım ama inanılmaz yoruluyor insan. düşün ben 2 kilo aldım ama her yarım saatte bir dinlenmek istedim. toplamda 2 saat zaman geçirebildim. o da otura kalka. eve geldim yattım.
canım benim şimdiden böyle zorlanıyosan zaman ilerledikçe nasıl olucaksın bütün hamilelikler böylemi olur seninki mi ağır geçiyor :26:
kızlarrrrr günaydınnn güzell güneşlii birgünnn artıkk yazııı getirdikk galiba zorda olsa
canım benim şimdiden böyle zorlanıyosan zaman ilerledikçe nasıl olucaksın bütün hamilelikler böylemi olur seninki mi ağır geçiyor :26:
kızlarrrrr günaydınnn güzell güneşlii birgünnn artıkk yazııı getirdikk galiba zorda olsa
kızlar sizce bende günlük yürüyüşlere başlayayım mı erken mi yoksa daha :26:
kızlar sizce bende günlük yürüyüşlere başlayayım mı erken mi yoksa daha :26:
günaydın melocum :):) vall bende artıkın ağırlaşmaya başladım akşamları bir saat yürüyorum onu yapmasam hiç hareket edememekten korkuyorum oysaki çokta kilo almadım toplamda 3,5 kilo aldım sanırım...ama nefesin yetmiyor artık :)
kişiye göre değişiyo sanırım canım , kiloyla ilgisi varmı bilmiyorum ama hızlı yürürsem bende yoruluyorum ama pazarda filan saatlerce gezebiliyorum , zaten doktorumda zorlamicaksın egzersiz yaparken demişti , zorlanmadan herşey yapmak selbest
günaydın fıstıklar
günaydıınnnnnn
ağır olmadıkca yürüyüş yapmanın hiç bi zararı olmaz canım ya hergün olmasada müsait oldukca basla bnce
bencede kişiye göre değişiyor :26: ben 9 ay hem çalışıp hem eve gelip pire gibi koşturanları biliyorumya spor yapanlar bile varr kızlarr bizim canımızz çokk tatlı galibaa bende yapamam gibi geliyorr :)))))
sen doktoruna sor zaten zayıfsın bana bile ilk 3 ay yürüyüş veya egzersiz yasaktı
hımm bu konuyla ilgili hiç bişi söylemedi aslında
dr a gitmemede 2 buçuk hafta var daha
gidip bi daha göresim geliyo yaa bebişi
bi de başka doktora mı gitsem hemde tek doktorla kalmamış olurum diyorum
ama ultrasona girmek bebek için sakıncalı bi durum mu :26:
valla bizde yapıyoruz şekerim hem çalışıyoruz hem ev işi yapıyoruz hem akşamları yürüyoruz ama yine de nefes nefese kalıyoruz :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?