hımm bu konuyla ilgili hiç bişi söylemedi aslında
dr a gitmemede 2 buçuk hafta var daha
gidip bi daha göresim geliyo yaa bebişi
bi de başka doktora mı gitsem hemde tek doktorla kalmamış olurum diyorum
ama ultrasona girmek bebek için sakıncalı bi durum mu :26:
ya ben bir saat yürüyorum ama öyle kendimi yoracak şekilde değil... ne çok ağır ne çok hızlı... beni terletecek kadar hız yapıyorum :):)
kendimizi yoracak şekilde mi yürümeliyiz ki??/
zuzu hoşgeldin nasılsın şekerim :)
ya ben bir saat yürüyorum ama öyle kendimi yoracak şekilde değil... ne çok ağır ne çok hızlı... beni terletecek kadar hız yapıyorum :):)
kendimizi yoracak şekilde mi yürümeliyiz ki??/
hayırrr sakın ha yavaş ve tempolu yürü , terliyorsan vücut ısınıyor demektir , vücut ısınmicak dedi bana doktor , zaten spor yapanlarda plates yoga filan yapıyor öle terletici sporlar yapılmıyorki
iyiyim canım nolsun , geçmişi okuya okuya geliyordum , sen nasılsın? bebiş nasıl? neler yapıyo merak ediyorum
ya ben ne çok hızlı ne de öyle sallana sallana yürüyorum normal tempo iele eşimle elele akşamları 1 saat dolaşıyormuş gibi yürüyoruz....
vücudun ısınmasının zararı ne imiş peki.. merak ettim...
bende bebişi merak ediyorum gidip göresim var özledim vallaaa :):) 10 günümüz var daha görmeye kızımızı :):)
ben hamiş olmadan önce 1 saat kadar hızlı tempolu yürüyordum , doktorada onu sordum yürüsem yine olurmu die , vücut ısınmicak dedi bana yavaş tempoda kendini zorlamadan yürüyebilirsin sadece dedi , vücut ısısı yükselince zararlı oluyo herhalde die düşündüm bende
napıyo annesi , tekmemi atıyo yoksa daha hızlımı hareketler yapıyo , yoksa şarkımı söylüyo annesine
kızlar hamilelikle ilgili ktap aldınız mı hiç ?
kızlar hamilelikle ilgili ktap aldınız mı hiç ?
ha kızlar bu arada ben hamiş kalmadan önce su içmiyordum pek son zamanlarda , aklıma bile gelmiyordu ama hamiş olunca vücudum istiyor sanırım , gece uyanınca bile içiyorum , evde olmasam çok zorlanırdım çünkü her saat wc gidiyorumbazen 1 saatte 2-3 kez bile oluyo
bende bebişi merak ediyorum gidip göresim var özledim vallaaa :):) 10 günümüz var daha görmeye kızımızı :):)
internet olunca kitaba gerek duymadım canım ben , çünkü internette kaynak daha çok ama kitapta tek ağızdan oluyo , ama çocuk büyütmekle ilgili alıcam sanırım Sabiha Paktuna Keskin var , onu baya tavsiye ediyorlar
ayy işte benm sorunum bu
çalıştığım yerde tek bayan benm tuvaleti anca söyledikçe temizliyolar çocuklar filan giriyo sürekli pis oluyo
bi tanesine arızalı diye yazdım yapıştırdım kimse girmesin diye ama genede çok zor oluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?