- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
hoşgeldin aramızabende yemeğimi yiyip gelicem 1 kelle sarımsak var menüde abarttım galiba dimi yarısını yiyim bari
merhabaaaben geldiiiiiiim:26:
ayy sinir oluyorum yaa
en zor çocuğu bana bırakmışlar ne kadar insafsız insanlar var etrafımda yaa
bazıları gerçekten kötü niyetliler
ben hamileyim zorlanıyorum bazı şeylerde dedikçe kolayları kendileri alıyo yaa
insaf kalmamış yani
çok sinir oldum
on beş tane nokta
ben de bayılırım sarımsağa. Ben de yarın pazardan alayım taze bari.. Tazenin kokusu daha mı çabuk gidiyor?
ayy sinir oluyorum yaa
en zor çocuğu bana bırakmışlar ne kadar insafsız insanlar var etrafımda yaa
bazıları gerçekten kötü niyetliler
ben hamileyim zorlanıyorum bazı şeylerde dedikçe kolayları kendileri alıyo yaa
insaf kalmamış yani
çok sinir oldum
ışıllllllllsenin bıcırığa bak hele
Bebeğinizin duyduğu bazı sesler şunlardır; kalp atışınız, konuşurken sesinizin yankılanması, nefes alırken havanın ciğerlerinize dolup boşalırken çıkardığı sesler, mide ve bağırsaklarınızdan gelen sesler. Bebeğinizin kalp atış sesi yükseldikçe, bebeğinizin kalp atışlarını, siz yoga pozisyonundayken, göbeğinize kulağını dayıyan bir kişi rahatlıkla duyabilir. Sizde bir steteskop kullanarak bebeğinizin kalp atışının güçlü sesini duyabilirsiniz
tavrını koymazsan tepene binerlerde binerler , iş hayatı öyle canım ezdirme kendini
canım hiç sorrma kocaman kız oldu yaa :):) yarım saattir öyle bir oynuyor ki içeride anlatamam anneyi yerinden hoplatıyor :):):) artıkın güçlendi tekmecikler :)
canım hiç sorrma kocaman kız oldu yaa :):) yarım saattir öyle bir oynuyor ki içeride anlatamam anneyi yerinden hoplatıyor :):):) artıkın güçlendi tekmecikler :)
ayy ne güzel yaa darısı benm başıma
birgün ben de hissedeceğim
ohhh götür şekerimmm :):) afiyet olsun minikine yarasın :):)
hoşgeldin :):):)
:))) bende bişey yerken bebişime yarasın ohhh diyorum ama bana yarıyo sanırım daha çoköğle yemeğini yiyince bi ağırlık çöküyo ama uzanıyorum , bide bakıyorum 1-1.5 saat uyumuşum :111: nolucam ben böyle bilmiyorum
:))) bende bişey yerken bebişime yarasın ohhh diyorum ama bana yarıyo sanırım daha çoköğle yemeğini yiyince bi ağırlık çöküyo ama uzanıyorum , bide bakıyorum 1-1.5 saat uyumuşum :111: nolucam ben böyle bilmiyorum
aslında yemekten sora yatmasan iyi olur canım benim... ye yat kilo yapar :):):)
benimde çok uykum geldi. işim yoğun değil bugün. ve gözlerim kapanıyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?