milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ultrason ses dalgasıyla çalışan bi alet olduğu için bi zararı yok yanlız çok sık yapılırsada çocuğun hiperaktif olma riski yükseliyormuş canım

ya ben bir saat yürüyorum ama öyle kendimi yoracak şekilde değil... ne çok ağır ne çok hızlı... beni terletecek kadar hız yapıyorum :):)

kendimizi yoracak şekilde mi yürümeliyiz ki??/

hayırrr sakın ha yavaş ve tempolu yürü , terliyorsan vücut ısınıyor demektir , vücut ısınmicak dedi bana doktor , zaten spor yapanlarda plates yoga filan yapıyor öle terletici sporlar yapılmıyorki

ya ben bir saat yürüyorum ama öyle kendimi yoracak şekilde değil... ne çok ağır ne çok hızlı... beni terletecek kadar hız yapıyorum :):)

kendimizi yoracak şekilde mi yürümeliyiz ki??/

ayy ben yanlış okumuşum. kendimi terletecek kadar hız yapmıyorum diye okudum. yok cnm sakın kendini terletecek kadar yapma.

hayırrr sakın ha yavaş ve tempolu yürü , terliyorsan vücut ısınıyor demektir , vücut ısınmicak dedi bana doktor , zaten spor yapanlarda plates yoga filan yapıyor öle terletici sporlar yapılmıyorki

ya ben ne çok hızlı ne de öyle sallana sallana yürüyorum normal tempo iele eşimle elele akşamları 1 saat dolaşıyormuş gibi yürüyoruz....

vücudun ısınmasının zararı ne imiş peki.. merak ettim...

ben hamiş olmadan önce 1 saat kadar hızlı tempolu yürüyordum , doktorada onu sordum yürüsem yine olurmu die , vücut ısınmicak dedi bana yavaş tempoda kendini zorlamadan yürüyebilirsin sadece dedi , vücut ısısı yükselince zararlı oluyo herhalde die düşündüm bende

anladım canım...

Geçen gün bi bayanla tanıştım , hamiş olunca ilk bebekmi filan dedi , kadında hep tıp fakultesine gitmiş gebeliği boyunca ama en son zaman ihmal etmiş doktora gitmeyi , bebeğin kafası karnına yapışmış , doğduktan sonra 3 kez ameliyat olmuş bebek , Allahım korusun bebişlerimizi ama bizde ihmal etmeyelim kontrollerimizi hiç

napıyo annesi , tekmemi atıyo yoksa daha hızlımı hareketler yapıyo , yoksa şarkımı söylüyo annesine

bilmem o kadarını ayırt edemiyorum ama dönüp duruyo sanırım :):) arada daha sert hissediyorum o zamanda tekmeliyor sanırım :):) ama babası hissetmek için çıldırıyor :):):) ona daaha vakit var herhalde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ha kızlar bu arada ben hamiş kalmadan önce su içmiyordum pek son zamanlarda , aklıma bile gelmiyordu ama hamiş olunca vücudum istiyor sanırım , gece uyanınca bile içiyorum , evde olmasam çok zorlanırdım çünkü her saat wc gidiyorum bazen 1 saatte 2-3 kez bile oluyo

kızlar hamilelikle ilgili ktap aldınız mı hiç ?

internet olunca kitaba gerek duymadım canım ben , çünkü internette kaynak daha çok ama kitapta tek ağızdan oluyo , ama çocuk büyütmekle ilgili alıcam sanırım Sabiha Paktuna Keskin var , onu baya tavsiye ediyorlar

ayy işte benm sorunum bu
çalıştığım yerde tek bayan benm tuvaleti anca söyledikçe temizliyolar çocuklar filan giriyo sürekli pis oluyo
bi tanesine arızalı diye yazdım yapıştırdım kimse girmesin diye ama genede çok zor oluyo yaa

bende bebişi merak ediyorum gidip göresim var özledim vallaaa :):) 10 günümüz var daha görmeye kızımızı :):)

senin 10 gün varmış benim daha 16 gün var , birde haraketlerini hissedemediğim için henüz daha çok görmek istiyorum accuk kıpraştığını hissetsem daha rahat olucam

evt banada onu tavsiye ettiler
tavsiye edende çok bilinçli iki rehber öğretmen karı koca
o yüzden o kitaplardan kesin alıcam bende
okulda çoçuk gelişimiyle ilgili bir sürü kuram öğrendik aslında ama tek bi kuram üzerinden gitmek için bilgilerimi yenilemem lazım

Offf çok zor bi durum , ben mahfolurdum herhalde , konuş bi yetkiliyle anahtar yaptırsın bi tanesine , başka çalışan bayanlarda olursa senden alır anahtarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…