milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayy sinir oluyorum yaa
en zor çocuğu bana bırakmışlar ne kadar insafsız insanlar var etrafımda yaa
bazıları gerçekten kötü niyetliler
ben hamileyim zorlanıyorum bazı şeylerde dedikçe kolayları kendileri alıyo yaa
insaf kalmamış yani
çok sinir oldum

ışıllllllllsenin bıcırığa bak hele
Bebeğinizin duyduğu bazı sesler şunlardır; kalp atışınız, konuşurken sesinizin yankılanması, nefes alırken havanın ciğerlerinize dolup boşalırken çıkardığı sesler, mide ve bağırsaklarınızdan gelen sesler. Bebeğinizin kalp atış sesi yükseldikçe, bebeğinizin kalp atışlarını, siz yoga pozisyonundayken, göbeğinize kulağını dayıyan bir kişi rahatlıkla duyabilir. Sizde bir steteskop kullanarak bebeğinizin kalp atışının güçlü sesini duyabilirsiniz

tavrını koymazsan tepene binerlerde binerler , iş hayatı öyle canım ezdirme kendini

canım hiç sorrma kocaman kız oldu yaa :):) yarım saattir öyle bir oynuyor ki içeride anlatamam anneyi yerinden hoplatıyor :):):) artıkın güçlendi tekmecikler :)

tavrını koymazsan tepene binerlerde binerler , iş hayatı öyle canım ezdirme kendini

bi kaç kişi zaten böyle fesat kötü niyekli içten pazarlıklı ya
normalde bayanlarda olur böyle şeyler bizdede bayan yokluğunda erkekler böyle olmuş
çok kızdım ama bende onun işini yapmam o kadar basit yani madem öyle
zaten biraz daha zaman geçsin alabildiğim kadar rapor alıcam yaa bu insanlarla uğraşmak istemiyorum
bu gidişle zaten bebeği kayınvalideyede bırakmıycam ücretsiz izin alıcam gibi düşünüyorum şimdilik

ohhh götür şekerimmm :):) afiyet olsun minikine yarasın :):)

hoşgeldin :):):)

:))) bende bişey yerken bebişime yarasın ohhh diyorum ama bana yarıyo sanırım daha çok öğle yemeğini yiyince bi ağırlık çöküyo ama uzanıyorum , bide bakıyorum 1-1.5 saat uyumuşum :111: nolucam ben böyle bilmiyorum

aslında yemekten sora yatmasan iyi olur canım benim... ye yat kilo yapar :):):)

benimde çok uykum geldi. işim yoğun değil bugün. ve gözlerim kapanıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…