milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Offf çok zor bi durum , ben mahfolurdum herhalde , konuş bi yetkiliyle anahtar yaptırsın bi tanesine , başka çalışan bayanlarda olursa senden alır anahtarı

işte anahtar takıcak yeri yok kapıların malesef
şimdilik böyle ama sorun devm ederse kapıya kendim kilit filan alıcam
ya başka çalışan bayan yok işte temizletmek için her seferinde söylemem gerekiyo kimse yok diye önemsemiyolar işte
sorma çok zor bi durum

Offf çok zor bi durum , ben mahfolurdum herhalde , konuş bi yetkiliyle anahtar yaptırsın bi tanesine , başka çalışan bayanlarda olursa senden alır anahtarı

işte anahtar takıcak yeri yok kapıların malesef
şimdilik böyle ama sorun devm ederse kapıya kendim kilit filan alıcam
ya başka çalışan bayan yok işte temizletmek için her seferinde söylemem gerekiyo kimse yok diye önemsemiyolar işte
sorma çok zor bi durum

cnm hamilelikte vücut ısısının yükselmesi iyi değildir. mesela sıcak suylada duş yasak biliyorsun. ayrıca ateşlenirseniz falan hemen doktora gidin. hamilelikte vücut ısısının yükselmesi diye araştırırsan daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.
kızlar hamilelikle ilgili ktap aldınız mı hiç ?

ben almadım. düşünmüyorum. doğuştan anaç ruhluyum demiştim ben o değil de internette o kadar fazla kaynak var ki ben de tek bir kitaba bağlı kalmak istemiyorum.
beslenmeden sağlığa aradığım herşeyi çok çok farklı fikirler edinerek bulabiliyorum.

hoşbldk ben ravza.. yarışmaya istanbuldan katılıyorum..yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm beni de listeye kaydediiiiiin

tekrar hoşgeldin cnm. tamam myhoş kaydeder seni. nasıl gidiyor hamilelik. sen de eylül annesi olacaksın ben gibi

tekrar hoşgeldin cnm. tamam myhoş kaydeder seni. nasıl gidiyor hamilelik. sen de eylül annesi olacaksın ben gibi

evet ikimiz de eylül annesi olcaz.. zaten ben de eylül çocuğuyum aslında pek güzel bir döneme gelemiyoruz malesef ama olsun bebişler gelsin de keyifleri ne zaman istiyosa o zaman gelsinler Allaha şükür hamileliğin kritik zamanlarını atlattık.. bundan sonra tadını çıkarırız inşallah

ben de eylül çocuğuyum
evet cnm çok şükür geçti kritik zamanlar.benim bulantılı ve kötü geçti. çok şükür yeni yeni kendime geliyorum
cinsiyeti bell mi??

Son düzenleme:
ben de eylül çocuğuyum
evet cnm çok şükür geçti kritik zamanlar.benim bulantılı ve kötü geçti. çok şükür yeni yeni kendime geliyorum
cinsiyeti bell mi??

sorma yaa.. ilk 3 ay ben de çok sıkıntı çektm.. ama olsun bu mutluluğa değer evet belli.. erkekmiş.. seninki?

sorma yaa.. ilk 3 ay ben de çok sıkıntı çektm.. ama olsun bu mutluluğa değer evet belli.. erkekmiş.. seninki?

bana kız dedi cnm ama kesin konuşmayalım falan diyince kesin kızdır diyemiyorum.

hoşgeldin aramıza bende yemeğimi yiyip gelicem 1 kelle sarımsak var menüde abarttım galiba dimi yarısını yiyim bari
sadece sarımsak mı yanına ne var?

bana kız dedi cnm ama kesin konuşmayalım falan diyince kesin kızdır diyemiyorum.

sadece sarımsak mı yanına ne var?

sadece sarımsakmı olur deli kızzz yemekte vardı tabii bide ayran bu ara sarımsak ve yoğurt çok yiyorum , Allahtan taze sarımsak olunca akşama kalmıyo kokusu :18:

sadece sarımsakmı olur deli kızzz Yemekte vardı tabii bide ayran Bu ara sarımsak ve yoğurt çok yiyorum , allahtan taze sarımsak olunca akşama kalmıyo kokusu :18:

ben de bayılırım sarımsağa. Ben de yarın pazardan alayım taze bari.. Tazenin kokusu daha mı çabuk gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…