Offf çok zor bi durum , ben mahfolurdum herhalde , konuş bi yetkiliyle anahtar yaptırsın bi tanesine , başka çalışan bayanlarda olursa senden alır anahtarı
Offf çok zor bi durum , ben mahfolurdum herhalde , konuş bi yetkiliyle anahtar yaptırsın bi tanesine , başka çalışan bayanlarda olursa senden alır anahtarı
cnm hamilelikte vücut ısısının yükselmesi iyi değildir. mesela sıcak suylada duş yasak biliyorsun. ayrıca ateşlenirseniz falan hemen doktora gidin. hamilelikte vücut ısısının yükselmesi diye araştırırsan daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.ya ben ne çok hızlı ne de öyle sallana sallana yürüyorum normal tempo iele eşimle elele akşamları 1 saat dolaşıyormuş gibi yürüyoruz....
vücudun ısınmasının zararı ne imiş peki.. merak ettim...
kızlar hamilelikle ilgili ktap aldınız mı hiç ?
hoşgeldin cnmmm
hoşbldkben ravza.. yarışmaya istanbuldan katılıyorum..yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm beni de listeye kaydediiiiiin
tekrar hoşgeldin cnm. tamam myhoş kaydeder seni. nasıl gidiyor hamilelik. sen de eylül annesi olacaksın ben gibi
evet ikimiz de eylül annesi olcaz.. zaten ben de eylül çocuğuyumaslında pek güzel bir döneme gelemiyoruz malesef ama olsun bebişler gelsin de keyifleri ne zaman istiyosa o zaman gelsinler Allaha şükür hamileliğin kritik zamanlarını atlattık.. bundan sonra tadını çıkarırız inşallah
ben de eylül çocuğuyum
evet cnm çok şükür geçti kritik zamanlar.benim bulantılı ve kötü geçti. çok şükür yeni yeni kendime geliyorum
cinsiyeti bell mi??
merhabaaaben geldiiiiiiim:26:
hoşgeldin aramızabende yemeğimi yiyip gelicem 1 kelle sarımsak var menüde abarttım galiba dimi yarısını yiyim bari
sorma yaa.. ilk 3 ay ben de çok sıkıntı çektm.. ama olsun bu mutluluğa değerevet belli.. erkekmiş.. seninki?
sadece sarımsak mı yanına ne var?hoşgeldin aramızabende yemeğimi yiyip gelicem 1 kelle sarımsak var menüde abarttım galiba dimi yarısını yiyim bari
bana kız dedi cnm ama kesin konuşmayalım falan diyince kesin kızdır diyemiyorum.
sağlıkla gelirler inşallah.. istanbulda mı oturuyosun?
bana kız dedi cnm ama kesin konuşmayalım falan diyince kesin kızdır diyemiyorum.
sağlıkla gelirler inşallah.. istanbulda mı oturuyosun?
EVET CNM İSTANBULDAYIMAMİN İNŞALLAH
sadece sarımsak mı yanına ne var?
sadece sarımsakmı olur deli kızzzYemekte vardı tabii bide ayran Bu ara sarımsak ve yoğurt çok yiyorum , allahtan taze sarımsak olunca akşama kalmıyo kokusu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?