milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

valla cnmkişiyegöre değişiyordur. bak gülben konser bile veriyordu
aslında benim cnm hiç tatlı değildir. acıya, ağrıya dayanıklıyımdır ama hamilelik farklı birşey galiba. dün annemle konuşuyoruz. annem de diyor sen yorulacak insan mıydın diyeinanılmaz yürürdüm ve hiç yorulma bilmezdim.

kızlar sizce bende günlük yürüyüşlere başlayayım mı erken mi yoksa daha :26:

cnm ilk 3 ay çok tavsiye etmiyorlar. 3 aydan sonra hafif hafif başlayın diyorlar. yürümeden kastın ne ama?? kendini yoracak 1 saatlik falan yürüyüşten bahsediyorum ben.

ya ben bir saat yürüyorum ama öyle kendimi yoracak şekilde değil... ne çok ağır ne çok hızlı... beni terletecek kadar hız yapıyorum :):)

kendimizi yoracak şekilde mi yürümeliyiz ki??/

kendimi yormadan yaa
işten çıkınca bi yarım saat yürüyüş yapıp öyle mi gitsem eve diyorum mesela
iş yerinde sürekli oturduğum için iyi gelir diye
ama ilk 3 ay herşeye dikkat edin dedikleri için size sorayım dedim

ya ben bir saat yürüyorum ama öyle kendimi yoracak şekilde değil... ne çok ağır ne çok hızlı... beni terletecek kadar hız yapıyorum :):)

kendimizi yoracak şekilde mi yürümeliyiz ki??/

tamam cnm senin ki doğru olan. önemli olan yürümek. spor yapmıyoruz biz. amaç hareket etmek, kilo kontrolü ve kolay doğum gerçi sen normal düşünmüyodun galiba:)) ama hiç önemli değil doğum sonrası kolay kilo verirsin. amannnnn çok su için. ben çok içemiyorum.
şimdi çok su içmek doğum sonrası kiloyu kolayca atmamızı sağlıyormuş.

sen daha yürüme taze annecik.. hele bi 12-14 haftayı doldur bakalım şekerim :)

evet ya su çok önemliymiş
bende önceden hiç içmezdim şimdi kendimi baya zorluyorum içmek için
en az 2 lt içmek lazımmış ben arada ulaşıyorum ona ama 1 buçuk filan oluyo genelde

en iyisi bekleyeyim daha
ya bi de 12. haftadan sonra tekrar ağdaya gidebilirim herhalde demi
doktora sormaya utanırım bunu soramam

bence gidebilirsin canım ama enfeksiyona karşı kendini korumalısın bunun içinde bol bol su tüket tamam mı :):)

ben üç litre içiyorum günde,... eşim kilo almamamı su ve balığa bağlıyor... haftanın üç günü balığa devam.. aman ihmal etme nülüş balık ceviz ve semizotunu :)

gidip su içeyim bari

günaydın fıstıklar

günaydın cnm:)

sen baya iyi içiyomuşsun bende zorluyorum baya ama yazda geliyo inşallah daha çok içicem
bizde balık yiyebilecek bi yer bulduk dışarda orda yaptırıp eve getirip yiyoruz eve çok yakın o baya iyi oldu evde pişmiyodu çünkü
cevizi ne kadar yemek lazım peki bi kaç tanede yeterli me yoksa bi avuç olmalı mı ?

kendini zorla bir müddet sonra alışıyorsun su içmeye canım benim... balık olayına çözüm bulmana çok sevindim :):):) harika oluyor ya hazır olunca :):)

cevizi de bir avuç kadar ye günlük yeter.. sütünü içmeyi de ihmal etme :):)

anne gibi konuştum :):):)

neşe en son dün akşam 7 gibi girmiş görünüyor ama bize yazmadı (( fırsatı olmadı sanırım merak ediyorum

Son düzenleme:

bunlara dikkat etsek yeter herhalde demi şimdilik
hergün aklıma takılıyo yiyeceğim başka bişi var mıydı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…